Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • greg benz
    Sziasztok!

Úgymond visszatérő probléma nekem,de eddig csak nyári kánikulai napokon fordult elő,akkor is inkább csak újabb,erősebb gépet igénylő játékoknál.

Valamilyen titokzatos oknál fogva melegszik a processzorom,méghozzá olyan szinten,hogy ki is kapcsol miatta a gép. Tegnap jött elő a probléma újfent,amikor a GTA SA-val játszottam,gondolt egyet és kilépett (megjegyezném annyira van "jó" a gépem,hogy az a játék elfut maxra vett grafikával akadozás nélkül,tehát nem erőlködik a gép)
    Már akkor is furcsállottam,mert ugye nyár sincsen,meg nem is egy komoly játék. Ma pedig elővettem egy tíz éves rally játékot,és az eredmény ugyanaz,15 perc játék után kikapcsolt:D
    Everesttel figyelgettem ma a hőmérsékleteket,és elég elszomorító..
    Per pillanat 50° körül van így alap helyzetben a CPU (délután 60 fölött volt,néha a 70et is súrolta)

- A hűtőt már kipucoltam,bár nem is igazán volt koszos
    - Új hűtőpasztát is kapott (nem úgy kentem mint a zsíroskenyeret)
    - Levettem a gép oldalát (ettől pár fokot csökkent a hőm.)

És mindezek ellenére produkálja a leírt tüneteket..

Szóval nagyon hálás lennék,ha valaki tudna segíteni,mert már kezdek arra a szintre jutni,hogy szétverem az egészet kalapáccsal és majd a darabjait felaggatom a karácsonyfára dísznek

Például nem lehet valahogy a hűtőventilátor fordulatszámán állítani valahogyan? Lehet az segítene