64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54804 Szevasztok
Bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer, viszont a tálca, és az ikonok sehol.
A feladatkezelőben, látom hogy fut az explorer.exe, ilyenkor mi lehet?
Leállítottam, újra elindítottam az explorer.exe-t, előjött a tálca, és az ikonok, viszont a programok amik indításnál előjönnek (vírusirtó,cfos,stb.) sehol.
Talán beszoptam egy vírust? -
#54803 Minden felvan telepítve és faszán működik. Csak az egyetlen dolognál nem működik aminél kéne, az msnnél. -
Cat 02 #54802 Nem adtak hozzá valami CD-t, gyártó honlapján driver ? -
#54801 Addíg sikerült jutnom, hogy ennyi látszik és elvileg nála bevan kapcsolva és ő lát engem. De mégis én csak ennyit. Mi a fene lehet a baj????????????? -
#54800 köszi már megoldottam. szerencsére a másik gépet nem töröltem le és ott megmaradt az ip és csak kis módosítással kellett átmásolnom erre a gépre.
szval problem elhárítva köszi a helpet. :) -
#54799 Pedig tök egyszerű megcsinálni. Azonos felhasználónév, jelszó mindkét gépen. Aztán jobb click a HDD-n vagy a mappán amit meg akarsz osztani ->Properties-> Sharing fül -> Advanced Sharing -> Share this folder pipa be, adsz neki egy nevet, permissionsnél meg beállítod azt az 1db felhasználót teljes elérésre és kész. Leokézod másik gépen meg \\gépnév vagy \\ip cím és már működik is. -
#54798 "Ha mindkettőn Win7, akkor csinálj otthoni hálózatot vagy mit és jó lesz úgy."
így nem lehet megcsinálni. nem rég telepítettem újra a gépet akkor megcsináltam valahogy ( iszonyat macerás módon) h elérjem a 2 gépet.
a második módszerrel meg egyáltalán nem tudom elérni -
piamania #54797 Hello! Telepíteném a win7-re a daemon tools 4-es verzióját, de ezt írja ki:
This program will install SCSI Pass Through Direct layer on your computer.
Warning:SPTD is not compatible with kernel mode debuggers.
Mi lehet gong és mit csináljak?Köszi -
Cat 02 #54796 Ha mindkettőn Win7, akkor csinálj otthoni hálózatot vagy mit és jó lesz úgy.
Amúgy meg egyik gépen jobb klikk a mappára, megosztás, engedélyezés.
Aztán parancssor: ipconfig, megnézed mi a gép IP-je, átballagsz másik géphez és ott \\ip cím és elvileg behozza a megosztott mappát. -
#54795 #54788 pls :/ -
#54794 Hali!
Szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy tudom egymással két gépemet(fájlcserére gondoltam, megosztási mappa de ennél a legjobb az lenne hogy az mindkét gépem teljesen eltudjam mindenféle korlátozás nélkül)
gép1-switcher-gép2
Win7em van ami lehet kicsit nehezíti a helyzetet.
Remélem tudtok segíteni. -
#54793 Értem,akkor lényegében mindegy milyet veszek:(
Köszi! -
#54792 Dual csak két egyforma rammal van (órajel, méret, időzítés). -
#54791 Jah és még egy kérdés:
Jelenleg 2db Kingmax KLDD48F-B8KB5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM van a gépemben. Az egyiket szeretném 2gb-osra cserélni,erre gondoltam. Ez 1066Mhz-s,de van 800-as is,akkor inkább azt vegyem? A dual módban való működés miatt kérdezem. Vagy azt már tönkrevágja az,hogy az egyik 1gb-os lesz a másik 2? -
#54790 artic cooling inkább -
#54789 Hűtős témánál maradva..
Erről esetleg véleményetek? -
#54788 Hi
Vettem egy webcamot, feltettem, működik rendesen. Lépek be msn-re kipróbálni. Elindul, látom magam oldalt, de a partner nem látja...jó, újraindítottam az msn-t. Utána meg már énsem láttam csak mind a két kép helyett egy kis kép volt amin a webcamerán egy piros X van. Van valakinek ötlete milehet a baj? -
#54787 Hát asszem az lesz
Köszi! -
#54786 sztem nem naplózza ilyenkor, de lényegtelen is, tuti h túlmelegszik a proci akkor :D cseréld e a hűtőjét -
#54785 Nah,kb 2 perc után sikerült elérni a teszttel,hogy kikapcsoljon:D Meg lehet valahol nézni az eredményt,vagy nem naplózta? -
#54784 eszközök/rendszer stabilitás -
#54783 Hol találom ezt a stabilitás tesztet everestben? -
#54782 annyira ezek az értékek még nem vészesek (bár az 50 fok a procinak alapon elég sok), sztem futass le egy everest stabilitás tesztet, közben nézegesd a hőfokokat és ha újraindúl vagy sokallod akkor vegyél rá egy új hűtőt, am is ajánlott a gyárit lecserélni, meg esetleg a házba is lehet rakni 1-2 ventit ha van hely és még nincs benne (előre hátulra h legyen egy kis huzat) -
#54781 Jól látom,hogy ami mellett kis láng ikon van az túl magas hőmérsékletre utal?
[IMG][/IMG]
A gép:
-
#54780 hát procihűtőt ha cserélsz azon van új venti :D
am milyen gép? egy ac freezer 7pro vagy hyper tx3 elég bármire, és nagyon nem is drága -
#54779 Csak a hűtőt cseréljem,vagy esetleg akkor már ventit is vegyek jobbat? Tudsz ajánlani esetleg valamilyet?
A progit kipróbálom,annyit megér. A zajt meg leszarom,játék közben nem hallom úgysem:D -
#54778 vehetsz rá új hűtőt esetleg, gondoloma gyári van rajta
ventillátor fordulatot meg a speedfan nevezetű programmal tudod elvileg (nem mindenhol működik) szabályozni, azzal egy próbát tehetsz, de elég zajos lesz a cucc valszeg :D -
#54777 Sziasztok!
Úgymond visszatérő probléma nekem,de eddig csak nyári kánikulai napokon fordult elő,akkor is inkább csak újabb,erősebb gépet igénylő játékoknál.
Valamilyen titokzatos oknál fogva melegszik a processzorom,méghozzá olyan szinten,hogy ki is kapcsol miatta a gép. Tegnap jött elő a probléma újfent,amikor a GTA SA-val játszottam,gondolt egyet és kilépett (megjegyezném annyira van "jó" a gépem,hogy az a játék elfut maxra vett grafikával akadozás nélkül,tehát nem erőlködik a gép)
Már akkor is furcsállottam,mert ugye nyár sincsen,meg nem is egy komoly játék. Ma pedig elővettem egy tíz éves rally játékot,és az eredmény ugyanaz,15 perc játék után kikapcsolt:D
Everesttel figyelgettem ma a hőmérsékleteket,és elég elszomorító..
Per pillanat 50° körül van így alap helyzetben a CPU (délután 60 fölött volt,néha a 70et is súrolta)
- A hűtőt már kipucoltam,bár nem is igazán volt koszos
- Új hűtőpasztát is kapott (nem úgy kentem mint a zsíroskenyeret)
- Levettem a gép oldalát (ettől pár fokot csökkent a hőm.)
És mindezek ellenére produkálja a leírt tüneteket..
Szóval nagyon hálás lennék,ha valaki tudna segíteni,mert már kezdek arra a szintre jutni,hogy szétverem az egészet kalapáccsal és majd a darabjait felaggatom a karácsonyfára dísznek
Például nem lehet valahogy a hűtőventilátor fordulatszámán állítani valahogyan? Lehet az segítene -
piamania #54776 Serialt találtam, igaz a 9 verzióhoz. -
#54775 everest, aida64
serialt meg keress neten azon a gépen amiről éppen írsz -
piamania #54774 Meg kellene egy olyan program, ami kilistázza, hogy milyen videokártya, hálókártya van a gépben, hogy tudjam milyen drivert kell leszednem hozzá. köszi -
piamania #54773 Valaki tudna adni hozzá serialt?Nincs a laptopon még net, így nem működik a free serial. -
#54772 paragon partition manager -
piamania #54771 Hello!
Ma vettünk egy Laptopot.Rögtön fel is dobtam rá a win7-et, csak asszem elkapkodtam, mert nem particionáltam...Két részre osztanám a merevlemezt, az egyik lenne a windows-é, ennek 40 gigát szánok, a maradék 240 meg a másik rész.Milyen progival tudom particionálni a vinyot?
Elvileg van rajta wifi is, még soha nem használtam.Hogy működik?Be kell állítani vagy telepíteni rajta valamit?Köszi szépen. -
#54770 Szoftveres help topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350 -
gregtom6 #54769 Hy all!
Tudnátok olyan topikot linkelni, amely általános segítségkérő, tehát nem csak hardver témára vonatkozik. Kösz előre is. -
takiaki5 #54768 Bocsi de elfelejtettem, egy DVD íróról van szó! -
takiaki5 #54767 Sziasztok! A win 7 néhány napja a következőt írja:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19).
Mit tanácsoltok, hogy tudom javítani?
Előre is köszi! -
#54766 Megnéztem egy másik telefont, pontosan ugyanilyen beállításokkal (ugyanúgy samsung monte) ott megy minden, csak nálam vannak ezek a problémák. -
#54765 Na most már továbbjutottam, megvan a 3G, de a google mapsban "Az adatkapcsolat megszakadt, ismételje meg...", az internetezés pedig "DNS hiba". Ezek mit jelentenek, és miért nem megy?