Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Lacc 88 #54693 Sziasztok.A házimozi témában elég pangás van ezért ha lehet kérdezek itt.
Néhány hónapja vettünk egy LCD tévét. Sajnos nincs túl sok csatorna amit HD minőségben tudok rajta nézni.
Jelenleg van egy Samsung HT-P10-es házimozi rendszerünk, de ez nem tud Blu-Ray és HD filmeket lejátszani. Kérdésem az lenne, ha veszek egy másik dvd lejátszót van-e olyan, amire az 5.1-es hangfal rendszert rá tudom kötni, hogy azt ne kelljen venni. Vagy át lehet alakítani a jelenlegi dvd lejátszót hogy Blu Ray és HD filmeket is le tudjon játszani?
Másik kérdésem a Multimédiás lejátszókhoz kapcsolódna. Néhányan inkább ezt ajánlották a DVD lejátszó helyett. Nem igazán vagyok otthon a témában, de annyit tudok, hogy tévével össze tudom kapcsolni és pl. külső vinyót is rá tudom kapcsolni, így nézhetem a rajta lévő filmeket a tv-n. Jobban megéri ezt venni ha rákötök egy 5.1-es hangfal rendszert? És a Blu-Ray, BRRIP formátumokat letudja játszani ez a lejátszó?
A Blu Ray dvd lejátszóból és a Multimédiásból is a legolcsóbbakat nézegettem, szeretén minél kevesebb költekezésből kihozni a vásárlást.