!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És új probléma is van, a billentyûzet elromlott, 1 gombot nyomok, 3 különbözõ billentyût ír.
Tisztítva lett belülrõl is ezután ecsettel, valamint kívülrõl kompresszorral. Nem oldotta meg.
Lehet-e vhogy javítani? grafitozni lehet?
All hail the double x!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az lenne a problémám, hogy akármeik játékot indítom el azt írja ki, hogy "A program nem indul el, mert d3dx9_39.dll hiányzik a számítógépról. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot." Próbáltam beírni googleba és leszedni ezt a dll-t és betettem a system32 meg a system mappába meg a játék mappájába, de semmi. Van ötlet?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A problémám az hogy idõközönként a modem folyamatosan újraindul kb 3 hónapja ma kaptam egy új modemet de ezzel is ugyanaz a gond (mellesleg bizonyos napszakokban teljesen tökéletes) restart után várni kell a következõ restartig vagy hálózatoknál nyomnom kell egy javítást hogy ujra legyen internet viszont a System Uptime nem nullázódik le.
valaki tudna segíteni el inditom a gta sa mp-t és fekete a képernyõ csak az írások látszanak..
___@_/``
Megkaptam az új gépem, valamennyire már fel telepítgettem (telepítgették) a szükséges dolgokat, amikor a következõt vettem észre:
A Realtek HD Audio Manager teszt részében hallatszik hogy mûködnek a hangszórók, de pl youtube-on vagy videa-n sincs hang (ha a hangerõt állítóm akkor sincs az a jellegzetes "kattanó" vagy milyen hang ?rendszerhang?) sajnos nem nagyon értek a gépkehez... Ha esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan kell beállítani és el mondja azt megköszönöm
Ami még talán fontos lehet, hogy XP-m van
Üdv: MiMeleg
U.i: A google-ön már nézelõdtem de még nem találtam számomra használható (értelmezhetõ) segítéget
U.i2: Most néztem meg az a felolvasós rész (You have selected Microsoft Sam as the computer's default voice.) mûködik, tehát ennek is van hangja
hülye kérdés biztos, de régen volt headsetem és azzal simán tudtam dumálni a játékban és lehetett hallani.
most két olyan headsetem is volt, aminél nem lehet hallani, csak alig.
szóval mit tegyek, mikor frapssal veszem fel a videót géjmben, mit tegyek, hogy ne üvöltve kelljen beszélnem és hallhassam utána a felvételen?
beállítottam minimálisra a hangerõszabályzónál, de semmi. alig lehet hallani üvöltve is, gyáááá, nem vágom :S.
pls help.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Van régen egy ilyen gondom a gépemmel, (megvétel óta ilyen a konf, használt, csak a kari nem, nem tudni, h elõtte volt-e gondja), hogy amikor bekapcsolom, (úgy, h elõtte ki volt kapcsolva), megy minden rendesen a win betöltõ képernyõjéig, már WIN7-nél a kék hátteres töltés nem jön be, fekete marad a kép, pedig látszólag tölt a gép, és semmi.(akármennyit várhatnék)
Ilyenkor reset, tökéletesen elindul minden, ragyogóan megy a gép, akármit csinálhatok rajta akármennyit.
Gyakorlatilag nincs semmi feltelepítve, a többi program 100, h nem okoz gondot, mert más gépekben sem okoz.
Win7 elõtt XP volt feltéve, ott ugyanez volt a gond.
Volt portalanítás, sûrített levegõ spray-vel, még vártam is utána fél napot, miután hsaználtam a gépet.
Volt memtest-el memóriaellenõrzés, nem talált hibát.
Egyszer volt olyan, h win7 frissítések telepítése utáni újraindításkor konzisztenciaellenõrzés indult el, ami vmit hibásnak talált, az ellenõrzés végén kikapcsolt a gép, bekapcsoltam, kiírta, h hibás a vinyó, nem tudja a wint betölteni. Reset, azóta megy megint úgy, ahogy eddig, nem csinál semmi hibát, a fenti hibát kivéve(amit legelõször írtam).
Kérdés: mi lehet a gond? miket próbáljak még ki?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem telefonos problémám lenne. Remélem jó helyre írok. Kedden vettem egy Sony Ericsson W995-öt. Viszont ha elindítom a TrackID-t, azt írja, hogy : A zenefelismerési szolgáltatás nem érhetõ el.
A sonyericsson.hu oldalon valahol van egy olyan hogy sms-ben elküdik a beállítást. Azt nem találom.
Valaki nem tudja hol van?
Arra is gondoltam a hiba alapján, hogy a TrackID jelenleg senkinél sem megy.
Válaszotokat elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem ezt akartam de csak ezt tudtam negvenni. A gyári AMD-s cooler is csak vagy 2-3 fokkal volt rosszabb
A gép: AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz proci
asrock alivenf7g-glan alaplap
Gigabyte HD4550 512MB GDDR3 videokartya( nincs rajta cooler)
2GB ram
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elégé zöld vagyok a témában és nem szeretném kinyírni a procit. Ja, és még ha játszom felmegy 60 egynéhány fokra, de volt már hogy 71 is volt( játék után) ha meleg az idõ kint. A hõmérséklet mérésre Gamer Hud Lite-ot használtam.
Elõre is kösz a segítséget
nekem egy olyan problémám lenne hogy lockerz-re kéne még 2 regisztráció 😄 aki szeretne segíteni az a következõ címre küldje el az e-mail címet, és küldök egy meghívót 😛 vagy itt is megadhatja a mail címét ha akarja 😛 köszi elõre is 😛
A következõ dolog miatt kéne help:
Firefox-ot használok. Amikor ma el akartam indítani ez az üzenet jött fel:
"A Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat."
Két lehetõség van az alján: "Kilépés" vagy "Újraindítás". Ha azt mondom neki "újraindítás" akkor elõjön ugyanez az ablak és így tovább.û
Hogy lehetne kilépni ebbõl a "végtelen ciklusból"?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
msn csatlakozás után a hibakeresõ ezt találja hibának:
kulcsfontosságú portok
gép router modem kombó többször újraindítva.
Amúgy beszarok már ezen, multkor http nem volt jó a dns szerver maitt, most meg ezek.
Olyan problémám van hogy a vgamon (MSI 4870 MD1G (hõcsõves)) terhelés alatt megáll a hûtõ. Probléma a következõ elindítok egy játékot van amikor 10 perc van mikor 1 óráig tökléetesen megy aztán 1szer csak megáll a hûtõ és csak akko indul újra ha kinyomom a gépet és megvárom amíg lehûl. Nincs semmi húzva nem is volt minden gyári kábeleket megmozgattam már átfujtam sûrített levegõvel magán a gépen már minden újra lett rakva de semmi változás. Amugy sima használatnál (filmezés, gyengébb játékok) semmi baja nincs. <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Feltöltök egy videót és ahhoz kapok egy megaupload-os és egy megavideo-s linket. De néha a megavideo-s nem jó csak ezt írja ki: "This video is unavailable." Valami tipp hogy miért lehet ez? 😄
Olyan problémám lenne, hogy lassan két hete vettem egy laptopot (Toshiba L500-1XR). Folyamatosan naponta legalább egyszer kékhalál van, s nem tudom mitõl. Valamikor csak netezek, valamikor játék közben. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném! <#vigyor0>#vigyor0>
kép
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489