!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hát jah, HD 4830 az hasonló tudású mint a 8800 GTS. Jó, lehet utóbbi egy picikét erõsebb, de 1 súlycsoport a 2 kari mindenképp.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

redmonk
müködnie kell de azzal szar vételt csináltál amikor még kapni hd4830-okat...még visszamondhatod a rendelést

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Kiszedtem a GF 210-et, és kipróbáltam az integrált grafikus vezérlõt, és tökéletesen mûködik a gépem. HD filmeket is tudok nézni, nem szaggat ha megnyitok 2-3 progit egyszerre, egyszerûen remek lett minden.
Na most ebbõl arra gondolok, hogy vagy jobb az integrált mint a GF 210, amit nem hiszek, vagy nem kompatibilis az alaplapommal a GF 210. Tényleg ég és föld a különbség a 210 és az integrált között az integrált javára, annyira rossz a 210-zel minden, hogy itt tényleg valami más lesz a probléma és nem a kártya ennyire trágya ha egy viszonylag régi alaplapi integrált grafvez lenyomja teljesen.

Szerintetek az ATI 4670 rendesen fog mûködni az alaplapomba vagy olyan lesz mint a 210?
Parázom mert már megrendeltem 23-ért és nem akarok a semmiért fizetni ennyit.
Az alaplapom: Asus P5BVM-DO

redmonk
én a helyedben 20eFt környékérõl egy HD4830-t vennék az nagyon jó vétel annyiért...

Most már megrendeltem sikeresen a 4670-et.
Ha a 8800 GTS-re gondolsz akkor egyértelmû, hogy gyengébb, nem is számítok arra, hogy hasonló szintû kártyát veszek egy 20-asból, mint anno amit 70-ért vettem, de rémélem ez a kártya azért ér valamit.

Lacee86
Hûha, ezt nem is tudtam... Na majd utánanézek. Thx.

[HUN]FaTaL
Nem régi lapoktól függ, gigabyte alaplapok biosában külön engedélyezni kell az USB-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
VGA probléma lesz, elmelegszik vagy csak szimplán besz*rt a GPU.

[HUN]FaTaL
9500GT gyengébb sokkal mint a régi karid volt.

redmonk
#52334-re senki semmit nem tud?...mondjuk megértem ha nem mert neten sincs sehol semmi

pxxl
<#eljen> nm

All hail the double x!

nagyon nagyon szépen köszönöm !
mególdódott a probléma ! frissítettem és simán ír

ÖRÖK HÁLA<#pias><#worship><#worship>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

pxxl
frissíts firmware-t. nekem anno hasonló problémám volt és megoldotta.

All hail the double x!

sziasztok !

valamiért nemtudok dvd-t kiírni, próbáltam már több programmal is de egyikkel sem megy. 70% környékén megáll és csak pörgeti de nem írja !
volt már win reinstall is de ugyanaz.
a típus Pioneer 110 azthiszem

Valakinek valami ötlet?

Köszönöm

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Lacee86
USB a bill. Hát a LED-ek nem világítanak win betöltés elõtt, de pl. DEL-t nyomva a BIOS bejött, tehát reagált a billentyûre elvileg. De mind1, most sikerült megoldanom amit akartam csökkentett mód nélkül is, bár ez továbbra is rejtély, h miért nem tudok csökk módot csinálni...

pxxl
nálam meg a P4-es deszkán nyomhattad az F8-at a csökkentett módhoz, mert akkor a popup jött, h honnan akarok bootolni 😊

All hail the double x!

redmonk
ja bocs azt hittem enyémre válaszoltak...bocs, bocs, bocs

redmonk
Minden müködik, de ez a lap nagyjából 3hetes és most kezdte el múlt héten ezt csinálni...és semmi megoldást nem találunk rá...

MR ME
lehet hülye kérdés lesz, de usb a bill? mûködik tutira azelött is h bejönne a winfos? 😊 csakmert régi lapoknál nem mindig megy az usb a betöltés elött

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Egyébként Gigabyte alaplapom van, nemtom h ez vmit számít-e esetleg.

Lacee86
Így sem jó... <#szomoru1> Komolyan mondom, ilyen gyökérséget, h nem tudok egy qva csökkentett módot behozni... Nincs vmi más trükk vagy vmi, amivel be lehet hozni?

redmonk
Sziasztok

Valaki tudna erre valami megoldást szervízben és neten sem tudjuk, hogy mi lehet a gond aláírásomban lévõ gép csinálja.

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer.
If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
if this is a new installation ,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

if problems continue.fisable or remove any newly installed hardware orsoftware..disable bios memory options suh as caching or shadowing
if you need to remove or disable components ,restart your computer,press f8 to select advanced startup options and then select safe mode..

Technical Information:

*** STOP: 0x00000101 (0xC00000060, 0x00000000, 0x807c4120, 0x00000001)

collecting data for crash dump ...
initializing disk for crash dump..
beginning dump of pyical meory
dumping physical memory to disk... 100
physical memory dump complete.
contact your system admin or technical support group for future assistance

Lacee86
Ennyit a Win7 súgóról... Thx

MR ME
nyomogasd folyamatosan, ne nyomva tartsd

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Hali! Van egy szörnyen láma kérdésem. Hogy a francba kell behozni a csökkentett módot Win7-ben? Újraindítottam a gépet, F8-at megnyomtam és nyomva tartottam, de semmi...

lucifer9393
oké, kösz megpróbálom... szerintem is döglõdik... De esetleg még az jutott eszembe h. amióta feltettem a nod Antivirus 4-et jelentkezett ez a probléma... bár lehet h. most hülyeséget irok....

vagy valami túl melegszik, vagy vmi döglõdik.. mindenbõl tedd fel az új drivert

lucifer9393
Estét mindenkinek! segítsen már rajtam valaki :S. a gond h. már egy ideje bármiylen évjáratú játékba megyek bele, lehet az uj, vagy régebbi is.. a játék bekapcsolását követõ percben a gép felmondja a szolgálatot és lefagy. Ma lett benne átcserélve a windows, hátha megoldódik a probléma, de még mindi fennáll, és az örületbe kerget. Adatok ha kellenek: Windows Xp SP 3, Intel Celeron CPU 2,93 gHz, Ge Force 6600, RAM: 1 Gb. Próbáltam drivert huzni, nemsegitett... fogalmam sincs mi lehet a gond...

gyere át ebbe a topikba, itt okosabb emberek vannak mint én:
Milyen gépet vegyek?! :o c. topik

Kösz a segítséget, még amúgy lehet visszacsinálható a dolog, mert csak egy emailt küldtem délután, tehát reggel felhívom õket, hogy leállítsam a dolgot ha még lehet.
Amit néztem, hogy 9600 GT van 21500-ért, ATI 4670 17-ért. Ebben az árkategóriában GF 220 GT, ATI-ban 5450 és 4650-es darabok.

Akkor melyiket vegyem szerintetek?

Lacee86
Sztem HD filmre a HD4550 is jó lett volna, és az csak 12k. Most már mind1...

kösz a tippet az elektronikára 😉
Nagyon rossz üzletet csináltál. 9500GT ugyancsak egy kalap szar.
Vettél volna egy HD4670-et 20k-ért-vagy használtat jóval olcsóbban-és öröm-bódóttá'.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hát én inkább a helyedbe Atit vettem volna, sokkal jobb kártyát kaptál volna ennyi pénzbõl.. a 9500GT meg az is elég szutyok.. a 9600GT-tõl kezdõdik az a kategória ami úgy már elmegy...
De azért szerintem a HD filmek simán menni fognak 9500on.. remélhetõleg

Sziasztok!
Tönkrement a GeForce 8800 GTS 320Mb-os videokártyám amit anno 70-ért vettem amikor még játszottam PC-n. Most már nem játszok PC-n, de azért valami kellett a gépbe lehetõleg olcsón ezért vettem egy GeForce 210-et 11 ezerért, és legmerészebb rémálmomban sem gondoltam volna hogy ennyire fos lesz. Tetülassú a gépem, és ami a legrosszabb, hogy a HD minõségû sorozatok pedig nem mennek, akadoznak illetve megakad a kép és csak a hangot hallgathatom. Ez pedig elfogadhatatlan nekem, mert 24"-os monitorom van amin a sima avi már elég rosszul néz ki.

Kicsit úgy érzem elhamarkodottan, de rendeltem egy 9500 GT 512Mb karit 17-ért, gondoltam ez azért már eggyel magasabb kategóriát képvisel.
Ugye ezzel már tudok rendesen HD-ban filmet nézni? Egyébként rosszul tettem hogy ezt a kártyát választottam a 210 helyett? (több pénzem most nem lett volna rá)

Ja és nem ment fel a GF 210-re a 64 bites Win7 se, pedig arról a lemezrõl már telepítettem fel. Ez elég furcsa mert egy Win7 logó van a dobozán. A 64 bit miatt lehet? Még mielõtt elindulna a telepítõ, kiírja hogy "starting windows" fekete képernyõn de itt mintha lefagyna mert nem csinál semmit.

[HUN]FaTaL
Rakd ki hardverapróra, hogy elektronikát keresel, talán valakinek van. 😊

pxxl
nagyon ritka h találsz nyákot :S és még mûködni is fog.

All hail the double x!

Szevasztok!
Olyan problémával szembesültem, ami sztem elég ritka :s
megpurcant a wincsim elektronikája (tuti hogy az a baja mert nem vagyok teljesen laikus 😄 )
és ehhez szeretnék találni vagy kölcsönbe vagy megvételre egy használt NYÁK-ot ami még mûködésre bírná kelteni adatmentéshez...

Pár adat róla a beazonosításhoz:
MDL: WD3200AAKS-00YGA0
DATE: 07 DEC 2007
DCM: DHNCHT2AHN

A panelen még van egy (gondolom) gyártási kód:
PWB 2060-701444-004

ha valakinek lenne egy ilyen wincsije elfekvõben nagyon hálás lennék érte
a segítséget elõre is köszönöm!
üdv.: Szergely
vki
Hi!

Van egy A4tech GK-770D-s billentyûzet és egér szettem. A probléma az, hogy Windows 7 x64 alatt nem mûködik normálisan. Ha rádugom az USB porta, két USB irányító eszközt telepít, ebbõl az egyiket rosszul. Így vagy az egér, vagy billentyûzet mûködik, de kettõ együtt nem :S.
Ha törlöm az eszközkezelõbõl a rossz eszközt, akkor a gép az USB kulcsot már RF receiver-nek látja, felrakja, és jó egészen addig, amíg a gép újra nem indul. Utána már megint két USB irányítóeszközt lát, amibõl az egyik rossz.

Az eszközzel valószínûleg nincs baj, mert ha a laptopomra dugom rá, amin Windows XP van, tökéletesen mûködik.

Ha valaki tud segíteni, azt szívesen veszem 😊.

Üdv.:
Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Falkon
Sziasztok!
Nekem egy fizika példával kapcsolatban lenne kérdésem.
Van 2 tartály, víz van bennük, az egyikbe a golyót félig beleengedjük, a másikba teljesen. A kérdés mennyi a golyó sûrûsége. A víz sûrûsége: 1000 kg/m3. Rugó tartja.
Kép:

Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon

U.I. : Paint powa! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csibusz
õõ hál istennek sikerült életre kelteni... az abit-et😊 De azért köszi
scs17
Még annyi lenne a kérdésem h ezt írja ki neki lefagyás utáni indításnál:
kép

Akkor ez is a gyenge videokarinak tudható be, ugye?

Csibusz
nem ps hanem p5kpl sorry
Csibusz
Sziasztok!
Ma kaptam két alaplapot.. lényeg h a régi elromlott.. egy abit ni8 sli gr-t és egy asus pskpl-am-et.. a lényeg az asus el sem indul.. nem tudom miért áramot kap.. de nem indul el.. pedig szerintem jó helyre kötöttem be a power buttont.. aztán a abit.. elindul de kiírja h 9.0 kós.. és vár vár és leállítja magát.. nem értem.. Mi lehet a probléma? hátha valakinek ilyen alaplapjai vannak. Köszi elõre is
scs17
Ezer köszi!

MR ME
az integrál videókártya nem épp játékra meg ilyesmikre lett kitalálva, táp mégha ûberszar akkor is elég kell h legyen, vegyen bele egy videókártyát...

scs17
Csáó!
Egy haveromnak a következõ a problémája:
Most vett egy gépet: 3.1Ghz 2magos, 2gb ram 512mbos integrált vidkártya, 450w-os táp.
Ha lefuttat egy 3d-s programot vagy izmosabb játékot rak fel, még ha nem is szaggat, 1 óra után lefagy neki, kifejezetten akkor amikor erõsebb vizuális igénybevételek vannak.

Az integrált videókártya gyengesége okozhatja ezt, vagy a táp kicsi neki?
A választ elõre is köszi!

AlieN911
Túlmelegszik a GPU. Gyorsan cseréld le a hûtõt, addig ne használd, mert elszállhat tõle a kari. Legalábbis játékokra ne nagyon, sztem WIN még elfér..

Honda - The Power of Dreams

triplet
Ha a mostani videókártyám (geforce 8600 gt) úgy mond csapágyas és a hûtés is kezd tropára menni benne, attól lehet az hogy egy játék közben kb fél óra után lefagy a kép, a zene megy de semmire nem reagál? viszont van olyan is hogy a képernyõ megfagy és ilyen fekete/szines csíkos lesz.

Ez lehet a tropára ment videókártyától vagy más az oka? A játék neve burnout paradise

Legend Killer
oké, megnézetem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!