!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud PIC programozni? Volna egy feladatom, amit meg kéne csinálni, lehetõleg magyarázattal.
Köszi
Honda - The Power of Dreams
Ha utána is csinálja, akkor szerintem vegyél be 2 andaxint!😄
van egy fél éves új konfig gépem, eddig semmi baj nem volt vele, minden rendesen ment.
Ma azonban elkezdette valamit....vagyis edddig kétszer csinálta meg...szal megy a gép, netezek, vagy nem is csinálok semmit, és egyszer csak újraindul. Elsötétül a kép, és indul újra.... semmi elõjel, semm ok....
Hardver probléma vagy oprendszer probléma lehet? vagy miért csinálhatja ezt?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kattoghat a vinyó is, ha több is van, akkor szerinted mi hogy deritsük ki neked?😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szedd le az oldalát a házadnak, és fülelj!
Onnantól ha tudod, hogy mikattog...😄😄
Olyan gondom van hogy giga ep45-ds3 alaplapom van és most vettem egy ati 5770 et. A lényeg hogy nem jó a 16x-os pci-e foglalatom csak a második a 8x pci-e és abba van a kari. Lassítja e hogy csak 8x-os mert nem akarok új lapot venni!!!!?????
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
de ez nem megoldás. vmi konkrétabb kell, ami a végsõ megoldás 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nézd meg a vezérlõpultban, hátha az!?
mit kell kicserélni a gépben, v mit kell csinálni?
kurvára idegesítõ<#falbav>#falbav>.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hivatás az Életért!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
am sztem érdemes, ki fogja hajtani 3ghz-n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Véleményeket várnék, érdemes lenne-e ehhez a confighoz még egy 9600gt-t vennem(8k-ért) vagy a proci kevés és úgyse tudnám kihasználni?
Kössz
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
WIN 7 64bit ultimate, a probléma hogy a C-meghajtó kezd emgtelni és sajna nem tudok semmit sem átteni a D-re. a lényeg az lenne hogy hogyan tudok hozzácsatolni a C-hez még plusz helyet formatálás nélkül? a necces az az hogy a C-re van a win is telepitve... XPvel meglehet azt tudom de 7 alatt nem sikerül... elõre is köszi!!!
Van a power managementen belül olyan,h Restore AC on Power loss,de mi a francot kell beállitanom?
Ha power off van,akkor ujraindul pillanatnyi áramkimaradás utám
Ha Power on,akkor...Áramtalanitani szoktam a gépet a tépon lévõ billenõkapcsolóval..Szóval,mikor ez felkapcsoltam a Power gombot meg sem kellett nyomnom,magától bekapcsolt a gép😮 Na ez nem jó...
És van egy LAST STATE..Ez micsoda?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
vegyél szünetmentest
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bol lehet ezt kikapcsolni,h ne induljon ujra,miután visszajött az áram?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amilo Xi 2528 gép. Semmi gondom nem volt a géppel addig a pillanatig míg egy egy hordozható HDD-rõl nem akartam lefuttatni egy 1080i felbontású filmet nem akartam futtatni rajta. Azóta többször telepítettem a win 7 oprendszert de mindig kék halál a vége. és ezt a hibauzenetet kapom.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 850EE510
BCP2: 8F21A5F0
BCP3: 00000000
BCP4: 0000000D
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítõ fájlok:
C:\Windows\Minidump\051110-47970-01.dmp
C:\Users\Laptop\AppData\Local\Temp\WER-111727-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Most már a számítógépet sem sikerül minõsíteni mert nem fut le a progi. Elõtte ment.
Mi lehet a gond. VGA driver telepítve.
Meghalt a videó kártya?
Az lenne a kérdésem, hogy van példaként egy másolóm, azt szeretném hálózatra fellõni (mondjuk 3 gépre). Ez hogy megy? Hogyan tudom fix IP címre beállítani, hogyha kikapcsolják a gépet akkor se szálljon el a hálózati beállítás? Van egy router, ez alapból DHCPn kioszt neki egy címet amint rádugom a kábelt, ha jól tudom. Hogyan tovább?
Gyors segítség kéne egy ECDL Excel feladat egy részfeladatához!
Ez lenne az:
A feladat maga így szól:
"Írjon képletet az A13-as cellába, amely azt a dátumot jeleníti meg, amikor a legnagyobb volt a napi mozgás!"
Na feltöltöttem a feladatot gyorsba:
http://docs.google.com/Doc?docid=0ASCTUmUbHzpq ZGZnZmt0N3FfMGZjdHFyeGRm&hl=en
Ezen belül kellene a 10.B feladat!
Nagyon megköszönném a segítséget, még ma kellene 😞
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
All hail the double x!
Olyan problémám lenne, hogy ki lettek törölve a Firefox elõzmények CCleanerrel. Visszaállítást próbáltam, de az elõzményeket nem hozza vissza. Nagyon nagyon kéne nekem, hogy mit néztem tegnap délelõtt, olyan jó sorozatot találtam 😞 Valaki tud valami megoldást.. írjon.
Lenne egy problémám. Fél éve vettem egy WD My Passport Essential 500Gb-s winyót, eddig semmi probléma nem volt vele, de múlthéten bedugtam a suliba a gépbe és a Kaspersky letörölte a winyóról a system.exe fálj mert trójainak láttam. Ezután meg ha meg akarom nyitni a meghajtót azt írja ki hogy nem találja ezt fájlt. Próbáltam több gépen is mindenhol hiányolja azt a fájlt(ezeken a gépeken XP volt). Nekem Win7-em van meg a progija is fentvan a winyónak és én meg tudom nyitni semmi baj nincs vele de más gépen nem lehet.
Van valami ötletetek mit lehetne csinálni ezzel? Vagy visszarakni azt a fájlt rá?
Köszi!
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Saor Alba
itt egy kép róla.Ezt írja ki :
A(z), MOM.Implementation fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függõsége nem tölthetõ be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
pls help
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991