!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a gép problémához még annyit, h olyan hangja van bekapcsoláskor, mintha egybõl újraindulna. Ugye, ahogy írtam, ekkor nem jön be rendesen, csak manuális újraindításkor.

Legend Killer
kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Segítsetek már pls!!!
És új probléma is van, a billentyûzet elromlott, 1 gombot nyomok, 3 különbözõ billentyût ír.
Tisztítva lett belülrõl is ezután ecsettel, valamint kívülrõl kompresszorral. Nem oldotta meg.
Lehet-e vhogy javítani? grafitozni lehet?

[HUN]FaTaL
Nem indul el automatikusan, el kell indítani a dxsetup.exe-t kézzel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok. Újabban van egy kis probléma a gépemmel bekapcsolásnál. Mikor benyomom a gombot, a ventilátorokat hallani lehet, ahogy beindulnak, azonban ezen kívül semmi sem történik, nem kezd el tölteni a gép, nem megy videojel sem a monitorba. Néhány reset/ki-be kapcsolás után (volt már úgy, hogy ez fél órát is igénybe vett) azonban már beindul rendesen. Mikor rendesen elindul hallani, hogy erõsebben kezdenek pörögni a ventilátorok, betölt szépen a Windows és gond nélkül fut. Mitõl lehet ez? Én arra gondoltam, hogy vagy alaplap, vagy pedig táp kezdi megadni magát.

bardocz
Megjelenítés beállításánál be lehet állítani az ikonok hátterét, és kékre volt rakva. Viszont ott egyik sem áttetszõ, mindenképp rak valamit:S
bardocz
Nem tudom most megkérdezni, hogy csinált-e valamit, de szerintem nem. Elõtte meg most is jpg a háttér(tegnap este cseréltem).
pxxl
az nem a telepítés, az csak kicsomagolja magát egy tetszõleges helyre, aztán automatikusan elindul a telepítés, ha megvan akkor utána letörölheted azt a mappát, amit megadtál kitömörítésnél.

All hail the double x!

KaszaN
És hova kell telepíteni? Mert nem adja meg, hogy hova.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Nem rakott be PNG hátteret ? Akkor is ilyesmi szokott lenni. (csak akkor a szövegnek van háttere)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
Hugom leült a géphez, és természetesen valamit sikerült is átállítania. Most az asztalon minden ikon kékkel van kiemelve, ezt hogyan tudom eltüntetni?
Google: mp3 to wav

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Legend Killer
hogyan tudok mp3ból wavot csinálni, milyen konvertáló v egyéb progi kell?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KaszaN
Hali

Az lenne a problémám, hogy akármeik játékot indítom el azt írja ki, hogy "A program nem indul el, mert d3dx9_39.dll hiányzik a számítógépról. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot." Próbáltam beírni googleba és leszedni ezt a dll-t és betettem a system32 meg a system mappába meg a játék mappájába, de semmi. Van ötlet?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sziasztok!
A problémám az hogy idõközönként a modem folyamatosan újraindul kb 3 hónapja ma kaptam egy új modemet de ezzel is ugyanaz a gond (mellesleg bizonyos napszakokban teljesen tökéletes) restart után várni kell a következõ restartig vagy hálózatoknál nyomnom kell egy javítást hogy ujra legyen internet viszont a System Uptime nem nullázódik le.
csumkox007
csáo

valaki tudna segíteni el inditom a gta sa mp-t és fekete a képernyõ csak az írások látszanak..

___@_/``

Helló!

Megkaptam az új gépem, valamennyire már fel telepítgettem (telepítgették) a szükséges dolgokat, amikor a következõt vettem észre:
A Realtek HD Audio Manager teszt részében hallatszik hogy mûködnek a hangszórók, de pl youtube-on vagy videa-n sincs hang (ha a hangerõt állítóm akkor sincs az a jellegzetes "kattanó" vagy milyen hang ?rendszerhang?) sajnos nem nagyon értek a gépkehez... Ha esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan kell beállítani és el mondja azt megköszönöm

Ami még talán fontos lehet, hogy XP-m van

Üdv: MiMeleg

U.i: A google-ön már nézelõdtem de még nem találtam számomra használható (értelmezhetõ) segítéget
U.i2: Most néztem meg az a felolvasós rész (You have selected Microsoft Sam as the computer's default voice.) mûködik, tehát ennek is van hangja
Legend Killer
hy

hülye kérdés biztos, de régen volt headsetem és azzal simán tudtam dumálni a játékban és lehetett hallani.
most két olyan headsetem is volt, aminél nem lehet hallani, csak alig.
szóval mit tegyek, mikor frapssal veszem fel a videót géjmben, mit tegyek, hogy ne üvöltve kelljen beszélnem és hallhassam utána a felvételen?
beállítottam minimálisra a hangerõszabályzónál, de semmi. alig lehet hallani üvöltve is, gyáááá, nem vágom :S.

pls help.

Hy mindenki!
Van régen egy ilyen gondom a gépemmel, (megvétel óta ilyen a konf, használt, csak a kari nem, nem tudni, h elõtte volt-e gondja), hogy amikor bekapcsolom, (úgy, h elõtte ki volt kapcsolva), megy minden rendesen a win betöltõ képernyõjéig, már WIN7-nél a kék hátteres töltés nem jön be, fekete marad a kép, pedig látszólag tölt a gép, és semmi.(akármennyit várhatnék)
Ilyenkor reset, tökéletesen elindul minden, ragyogóan megy a gép, akármit csinálhatok rajta akármennyit.

Gyakorlatilag nincs semmi feltelepítve, a többi program 100, h nem okoz gondot, mert más gépekben sem okoz.
Win7 elõtt XP volt feltéve, ott ugyanez volt a gond.
Volt portalanítás, sûrített levegõ spray-vel, még vártam is utána fél napot, miután hsaználtam a gépet.
Volt memtest-el memóriaellenõrzés, nem talált hibát.
Egyszer volt olyan, h win7 frissítések telepítése utáni újraindításkor konzisztenciaellenõrzés indult el, ami vmit hibásnak talált, az ellenõrzés végén kikapcsolt a gép, bekapcsoltam, kiírta, h hibás a vinyó, nem tudja a wint betölteni. Reset, azóta megy megint úgy, ahogy eddig, nem csinál semmi hibát, a fenti hibát kivéve(amit legelõször írtam).

Kérdés: mi lehet a gond? miket próbáljak még ki?

Solten

Saor Alba

MR ME
me réz van benne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
hát ettõl a reef hûtõtõl sokat nem várj :S ránézésre is shit...

All hail the double x!

Ami a cooleren volt annyi van a procin. Szerintem rendesen rajta van a cooler mert akkor a lis zárak oldalt nem mentek volna rendesen. Ez így ok? ÉS ha mégse ez akkor mi lehet a gond? Ja és mit tegyek? És persze köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni.
Solten
Nem feltetlen, ugy tunik csak a slot tojt be.

Saor Alba

Fehercsoki
Na,szétszedtem,ram mellett világított egy 5 részes kis ledsor,átraktam a ramot másik slotba,most jó!Viszont várható hogy tönkremegy az alaplapom?:S

kifli
ITT ilyet nem találtam 😄
Fehercsoki
Gigabyte,3 hosszú,szünet 7 hosszú,rövid,és ezzel kikapcsol!

Falkon
Sziasztok!
Nekem telefonos problémám lenne. Remélem jó helyre írok. Kedden vettem egy Sony Ericsson W995-öt. Viszont ha elindítom a TrackID-t, azt írja, hogy : A zenefelismerési szolgáltatás nem érhetõ el.
A sonyericsson.hu oldalon valahol van egy olyan hogy sms-ben elküdik a beállítást. Azt nem találom.
Valaki nem tudja hol van?
Arra is gondoltam a hiba alapján, hogy a TrackID jelenleg senkinél sem megy.

Válaszotokat elõre is köszönöm
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kifli
milyen alaplapod van? hányat és hogy csipog?
Fehercsoki
SEGÍTSÉG!A gépem e-mail írás közben lefagyott és most pedig amikor indítanám csipog aztán kikapcsol!Mi lehet a baja?!(laptopról írok:S)

MR ME
71 még nem egy ördöngõsség, am raktál pasztát a procira? ill biztosan rendesen rá van nyomva a hûtõ?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bruk
Örülök neki hogy rosszul kódolgatnak. 😄

Sziasztok, az lenne a gondom, hogy a gépemben eléggé magas a hõmérséklet 45-49 fok az átlag, pedig már levettem a ház oldalát is hátha ez segít. Télen 30 volt. Mivel vettem egy új coolert a procira nem értem hogy miért nem müködik és megy le. A cooler egy Spire CoolReef
nem ezt akartam de csak ezt tudtam negvenni. A gyári AMD-s cooler is csak vagy 2-3 fokkal volt rosszabb

A gép: AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz proci
asrock alivenf7g-glan alaplap
Gigabyte HD4550 512MB GDDR3 videokartya( nincs rajta cooler)
2GB ram

Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elégé zöld vagyok a témában és nem szeretném kinyírni a procit. Ja, és még ha játszom felmegy 60 egynéhány fokra, de volt már hogy 71 is volt( játék után) ha meleg az idõ kint. A hõmérséklet mérésre Gamer Hud Lite-ot használtam.
Elõre is kösz a segítséget
Cowie
Megtörtént. Probléma megoldva.

pxxl
kthxb<#bdead>

All hail the double x!

jaj az e-mail címem elfeledtem megadni xD : [email protected] 😄
hali 😄
nekem egy olyan problémám lenne hogy lockerz-re kéne még 2 regisztráció 😄 aki szeretne segíteni az a következõ címre küldje el az e-mail címet, és küldök egy meghívót 😛 vagy itt is megadhatja a mail címét ha akarja 😛 köszi elõre is 😛
MR ME
nyomj kilépésre, aztán telepítsd újra

Cowie
Sziasztok!

A következõ dolog miatt kéne help:

Firefox-ot használok. Amikor ma el akartam indítani ez az üzenet jött fel:
"A Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat."

Két lehetõség van az alján: "Kilépés" vagy "Újraindítás". Ha azt mondom neki "újraindítás" akkor elõjön ugyanez az ablak és így tovább.û
Hogy lehetne kilépni ebbõl a "végtelen ciklusból"?

Valszeg a routered szarakodik. Frimware frissítés és még elõtte próbáld meg azt, hogy közvetlen kapcsolódsz a netre router nélkül.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kifli
az mitõl lehet, hogy van netem, de nem akar bejelentkezni msn, steam és team spek szerverre sem tudok felmenni?

msn csatlakozás után a hibakeresõ ezt találja hibának:

kulcsfontosságú portok

gép router modem kombó többször újraindítva.

Amúgy beszarok már ezen, multkor http nem volt jó a dns szerver maitt, most meg ezek.
Jah az nem tom a kodolással lehet valami gond szerintem.

hülyegyerek
Hi.
Olyan problémám van hogy a vgamon (MSI 4870 MD1G (hõcsõves)) terhelés alatt megáll a hûtõ. Probléma a következõ elindítok egy játékot van amikor 10 perc van mikor 1 óráig tökléetesen megy aztán 1szer csak megáll a hûtõ és csak akko indul újra ha kinyomom a gépet és megvárom amíg lehûl. Nincs semmi húzva nem is volt minden gyári kábeleket megmozgattam már átfujtam sûrített levegõvel magán a gépen már minden újra lett rakva de semmi változás. Amugy sima használatnál (filmezés, gyengébb játékok) semmi baja nincs. <#help><#help><#help>
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Bruk
Köszi, de nekem a feltöltõs részével van gondom.

Feltöltök egy videót és ahhoz kapok egy megaupload-os és egy megavideo-s linket. De néha a megavideo-s nem jó csak ezt írja ki: "This video is unavailable." Valami tipp hogy miért lehet ez? 😄

Bruk
Hali
Megaupload-al/Megavideo-val kapcsolatban lehetne 1 kérdésem?

Zsolek123
Talán egy reinstall

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

morvaigaben
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy lassan két hete vettem egy laptopot (Toshiba L500-1XR). Folyamatosan naponta legalább egyszer kékhalál van, s nem tudom mitõl. Valamikor csak netezek, valamikor játék közben. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném! <#vigyor0>

kép

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

pxxl
nemtom, lehet a a 8x miatt, de azt nem hiszem. inkább vagy az agp port, vagy a vga hibás.
meg am is ebbe a gépbe felesleges sztem, úgysem tudsz játszani vele, ettõl meg nem kell megváltást várni. (talán ki sem hajtja az a P3-as...)

All hail the double x!