Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
USAMEN POWER #54994 Volt egy pár hszes agyalás, a lényeg annyi hogy a proci jó vétel lenne DE !
A kérdőjel a vámon van / volt, így írtam a vámhivatalnak. Kaptam egy jó hosszú mailt amiben szépen leírta az ipse a fejleményeket, de a lényeg belőle ez: "Mivel a processzor vámtarifaszámához (8542) rendelt vámtétel 0%, Önnek csak áfa fizetési kötelezettsége keletkezik." Az az rám csak a 25 % -os áfa vonatkozik, mivel a proci értéke meghaladja a 22 Eurót. Ebben az esetben ha a processzor ára 60k, akkor mire elér hozzám lesz 75k, és spóroltam 5 rugót, de ha okosan csinálom 70 - 75k -ért már itthon is kapok minden tartozékkal, és garanciával együtt.
Továbbá >
Találtam még az Ebayen i7 870 -et !! 50 !! rongyért, de kiszámoltam hogy mire az USA -ból ideérne hozzám már tartok 70 rongynál a pk + áfa miatt, 60 rongyért meg már van itthon is ha jól szétnézek.
Így érdemes külföldről rendelni, sehogy.
De viszont még agyalok az i7 875K -n, ugyanis a proci árának a kifizetése paypalon történik, a szállítás free, a doboz mérete elenyésző, innentől kezdve az eladón múlik hogy milyen formában adja fel én úgy gondolom. Feladhatja ajándékként is, így talán nem bontanák ki megnézni hogy mi van benne, továbbá lehet az papíron akár egy ceruzakészlet is 22 Eurós alatti árral. Habár ezek az én elképzeléseim, nem nagyon rendeltem még külföldről, legalábbis egy pénztárca, és egy modellautó jött Németből, de azt nem én rendeltem és EU -n belül volt.