Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Na vettem egy új kábelt. Mindkét vége ilyen, csak aranyozott a csatlakozó > 3 csillagos, ez jobb jelátvitelt biztosít, mint az előző.
A kép jobb lett, de még mindig nem az igazi... vibrál.
3 vastagabb vibráló sáv van benne + az alján is vibrál.
Panasonic Viera a TV (plazma), miután átállítottam az NVIDIA Control Panelben M/NTSC-re, úgy lett a legjobb.
Viszont a kábel típusát nem sikerül átállítani, amint ráviszem, hogy alkalmazás minden visszaáll automatikusra.
A felbontást is hiába változtatom (1024x768 ill. 800x600 lehet), a színmélységet is (32-16-8 bit), a frekvenciát nem is tudom, az csak 60Hz lehet.
Szedtem le új VGA-drivert is, hátha, de nem lett jobb.
Olyat is találtam a Control Panelben, hogy vibrálásszűrő, azt állítva sem sikerül... :S
Valakinek valami ötlet? Mi lehet a baj?
Vagy hagyjam? Köszi előre is.