Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    Megy sima monitor + piros-kék szemcsi meg a progi az már más kérdés hogy minden játéknál sokat kell állítani rajta, megpróbáltam pl a mass effect 2-t de szinte az egész játék szürke lett nem valami jók ezek a szemcsik a színeket nem engedik át annyira mint kéne, persze ez játéktól is függ.
    De ha már itt tartunk nekem az AVATAR-t is lejátsza 3d-ben és egész szép a képe nem kell más csak egy sima piros-kék szemüveg meg a powerdvd 10-es verziója az már lejátsza a 3D-t is.A total media theatre 3 is lejátsza ha van olyan monitorod ha nincs akkor letiltja és csak simán lehet megnézni de a powerdvd engedi sima monitorral is.De ezekhez azért kell vas rendesen, nekem 2magos ahhlonx2 7750BE,2GB RAM,HD5770/1GB és beszaggat az avatar ha beletekerek.