Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lamerrichard #54981 Először is kösz a tanácsot #54979
Bár néztem másik winyóval és azzal be is jött hogy nyomjak gombot a bootoláshoz, de ugyebár az én Razer bill.-em van rákötve és valamiért akkor amikor nyomni kéne egy gombot "kikapcsol" a bill, vagyis nem a bill hanem az USB port a gépen(gondolom én). (USB-s a bill)
Bár lehet jó lesz később, de most nem ez a gondom.
Az én gépemet lehet az avataromban látni, és most karácsonykor rendeltem egy BigFoot Killer 2100 hálókártyát, bár még nem jött meg, de most láttam a gépet hogy, az alaplapon ugye 2db PCIE1 van de egymás mellett vannak és a vidikártyám két helyet foglal, a hűtő rész pedig eltakarja az egyiket a másik meg annyira közel van hogy nem tudom oda fog-e férni a kártya, vagy ha oda is fér akkor a vidikártya hűtője fog-e tudni vmit befújni a kártyának.
Alaplapom Ott van egy kép hogy néz ki az enyém.
Hálókártya Ezen a képen elég nagynak néz ki.
Mit lehetne vele csinálni? Vagy csak egyszerűen megszívtam?