64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54644 játszani is tudsz 3d-ben vele :D
iz3d a cucc neve :) -
#54643 törés miatt van... -
talpi #54642 Köszi a segítséget srácok, más játéknál nem csinálta ezt, a megoldás az volt, hogy ki kellett húzni a netkábelt és nem csinálta ezt. Fura, sosem találkoztam még ilyennel, de még ehhez hasonlóval sem.
-
josi #54641 http://www.berezin.com/3d/stereoscopic_player.htm vagy http://www.tridef.com/home.html
-
#54640 Hát ha az ATI honlapon nem találtál, mi honnan szereznénk? Azok a hotfix-es cuccok vannak. PCI-E-s driver nyilván nem jó, úgyh ha kékhalálozik az új hotfixtől, akkor tedd fel a CD-ről a drivert, amit adtak a karihoz (már ha megvan még...), jobbat nem tudok. -
WinStar #54639 Sziasztok.AGP-s Ati Radeon HD 2400-ashoz tudtok linkelni rendes driver frisstőt?Mert ezek a hotfixek megölik a rendszeremet,mindig iylen kék ablak jön be és kiírja hogy az Ati mittom én mi hibát észlelt ezért leált,kérem inditsa újra a számitógépet.Próbálkoztam a 9.6-sal de nem engedi feltelepíteni....bár lehet azért mert PCI-s volt,nah mind1.Azért előre is köszönöm a segítségeteket :) -
miki10 #54638 Sziasztok!
van egy 3D szemüvegem (vörös/cián) és azt szeretném megkérdezni h valamilyen programmal 2D-s filmeket nem lehetne át alakitani 3D-be?
van ilyen program és mi a neve? -
Puhos #54637 Nem melegszik a vas? A táp márkás? -
#54636 Próbáld már ki több játékkal is. Ha azokkal nem csinálja, akkor nem a vassal van a gond... -
talpi #54635 Sziasztok. Mi lehet a gond? Van egy új gépem egy amd 955 proci, 4 gb kingstom1600 ram, 5770-es gigabájt kártya és az alaplap is giga. A gta 4-nél leállítja a vasat és csak kb. fél perc után tudom újraindítani. Na amit kihagytam egy 550-es táp van benne. -
#54634 Meg mindig rámásolom a cuccaimat pendrive-ra, biztos ami biztos. Volt nem 1 szaktársam, akiknek elszállt mindene, és nem volt másolat... Ilyenekben óvatos vagyok inkább. -
#54633 Hát igen... Az ember keze álljon rá erre, tök felesleges pénz kidobni szünetmentes tápra. -
#54632 én már régóta nyomom a save kombót minden nagyobb változtatás után, mert szerkesztettem már újra könyvet a nulláról egy fagyás miatt -.- -
#54631 Nekem már ráállt a kezem, h rajzolás közben 5-10 percenként nyomkodom a kis floppy ikont, így nem érhetnek kellemetlenségek. :) -
#54630 nekem nem kell egyik se, nem melózom a géppel :D -
#54629 az pont elég hogy ments, és kikapcsolj. ha ilyen 20-30 perces tápot akarsz akkor elötte menj bankot rabolni :D -
#54628 lol tényleg, reggel van még :D mind1 az is nagyon kevés :D -
#54627 jó lesz az 4 percnek is :D -
#54626 hát, beírtam a számolójába h 370w, azt írta 4 másodpercig bírná, sztem nem ez kell neked :D -
USAMEN POWER #54625 Sziasztok.
Otthoni felhasználásra szeretnék egy szünetmentes tápot, (áramkimaradás esetén ha 5 percig még ellátja a számítógépet az bőven elég nekem) ti mit ajánlanátok ?
Ezen gondolkozok, de nem vagyok biztos abban hogy elég erős ahhoz hogy egy pc -t ellásson.
A válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm ! Üdv. -
#54624 Na megvan.
Nekem egyből a másodikra írja, aztán ha még óhajtok többet akkor ugye sorba a többibe.
-
#54623 Abban biztosan megtalálod, én is onnan néztem. :) -
#54622 Majd kutakodok a kézikönyvben, ez eddig eszembe se jutott ezzel kapcsolatban...
Köszi! -
#54621 Igen, tehát lényeg h ne egymás mellett legyenek, hanem egy hely maradjon ki. Remélem nem mondtam hülyeséget, de nálam tuti így van. (Gigabyte lapom van). -
#54620 Lehet csak egy lesz, egy 2 gigás.
Szóval akkor a 3. slotba tegyem a másikat? -
#54619 Nemtom mire kell neked 6 giga RAM. Vegyél még egy ugyanilyen 2 gigásat, aztán kész. :) Ha dual channelben akarod dolgoztatni, akkor: ha az alaplapon 2 hely van, egyértelmű hova tedd a másikat. :D Ha 4, akkor elvileg úgy kell beletenni a 2 modult, h az 1. és a 3. slotban legyenek, nálam legalább is így van. -
#54618 Adva van a gépemben egy ilyen: Kingmax 2GB DDR3 1600Mhz Hercules Series
2GB, DDR3, 1600MHz, CL9
Gondolkodom még + 4 gigábanm de nem tudom mi legyen.
Vegyek még kettőt (2x2) a fent is írt memóriából, vagy inkább egy ilyet vegyek:
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz KIT (2x2GB) Hercules Series
4GB, DDR3, 1600MHz, Dual Channel
Ez ugye már Dualos téma, de ilyenkor mi van a "sima" 2 gigámmal ami a most is gépben van?
Hogy kell ezt a dual/nem dual dolgot elképzelni? -
#54617 Az én lapom bírja az 1066-ot, a két memó modul nem szereti egymást 1066-on :( más akadálya nincs, ami miatt nem menne. Erre még a betétel óta sem találtam választ. -
#54616 hello
szóval az a helyzet, hogy egy 1 gigás VTX márkájú 5770-et vettem, de amint játszani kezdenék vele elkezd maga a kártya fura sípoló hangokat kiadni, valamint teljesítményromlást vettem észre a korábbi (gt240) videokártyámhoz képest. Lefuttattam egy crysis benchmark-ot, ott 40-50 fps-eket ír ki, de mégis akad az egész és természetesen sípol közben. Tuti, hogy a kártya csinálja és nem a táp, vagy a proci.
gépem:
c2d E8400@3ghz
kingmax 2 gb ddr2 800mhz
500 gb HDD
gigabyte GA-EP35-DS3 alaplap
400w fsp táp -
adsfek #54615 Sziasztok! A segítségetek kérném a következő problémában: Adott egy laptop és hozzá egy Asus WL107g betehető wireless kártya, régebben működött ezzel a felállással, tudtam netet fogni. Most újratettem az xp-t, feltettem a WL107g szoftverét, fel is került, érzékeli is a kártyát, de az otthoni routerre nem tudok rácsatlakozni. A vezeték nélküli kapcsolat ikonják: hálózat keresése (2-3mp ig) aztán lekapcsol, és ez egyfolytában. Mi lehet a gond? Biztos nagyon egyértelmű csak elkerülte a figyelmem.. -
#54614 Enyémben 800-as RAM-ok vannak, de csak 667-et tud a lap. Leszarom igazából. :) -
#54613 hát, ha 800mhz-n akarja futtatni valóban az a jó, de egy 1066-os ramnál, a 800mhz nem jó :)
Legalábbis tudna többet is a ram. -
#54612 Igen, mert hiába egy típus, de valamiért mégsem 1 a 2 -2 ram. :/ Én ezt nem is tudtam, hogy így jön majd ki, amikor 1 évre rá vettem még 2GB-ot. -
#54611 ne keverd össze, nem megy neki 1066on rendesen, szal 800on futtatja, szal ha 400at lát az a jó :) -
#54610 ha biosban 533-asnak látod, elvileg akkor jó. -
#54609 Ja, akkor jó. :) Köszi a választ! -
#54608 nem kell aggódni, 400mhz a valódi, és 800mhz az effektív órajele, az 800-on fut csak ezek a programok a valódit írják ki :) -
#54607 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, én is RAM modul témában. Van 4096MB memória a gépemben, igaz ez úgy, hogy 2 - 2 modul ugyan az a típus, de mégsem szeretik egymást, 1066-on nem futnak párhuzamosan. Namost ez úgy lett megoldva, hogy asszem 800Mhz-en már viszont mind a 4 képes volt futni, de most hogy kipróbáltam az új 3DMarkot, észrevettem, hogy 400Mhz-et ír. Azonnal meg is néztem a BIOS-ban és ott is, az időzítések is valami hatalmas katyvasz pl: 5-5-5-18-3-3 stb...
Beállítottam, hogy 800Mhz-en fusson, de ezek szerint, ennyi nem volt elég neki, hogy csak azt állítottam be. :S
Itt egy kép róla, CPU-Z-ben:
Valaki esetleg tudna megoldást írni nekem arra, hogy hogy tudnám rábírni, hogy újra normálisan fusson, mert ahhoz képest, hogy 1066Mhz-esek, és csak 400-on futnak, az elég gáz, igazán nem értek hozzá az a baj.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#54606 Hm, csak egy ötlet: lehet, h a különböző méretű RAM modulok nem szeretik egymást. Próbáld meg, h kiveszed az 1 gigásat, és akkor mit produkál a gép. -
maggot666 #54605 van egy 2gb-os kingmax ddr2 800mhz és egy 1db 1gb-os ddr2 kingmax 800mhz a proci egy intel dual core 2.8 ghz táp pedig egy chieftec ctg-500-80P 500 wattos