Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    Ja egy hardveres kérdés lentebb írtam még régebben hogy a külső hdd szarakodik lementettem mindent róla a getdatabach progival majd leformáztam. DE már megint belassítja a gépet nem tudom hogyan vagy miért de ha megy a ps meg megakarok nyitni egy képet a windows-al van hogy fél vagy 1 percet is gondolkodik , ha kihúzom a külső HDD-t akkor meg gyorsabb lesz minden.Létezik ez hogy belassítja a gépet?
    Meg korábban is mikor PS-t használtam nem engedett menteni csak hiba hiba de nem jöttem rá először miért de mihelyst kihúztam a hdd-t egyből megjelent a mentés ablak pedig nem is a külsőre szoktam menteni.Most nem tudom visszavigyem-e vagy mi legyen vele talán ha 2 hónapos a cucc de 1x már bekrepált meg egy csomószor nem volt elérhető és amiatt szálltak el a cuccok is még jó hogy a progival le tudtam menteni a dolgaimat, igaz majd öt h volt mire végigért a scannelés.