Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
balcsi70 #54571 Sziasztok.Van egy Laptopilyenünk,van benne egy Memória,szerettem volna bővíteni aztán vettem bele egy tök ugyan ilyen kártyát(használt) csak annyi különbséggel hogy 2Rx16(ez nem tudom mit jelent)-a többi minden ugyan az rajta.Beletettem el is fogadta ki is írta hogy most 1,75 Gb ram.a probléma ott kezdődött,hogy állandóan összeomlott a Mozilla. (Mondom magamban ennek semmi köze hozzá-hát vagy megy a memória vagy nem). Aztán egyszer csak kék halál csomó felirattal és hardver problémára hivatkozott.Kiszedtem most megint a régi felállás. Szerintetek mi a baja? (kuka úgy ahogy van)? Lehet ezt egyáltalán valahogy tesztelni?(ha igen hogyan ha mégis ilyen problémákat okoz)??? Van ilyen hogy elfogadja a gép,látja is de aztán egyszer csak összeomlik minden? Várom a válaszotokat,segítségeteket. Előre is