!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Hellomarci
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert ott a kis üveg, de full fekete és nincsenen ki-be kapcsoló gombja se.
driver cdrõl meg mindent feltelepítettem
Van egy MSI M670X laptop-om, és a webcam-ot nem tudom bekapcsolni sehogy se:S
Segítsetek ha tudtok. Köszi
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
szörnyen sok a vinyónak a hõmérséklete, és a proci is elég meleg ha alapon 50 fok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Játékban is csak 35%-ig megy fel és úgy 70körül lehet, de még nem igazán mértem le, csak leraktam egyszer tálcára és megnéztem!
nem kéne legalább háromszor gyorsabban pörögnie a ventillátornak? nem hiszem, hogy percenkénti +100 fordulat olyan sokat dobna a hûtésen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olyan problémám lenne, ami már hetek óta nem oldódik meg hogy játékok közben random elfeketedik a képernyõ, vagy "szürkehalál" vagy pedig más (narancs, barna) színû csíkok jelennek meg. Mindegyik esetben újraindul a gép
játékok közben, úgy hogy nem húzom fel a vga hûtésést 85-86 fokos
10.5-ös driver van fent, de az elõzõkkel sem volt jó
Egy asus 5770 1gb cucore kártyáról van szó
Akárkinek akármi tippje van hogy mi lehet a gáz az ne fogja vissza magát 😊
Köszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vki hozzáértõ mondja már meg nekem legyen szíves, hogy mitõl lehet az a "jelenség" a gépemen kb. 3 hete, hogy ha játszom pár perc elteltével a játék iszonyat minõségben szaggat, belassul, és ha kilépek a menüjébe ott is csak kínkeservesen tudok a kilépésre kattintani mert nagyon durván szaggat. Töredezettségmentesítés, kémprogram- és víruskeresés, videokártya driver frissítés mind megvolt.
Elõre is köszi!
Csirkemell nélkül nincs élet!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nagyon fontos lenne!!!
Glory, Glory Man. United!
Amikor törölni akarom,akkor ezt írja ki:
A fájl nem törölhetõ: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.
Se Dokumentumokból,se Shift+Del-el. Mit lehetne vele kezdeni? Rohadtul idegesít,hogy ott vannak,mert mániám,hogy asztalon egy Lomtáron kívül nincs semmi.
Megnéztem,még csak nem is írásvédettek.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
köszi a választ!!!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Saor Alba
Nekem egy lehetõleg kis hardver igényû víruskeresõ programra lenne szükségem Win XP alá. Mit javasoltok?
Hûtés mennyin megy?
Hõfokok?
Laggolás alatt azt értjük ugye, hogy megy minden rendesen, majd rövidebb-hosszabb ideig megáll, igaz? Mert ez még mindig lehet az, hogy a driver letiltja a kártyát egy kicsit a hõfokok miatt...
Grafikai beállítástól függ a laggolások közötti idõ?
Steam acc: kange82
Mert nekem anélkül még a görgetés is akad 😄
Windowst újraraktam, és letesztelve az új cod-ot, azt tapasztalom, hogy az összes létezõ grafikai beállításon akadozik, laggol (nem a net miatt). Eleve azért telepítettem újra a win-t, mert a cod-on kívül ugyanígy akadt még az assassins creed 2, meg a gta 4 is. Mivel friss a windows, ezért ez biztosan hardware probléma. A nagy kérdés: táp vagy videokártya? Esetleg más? A gép már nem indul újra játék közben.
Hivatás az Életért!
am értem csak mókás megfoglamazás
All hail the double x!
Mi lehet a gondja?
Ilyen kábelt adtak hozzá:
A jobb oldali megy a telefonba, a bal oldali pedig a falba. Viszont nekem a falon nincs ilyen, csak olyan van, mint a jobb oldali, tehát egy sima kábellel dugtam össze. Lehetséges, hogy ez a hiba forrása és egy átalakítót kéne vennem a bal oldali dugóra, hogy olyan legyen, mint a jobb?
Elõre is köszi a segítséget
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.