!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Na most ebbõl arra gondolok, hogy vagy jobb az integrált mint a GF 210, amit nem hiszek, vagy nem kompatibilis az alaplapommal a GF 210. Tényleg ég és föld a különbség a 210 és az integrált között az integrált javára, annyira rossz a 210-zel minden, hogy itt tényleg valami más lesz a probléma és nem a kártya ennyire trágya ha egy viszonylag régi alaplapi integrált grafvez lenyomja teljesen.
Szerintetek az ATI 4670 rendesen fog mûködni az alaplapomba vagy olyan lesz mint a 210?
Parázom mert már megrendeltem 23-ért és nem akarok a semmiért fizetni ennyit.
Az alaplapom: Asus P5BVM-DO
Ha a 8800 GTS-re gondolsz akkor egyértelmû, hogy gyengébb, nem is számítok arra, hogy hasonló szintû kártyát veszek egy 20-asból, mint anno amit 70-ért vettem, de rémélem ez a kártya azért ér valamit.
http://goo.gl/gd6Zi5
mególdódott a probléma ! frissítettem és simán ír
ÖRÖK HÁLA<#pias>#pias><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
valamiért nemtudok dvd-t kiírni, próbáltam már több programmal is de egyikkel sem megy. 70% környékén megáll és csak pörgeti de nem írja !
volt már win reinstall is de ugyanaz.
a típus Pioneer 110 azthiszem
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valaki tudna erre valami megoldást szervízben és neten sem tudjuk, hogy mi lehet a gond aláírásomban lévõ gép csinálja.
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer.
If this screen appears again, follow these steps:
Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
if this is a new installation ,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
if problems continue.fisable or remove any newly installed hardware orsoftware..disable bios memory options suh as caching or shadowing
if you need to remove or disable components ,restart your computer,press f8 to select advanced startup options and then select safe mode..
Technical Information:
*** STOP: 0x00000101 (0xC00000060, 0x00000000, 0x807c4120, 0x00000001)
collecting data for crash dump ...
initializing disk for crash dump..
beginning dump of pyical meory
dumping physical memory to disk... 100
physical memory dump complete.
contact your system admin or technical support group for future assistance
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Milyen gépet vegyek?! :o c. topik
Amit néztem, hogy 9600 GT van 21500-ért, ATI 4670 17-ért. Ebben az árkategóriában GF 220 GT, ATI-ban 5450 és 4650-es darabok.
Akkor melyiket vegyem szerintetek?
Vettél volna egy HD4670-et 20k-ért-vagy használtat jóval olcsóbban-és öröm-bódóttá'.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De azért szerintem a HD filmek simán menni fognak 9500on.. remélhetõleg
Tönkrement a GeForce 8800 GTS 320Mb-os videokártyám amit anno 70-ért vettem amikor még játszottam PC-n. Most már nem játszok PC-n, de azért valami kellett a gépbe lehetõleg olcsón ezért vettem egy GeForce 210-et 11 ezerért, és legmerészebb rémálmomban sem gondoltam volna hogy ennyire fos lesz. Tetülassú a gépem, és ami a legrosszabb, hogy a HD minõségû sorozatok pedig nem mennek, akadoznak illetve megakad a kép és csak a hangot hallgathatom. Ez pedig elfogadhatatlan nekem, mert 24"-os monitorom van amin a sima avi már elég rosszul néz ki.
Kicsit úgy érzem elhamarkodottan, de rendeltem egy 9500 GT 512Mb karit 17-ért, gondoltam ez azért már eggyel magasabb kategóriát képvisel.
Ugye ezzel már tudok rendesen HD-ban filmet nézni? Egyébként rosszul tettem hogy ezt a kártyát választottam a 210 helyett? (több pénzem most nem lett volna rá)
Ja és nem ment fel a GF 210-re a 64 bites Win7 se, pedig arról a lemezrõl már telepítettem fel. Ez elég furcsa mert egy Win7 logó van a dobozán. A 64 bit miatt lehet? Még mielõtt elindulna a telepítõ, kiírja hogy "starting windows" fekete képernyõn de itt mintha lefagyna mert nem csinál semmit.
Olyan problémával szembesültem, ami sztem elég ritka :s
megpurcant a wincsim elektronikája (tuti hogy az a baja mert nem vagyok teljesen laikus 😄 )
és ehhez szeretnék találni vagy kölcsönbe vagy megvételre egy használt NYÁK-ot ami még mûködésre bírná kelteni adatmentéshez...
Pár adat róla a beazonosításhoz:
MDL: WD3200AAKS-00YGA0
DATE: 07 DEC 2007
DCM: DHNCHT2AHN
A panelen még van egy (gondolom) gyártási kód:
PWB 2060-701444-004
ha valakinek lenne egy ilyen wincsije elfekvõben nagyon hálás lennék érte
a segítséget elõre is köszönöm!
üdv.: Szergely
Van egy A4tech GK-770D-s billentyûzet és egér szettem. A probléma az, hogy Windows 7 x64 alatt nem mûködik normálisan. Ha rádugom az USB porta, két USB irányító eszközt telepít, ebbõl az egyiket rosszul. Így vagy az egér, vagy billentyûzet mûködik, de kettõ együtt nem :S.
Ha törlöm az eszközkezelõbõl a rossz eszközt, akkor a gép az USB kulcsot már RF receiver-nek látja, felrakja, és jó egészen addig, amíg a gép újra nem indul. Utána már megint két USB irányítóeszközt lát, amibõl az egyik rossz.
Az eszközzel valószínûleg nincs baj, mert ha a laptopomra dugom rá, amin Windows XP van, tökéletesen mûködik.
Ha valaki tud segíteni, azt szívesen veszem 😊.
Üdv.:
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
Nekem egy fizika példával kapcsolatban lenne kérdésem.
Van 2 tartály, víz van bennük, az egyikbe a golyót félig beleengedjük, a másikba teljesen. A kérdés mennyi a golyó sûrûsége. A víz sûrûsége: 1000 kg/m3. Rugó tartja.
Kép:
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
U.I. : Paint powa! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
kép
Akkor ez is a gyenge videokarinak tudható be, ugye?
Ma kaptam két alaplapot.. lényeg h a régi elromlott.. egy abit ni8 sli gr-t és egy asus pskpl-am-et.. a lényeg az asus el sem indul.. nem tudom miért áramot kap.. de nem indul el.. pedig szerintem jó helyre kötöttem be a power buttont.. aztán a abit.. elindul de kiírja h 9.0 kós.. és vár vár és leállítja magát.. nem értem.. Mi lehet a probléma? hátha valakinek ilyen alaplapjai vannak. Köszi elõre is
Egy haveromnak a következõ a problémája:
Most vett egy gépet: 3.1Ghz 2magos, 2gb ram 512mbos integrált vidkártya, 450w-os táp.
Ha lefuttat egy 3d-s programot vagy izmosabb játékot rak fel, még ha nem is szaggat, 1 óra után lefagy neki, kifejezetten akkor amikor erõsebb vizuális igénybevételek vannak.
Az integrált videókártya gyengesége okozhatja ezt, vagy a táp kicsi neki?
A választ elõre is köszi!
Honda - The Power of Dreams
Ez lehet a tropára ment videókártyától vagy más az oka? A játék neve burnout paradise