!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve nincs véletlenül dd-wrt firmware beállításához magyar leírás?
Köszi!
van 2cd-m, az egyiket akitõl kaptam ELVILEG bootolnia kellene, biosban be is állítottam hogy cd-rõl bootoljon de semmi, berakom a gépbe, ujraindítom és nem hoz be semmit csak simán betölti a windowst!
a másik xp cd-m meg bootol, de azzal csak javítani lehet a telepítésen kívül!
hogy lehet formázni vele? mert nem értek hozzá hogy mitõl függ az hogy egy xp cd-vel lehet formázni is vagy nem, meg ismerõsöm gépén miért bootolt a cd az enyémen meg nem...
vagy valami program nincs ami formázza a vinyót aztán xp-t csak rátelepítem?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
VCORE Voltage:1.616V
3.3V Voltage:4.080V ---> ezt pirossal írja ez gondolom nem normális(viszont nem tudom hogy ebbõl az értékbõl vissza lehet venni vagy mi van ha disabledre állítom???)
5V Voltage:5.160V
12V Voltage:12.220V
" Could not load file or assembly'CLI.Implementation, Version=2.0.3713.40381, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt "
Ha valaki tudja esetleg az okát vagy az ellenszerét kérem szépen írjon.
Elõre is köszönöm
milyen gép? lehet érdemesebb lenne akkro már win7-et rakni.
All hail the double x!
újra szeretném telepiteni a gépet xp-vel.
és ha ujra telepitem nincs internet és nincs hozzá az alaplap driver-em.
hogyan tudok internetet csinálni?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzõs és a zenetanáromat kéne valamilyen dallal meglepni, megajándékozni.
Tehát a kérdésem az, hogy milyennel? Jó lenne valami búcsúztatós dal.
A válaszokat legkésõbb 2010. május 20.-ig kérem!!
Elõre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!
Hivatás az Életért!
Szval huztam a processzort.365 fsb-re van beallitva,12:10 aranyban a ramokkal.Szerintetek hogy lenne jobb?
Ha a ramok is 365 mhz-n mennenek vagy inkabb 438mhz magasabb idozitesekkel?..van ertelme a magasabb orajelnek magasabb idozitesek mellett?...elore is koszonom
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Na jó viccet félretéve a vinyón nem keres ilyenkor eszetlenül? Mert nálam akkor volt ilyen.
Az elmúlt hetekben torrent sebesség ,ill ingadozással szenvedtem.
Láttam it a topikban hogy nem egyedül sajna.
Cseréljétek le a kb 300 forintos kábelt a modem és a router között.
Nálam idáig ez volt a jellemzõ.
Most meg stabilan ilyen lett!
Szerintem érdemes megpróbálni másnak is!<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy verbatim 47512 külsõ 1 TB merevlemezhez kellene tápot vennem. Tud valaki segíteni, hogy milyen táp kell hozzá? Feszültség, áram, polaritás ezek érdekelnének.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Multimédiás billentyûzetem van, rengeteg hasznos gombbal a két oldalán. Namost, a 80%-ukat ugyan nem használom, de a "következõ szám", "elõzõ szám", "play/pause" és "stop" gombok (zenéhez ugyebár) már el vannak kopva. 😊
A lényeg az lenne, hogy ezeket a gombokat csak Windows Media Playerrel tudom használni. Megoldható hogy a Winamp is engedelmeskedjen nekik?
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzõs és a zenetanáromat kéne valamivel meglepni, megajándékozni.
Tehát a kérdésem az, hogy mivel?
(tudok énekelni is, teát ez is egy jó megoldás, de akkor írjátok le a zene címét, meg hozzá egy ajándékot is, mert csak az éneklés nem elég)
A válaszokat legkésõbb 2010. május 20.-ig kérem!!
Elõre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tudna valaki egy jó oldalt,fórumot ajánlani ahol kiderítenék nekem a kép alapján ,meg persze minden más technikai adat megadásával hogy mi az istenért ilyen szar a letöltési görbém?<#worship>#worship><#help>#help>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊