Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Stefling
    Üdv!

Segítséget szeretnék kérni, én is RAM modul témában. Van 4096MB memória a gépemben, igaz ez úgy, hogy 2 - 2 modul ugyan az a típus, de mégsem szeretik egymást, 1066-on nem futnak párhuzamosan. Namost ez úgy lett megoldva, hogy asszem 800Mhz-en már viszont mind a 4 képes volt futni, de most hogy kipróbáltam az új 3DMarkot, észrevettem, hogy 400Mhz-et ír. Azonnal meg is néztem a BIOS-ban és ott is, az időzítések is valami hatalmas katyvasz pl: 5-5-5-18-3-3 stb...
    Beállítottam, hogy 800Mhz-en fusson, de ezek szerint, ennyi nem volt elég neki, hogy csak azt állítottam be. :S
    Itt egy kép róla, CPU-Z-ben:

Valaki esetleg tudna megoldást írni nekem arra, hogy hogy tudnám rábírni, hogy újra normálisan fusson, mert ahhoz képest, hogy 1066Mhz-esek, és csak 400-on futnak, az elég gáz, igazán nem értek hozzá az a baj.
    Előre is köszönöm a válaszokat!