!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoDMaSt
Mágnest már szedtem ki belõle. Sztem nincs benne semmi. Sálat a szád elé, alufóliával burkold be a kezed 😄

@ Hellomarci

HDD-ben van valami mérgezõ cucc vagy simán szét lehet csavarozni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

chopin42
mind1 már rájöttem h videokamerával is lehet cam-ozni 😄

[HUN]FaTaL
Az is lehetséges.

http://goo.gl/gd6Zi5

chopin42
várjál lehet h olyan h dísznek van ott a helye?😊
mert ott a kis üveg, de full fekete és nincsenen ki-be kapcsoló gombja se.
driver cdrõl meg mindent feltelepítettem

LoDMaSt
drivere fennvan? program hozzá?

@ Hellomarci

chopin42
Sziasztok

Van egy MSI M670X laptop-om, és a webcam-ot nem tudom bekapcsolni sehogy se:S
Segítsetek ha tudtok. Köszi

norbi56
Nem, kimeneti USB csatlakozós kellene.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Sziasztok, létezik olyan kábel amellyel az usb-s fejhallgatót lehet telefonnal(3,5mm jack)használni?Lehetséges ez a jelátalakítás?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

régebben a porci 40körül volt, még ifjú korában.. azóta nem csináltam vele semmit, és szerintem fullig van porral a hûtõje.. sajna ebbe a házba hátra csak 1venti fér el.. a ház oldala le van szedve

MR ME
vegyél egy rendes házat vagy a mostani tolj bele még vagy 2 ventit
szörnyen sok a vinyónak a hõmérséklete, és a proci is elég meleg ha alapon 50 fok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na felpörgettem idle-ben 100%-ra a gpu-nak a ventijét

Nemtudom, nekem alapból 25%-on pörög 1200RPM-en... így 55fokos a kártyám..
Játékban is csak 35%-ig megy fel és úgy 70körül lehet, de még nem igazán mértem le, csak leraktam egyszer tálcára és megnéztem!

NEOreg3
és az normális-e, hogy ha alapjáraton a ventillátor 30%-on üzemel és az ~2800rpm, játék közben felmegy 100%-ra és az csak ~2900rpm?

nem kéne legalább háromszor gyorsabban pörögnie a ventillátornak? nem hiszem, hogy percenkénti +100 fordulat olyan sokat dobna a hûtésen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

amúgy ami melegszik az a vram, és az nekem is elég meleg terhelés alatt, de maga a vga 70fok alatt marad

Lacee86
Sztem kell h foglalkozzanak vele, mert nem normális, h így melegszik.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
Azóta csodával határos módon megjavult és már nem szaggat folyamatosan, de a hõmérséklettel még mindig gondok vannak. Ezt az elõbb készítettem gpu-zvel, miközben Tomb Raider Underworld-el játszottam. Jól látható a gpu temperature oszlopban, hogy pár perc elteltével már átlag 96 fokos volt és volt, hogy 103 fokot is elérte. A kérdésem az, hogy ha még garanciális, akkor foglalkoznak-e ilyen hibával, vagy elküldenek a picsába és azt mondják, hogy vásároljak rá egy hûtõt (amihez se kedvem, se pénzem most).

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Segítséget szeretnék kérni!Sürgõsen át kellene konvertálnom néhány videó filet hogy ki tudjam írni DVD-re, de csak egy konverter tudja megcsinálni AVS4YOU 6.4 videó konverter.Ehhez viszont sorozatszámra lenne szükség vagy valami patch file-ra hogy rendesen mûködjön,, Ha valaki tud segítsen..köszike..😉 Mary
Hi

Olyan problémám lenne, ami már hetek óta nem oldódik meg hogy játékok közben random elfeketedik a képernyõ, vagy "szürkehalál" vagy pedig más (narancs, barna) színû csíkok jelennek meg. Mindegyik esetben újraindul a gép
játékok közben, úgy hogy nem húzom fel a vga hûtésést 85-86 fokos
10.5-ös driver van fent, de az elõzõkkel sem volt jó
Egy asus 5770 1gb cucore kártyáról van szó
Akárkinek akármi tippje van hogy mi lehet a gáz az ne fogja vissza magát 😊
Köszi

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

kifli
😊
nincsmit
F E R I
Sziasztok!

Vki hozzáértõ mondja már meg nekem legyen szíves, hogy mitõl lehet az a "jelenség" a gépemen kb. 3 hete, hogy ha játszom pár perc elteltével a játék iszonyat minõségben szaggat, belassul, és ha kilépek a menüjébe ott is csak kínkeservesen tudok a kilépésre kattintani mert nagyon durván szaggat. Töredezettségmentesítés, kémprogram- és víruskeresés, videokártya driver frissítés mind megvolt.

Elõre is köszi!

Csirkemell nélkül nincs élet!

Beszarás,mûködik!!! Köszi-köszi! <#puszis>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Telepítettem,de most ez mi? Elindítom,nem történik semmi,csak az óra mellett megjelenik egy "Unlocker segítõ" nevezetû ikon. Rákattintok semmi. Hogy az Istenbe mûködik ez? :L

kifli
unlocker nevû progit próbáltad már?
tigerbácsi
ehh. ilyennel még nem találkoztam. nekem úgy sikerülni szokott. ha már nem tudod törölni rejtsd el :-) jobb ötletem nincs.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

NERO sem engedi. Ugyanazt írja ki. :/ Ezt lehetetlen törölni ezek szerint,vagy WTF?

tigerbácsi
én az ilyen file-okat úgy szoktam törölni, hogy vagy a dos prancssorral, vagy a nero kezelõfelületén amikor írni szeretnél egy cd-t akkor ott kijelölöm, s törlöm.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Rash87
Ki ért a Win 2003 serverhez? Mint pl. felvenni szervezeti egységet,azon belül létrehozni ezt meg azt,ott korlátozni,stb.
Nagyon fontos lenne!!!

Glory, Glory Man. United!

Az se.

Total Commander se tudja?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Van az asztalomon 2 fájl. Méretük 0kb,sehogy nem tudom õket törölni.
Amikor törölni akarom,akkor ezt írja ki:

A fájl nem törölhetõ: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.

Se Dokumentumokból,se Shift+Del-el. Mit lehetne vele kezdeni? Rohadtul idegesít,hogy ott vannak,mert mániám,hogy asztalon egy Lomtáron kívül nincs semmi.
Megnéztem,még csak nem is írásvédettek.

Lacee86
Avira ingyenes, de ettõl függetlenül sztem jó. Nekem jobban bevált mint bármi más amit eddig próbáltam, pedig nod-ot is próbáltam többek közt.

Cowie
Köszi a tanácsokat. A NOD-ot ismerem, Ezt az Avira-át még nem próbáltam, de most megnézem.

tomo05
hali!kéne egy kis help!feltettem az msi afterburner-t és az evga precisiont-t de nem írja ki a játékok közbe az fps-t és a gpu hõmérsékletet.hol kell beállítani??
köszi a választ!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Lacee86
Avira.

NEOreg3
Legújabb driver az nvdia honlapjáról. Hûtést nem néztem, mert játék alatt nem melegszik nagyon a kártya és amúgy is már a legelejétõl kezdve akadozik, mielõtt felmelegedhetne annyira. Nem, egy pillanatig sem jó, folyamatosan akadozik, ez a játéktól és grafikától teljesen független.

pxxl
nod32

All hail the double x!

Cowie
Sziasztok!

Nekem egy lehetõleg kis hardver igényû víruskeresõ programra lenne szükségem Win XP alá. Mit javasoltok?

Kange
És milyen driver-t raktál fel hozzá?
Hûtés mennyin megy?
Hõfokok?

Laggolás alatt azt értjük ugye, hogy megy minden rendesen, majd rövidebb-hosszabb ideig megáll, igaz? Mert ez még mindig lehet az, hogy a driver letiltja a kártyát egy kicsit a hõfokok miatt...
Grafikai beállítástól függ a laggolások közötti idõ?

Steam acc: kange82

NEOreg3
Persze, ennyire amatõr azért nem vagyok.😊

Drivert raktál fel hozzá ?
Mert nekem anélkül még a görgetés is akad 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

oliwwer
Sziasztok. Miért van az, hogy ha akarok valakivel beszélgetni skájpon, vagy msnen vagy xfire-en, akkor azonnal leveszi a mikrofonom hangerejét, amint a a beszélgetõ partnerem megszólal. Tehát õ beszél és az enyémet veszi le. Nem hangosra van állítva, mégis.
NEOreg3
Update:

Windowst újraraktam, és letesztelve az új cod-ot, azt tapasztalom, hogy az összes létezõ grafikai beállításon akadozik, laggol (nem a net miatt). Eleve azért telepítettem újra a win-t, mert a cod-on kívül ugyanígy akadt még az assassins creed 2, meg a gta 4 is. Mivel friss a windows, ezért ez biztosan hardware probléma. A nagy kérdés: táp vagy videokártya? Esetleg más? A gép már nem indul újra játék közben.

hungaro
sziasztok,segítséget szeretnék kérni egy idegesítõ dologban!van egy GeForce 8600GT 512mb-os videó kártyám,és eddig ha játszottam akkor jött rá a sípolás,de most már minden ok nélkül is rá jön!mit lehetne vele csinálni?

Hivatás az Életért!

pxxl
vezeték nélküli vezetétes telefon? az se rossz <#idiota>
am értem csak mókás megfoglamazás

All hail the double x!

passatgt
Van egy vezeték nélküli vezetétes telefonom, BT Studio 3100 típusú. Szépen beregisztráltam a telefont a bázishoz, de nincs vonal, nem tudok vele telefonálni. Viszont hívni tudnak rajta, pontosabban nem csörög, de a telefonszámot kiírja, de felvenni nem tudom, vagyis felveszi, de csak elméletben, mert a másik telefon az ugyanúgy csörög közben.
Mi lehet a gondja?
Ilyen kábelt adtak hozzá:

A jobb oldali megy a telefonba, a bal oldali pedig a falba. Viszont nekem a falon nincs ilyen, csak olyan van, mint a jobb oldali, tehát egy sima kábellel dugtam össze. Lehetséges, hogy ez a hiba forrása és egy átalakítót kéne vennem a bal oldali dugóra, hogy olyan legyen, mint a jobb?
Elõre is köszi a segítséget

MR ME
igen, mert a futó programokat nem tudja kilõni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Muszáj csökkentett módban indítani?