64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Mi a géped többi adata? (RAM, proci, táp)
  • maggot666
    Kérlek segítsetek most vettem új alaplapot egy asus p5kpl-am epu típusút és volt egy régi videókártyám egy ati x1650 512-es na most a régi alaplapom tönkre ment ezért vettük ezt az asus-t de mióta beraktuk a gépbe azóta csinálnak olyat a játékok hogy fut 60-70 fps-sel majd ilyen 5-6 másodpercenként lemegy 4-5 fps-re majd visszaáll 60-70-re és van olyan játék ami kicsit szaggat is holott a régi alaplappal nem voltak ilyen gondok.. Aztán azt hittem hogy videókártya hiba mivel már régi videókártyáról van szó ezért vettem egy geforce gt 240 1gb-s videókártyát de a probléma ugyanaz és már 2x raktam újra a windows-t a legújabb driverek vannak fönt és tényleg fogalmam sincs mi lehet baj remélem tudtok segíteni, mert nagyon kikészít!
  • sanya200
    Tudod az az érdekes hogy rinyált hogy futtassam le a lemezellenőrzést, lefuttattam a fájl és szektorhiba keresőt is de nem talált semmit, már korábban is csinált ilyet hogy sokáig gondolkodott mire megnyitotta volt amikor csak akkor tudtam megnyitni ha kihúztam majd újra bedugtam az USB-t.Pedig szinte új nem volt leejtve se nem értem miért ment tönkre.
  • MR ME
    getdataback nevű progi ha szerencséd van visszahozza a legtöbb adatot és át tudod menteni másik meghajtóra
  • sanya200
    Sziasztok kéne egy kis help nagy gondban vagyok a 2 hónapos samsung g2 hdd-m meghalt vagy legalábbis az adatok vagy nem tudom.Már egy ideje szarakodott lefagyasztotta a gépet..stb folyamatosan ment mert mindig rá volt kötve a gépre és tele van majdnem az egész (320gb).Kiírtam róla 2dvd-t faszán de utána azt írta hogy olvashatatlan és most ott tartok hogy formázni akarja de én nem akarom sok időmbe van mire teleraktam meg vannak rajta olyan cuccok is amiket nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen pótolni.Tudnátok ajánlani valami programot amivel működésre tudom bírni, jó lenne ha helyreállna az egész vagy legalább a fontos dolgokat át tudja, menteni másik meghajtóra.
  • piamania
    Jah és oda már beírtam, de senki nem válaszolt.Fentről a 2. post az enyém.
  • piamania
    Samsung HTZ-310R a rendszer neve.
  • CamelX
    Sziasztok! Elég kaotikus probléma előtt állok, amit a képre pillantva meg is érthettek ha szemfülesek vagytok :) Párom gépén a rendszer partíció 2 részre van osztva. A boot partíció a C: amin konkrétan maga a Windows7 aktív rendszer van, viszont van egy régebbi Windows partíció is (E:), amiről nem tudni hogy valójában egy régebbi 7es, vagy még az XP.

A problémám az, hogy nem tudom átállítani, hogy az E: meghajtó formázva legyen, vagy hogy a C: legyen az elsődleges partíció. Ha lehet, megszabadulnánk teljesen az E:-től, de semmit nem enged csinálni amit eddig próbáltam. Windows7 telepítő lehet a végső megoldás, vagy van valami elegánsabb ötlet is? Egyáltalán Win7 telepítő lemezzel lehet formázni régebbi rendszer maradványokat??
    Köszönöm a segítséget és hogy megmentetek még ép idegsejtjeim :)
  • kifli
    ööö, hát, youtube vidi nincs lenémítva?
    Az összes többi videós oldalon ugyanez van? (gametrailers.com-ot nézd meg pl)
  • morcosqtya
    Mi lehet annak az oka, amikor úgy lassul be a gép, hogy a gépelésnél a karakterek késleltetve jelennek meg??
    Ablakok lassabban jönnek be stb..
    RAM? 4 Gb van, ennek negyedét használják el a progik...
    YoWindow-t raktam fel tárrezidensnek tegnap előtt.. az nem hiszem hogy ezt kellene hogy okozza...
    Más program nem lett telepítve.
  • Met
    Inkább ide kellett volna.
    Mi a régi lejátszónak a típusa?
  • piamania
    HEllo!

Lehet, hogy a kérdésem nem ide vág, sőt biztos is, de meg kell kérdeznem.

Szóval az van, hogy van egy házi mozink, a lejátszó beszart, nem csináltatom már meg.Hogy miért az most hosszú.
    Nézegettem a boltokban lejátszót, de szinte egyiknek sincs olyan csatlakozója, amibe a házi mozi hangfalait bedugnám.Annak a csatlakozója ilyen téglalap alakú, nem tudom hogy hívják.
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek lehet külön venni lejátszót, amit össze tudok kötni a hangfalakkal?Eddig csak olyat találtam, ami komplett házi mozi.Köszi szépen a választ.
  • rossitibi
    Sziasztok!
    Meg szeretném osztani a merevlemezem,hogy ne csak "c" meghajtó legyen! Addig eljutottam hogy zsugorítottam a c-t, és kaptam egy "nem foglalt" nevű kötetet! Az a lehetőségem van hogy új egyszerű kötet,tovább tovább stb..és a végén nem engedi mert valami dinamikus lemezzé akarja konvertálni,ha ok-ra nyomok azt írja nem lehetséges,ha mégsére akkor meg nem történik semmi! Tud valaki segíteni? A gépem Hp mini 210 netbook
    Előre is köszi!
  • ddyy
    Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Nemrég vettem egy Myaudio c182 típusú mp4 lejátszótt. egy hétig kb nem is volt vele gond,aztán adathordozóként kellett használnom és rámásoltam egy zip-et.Most nem enged rámásolni sem törölni róla semmit :S.Formázni is próbáltam de mindig azt írja ki,hogy a windows nem tudja befejezni a formázást.Simán az mp4-el sem megy mert nincs ilyen a menüben.Mit csináljak vele? :S Azt hallottam hogyha szervízbe viszem mindig kb egy hónapig ülnek rajta :/ Nekem pedig eléggé kéne addig.
  • pxxl
    cégnél usb hosszabító van a nyomtatón, de asszem az valami jelerősítős cucc is egyben majd megnézem 7főn ha addig nem oldódik meg :)
  • harlond
    jo hát azért kérdeztem hogy van e vkinek ilyennel tapasztalata :) utp sajna nincs :S de lehet akkor inkább egy 12m-es nyomtató kábel lesz xD
  • Zoli007
    Hát, senki sem fogja kipróbálni helyetted Ha működik akkor jó, ha nem, nem. Szabvány szerint nem kellene működnie tudtommal.
  • Met
    UTP port nincs a nyomtatón?
    Kipróbálhatod a toldott kábelt max. nem működik, de ha van 5 méteres kábel akkor lehet az a plusz 2 méter nem lesz neki gond.
  • harlond
    sziasztok!
    a problémám a következő: 6,5-7métert kéne áthidalni a nyomtató és a gép között vezetékkel :-S ekkora vezetéket sehol sem találtam, a kérdéseim azok lennének hogy ilyen távon nincs e jelveszteség a kábel miatt?? illetve egy 5métereshez USB hosszabbítóhoz ingyen hozzá tudok jutni, szerintetek ha ehhez veszek még egy 1,8méteres hosszabbítót akkor a kettőt összedugva ugye elérem a kérdéses távot és még ebbe beledugva a nyomtató kábelt működni fog-e a dolog fennakadás nélkül? :-S
    esetleg más költségkímélő megoldást tud vki? Előre is köszi!!
  • rooney8
    esetleg tudsz valami alternatívát? :D annyi a lényeg, h valami pofás menüt kéne csinálnom 2 divx fájlhoz :D
  • kovbla
    Sziasztok

Nekem az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a gépemen lévő zenék ,filmek,és játékok hangja szól de ha felmegyek az internetre és ott szeretnék zenét hallgatni/pl:youtube.com/ a gépem tök süket egy hang se szól rajta.

Valaki az ajánlotta telepítsem újra az xp-t.Tényleg nincs más megoldás...........

Kérlek segítsetek ebben..........
  • Attila8805
    A sávszél 20/10 mbites diginet.
    Lehet átküldök egy formatot a gépen:)
  • Sati84
    Az viszont tuti nem lehet a géped miatt, én egy AMD Athlon XP 2800+ procis gépen, 1 GB RAM-mal, 256 MB-s videokarival tudok YouTube-os videókat nézni minden gond nélkül.

Ha 800*600-as a videochat, akkor pláne a sávszélességre gondolok!
  • Attila8805
    Még annyi hogy ugye nagyobb felbontású video chatben gondolkodj minimum 800*600.
    De amikor pl nézem a youtubon a 480p-s videok is be be szaggatnak.
  • Ironman2
    Én is igy jártam anno.Abba is hagytam,mert elegem volt a Nero-ból.
  • Attila8805
    Köszi a választ.
    Utána járok
  • rooney8
    hali

nero vision-el összehoztam egy dvd-t, de az istenért nem sikerül azt kiírnom. minden beállítás automatikusan van (ráférjen a lemezre), alul a "méret csík" se lépi túl a megengedettet és az utolsó lépésnél is azt írja ki, hogy 4.37gb foglalt a 4.38gb-ból. de mire átkódolja meg minden addigra 4.53gb lesz a mérete és nem fér rá egy dvd-re... akármit állítok mindig ezt csinálja :S

• pxxl
    semmivel
  • skymannn
    Még egy kérdés
    VTX3D HD 5770 1GB GDDR5 mivel kevesebb mint többi 5770-es társa (csak az ára miatt kérdezem mivel ez kerül a legkevesebbe)
  • skymannn
    AMD Athlon II X4 640 3.0Ghz mi a véleményetek róla? mostani játékokhoz jó lenne?szerintetek ez jó vásár?
  • balcsi70
    Okés. Köszöntem szépen.
  • Sati84
    A videochatre én azt mondom, elégnek kéne lennie a gépednek (próbáld ki úgy is, hogy nem fut a háttérben semmi más), lehetséges, hogy azzal az online szolgáltatással van gond, ami szolgáltatja a videochatet. Mondjuk leterhelt a háló, vagy be van állítva, hogy eleve szaggatós legyen, hogy ne használjon annyi sávszélt, stb.

Én ilyesmire tudok gondolni így hirtelen :-)
  • Bandi 18
    Persze hogy lehet tesztelni, de szerintem felesleges tuti hogy memória hiba.

Teszt:
    Kiírsz egy tetszőleges ubuntu cd-t berakod az új memóriát bootolsz a cd-ről ott kiválasztod hogy memory test és hagyod had fusson le 1-2x (1 futás kb 30perc-1óra)
  • balcsi70
    Sziasztok.Van egy Laptopilyenünk,van benne egy Memória,szerettem volna bővíteni aztán vettem bele egy tök ugyan ilyen kártyát(használt) csak annyi különbséggel hogy 2Rx16(ez nem tudom mit jelent)-a többi minden ugyan az rajta.Beletettem el is fogadta ki is írta hogy most 1,75 Gb ram.a probléma ott kezdődött,hogy állandóan összeomlott a Mozilla. (Mondom magamban ennek semmi köze hozzá-hát vagy megy a memória vagy nem). Aztán egyszer csak kék halál csomó felirattal és hardver problémára hivatkozott.Kiszedtem most megint a régi felállás. Szerintetek mi a baja? (kuka úgy ahogy van)? Lehet ezt egyáltalán valahogy tesztelni?(ha igen hogyan ha mégis ilyen problémákat okoz)??? Van ilyen hogy elfogadja a gép,látja is de aztán egyszer csak összeomlik minden? Várom a válaszotokat,segítségeteket. Előre is
  • Attila8805
    Hali mindenkinek!
    Feltettem a kérdést a megfelelő topikba de nem jött választ így azt szeretném ha válaszolna valaki Erre a kérdésre.
    És még egy.
    Lehet hogy nem bírja a gépem az online viedochat-et?
    A nettel tuti semmi baj mert 20/10-es de attól a kép szaggat.
    2.8 celeron
    Ati 256 mb videókártya 1 gb ddr ram
    A válaszotokat előre is köszönöm!
  • zot99
    Remélem tud valaki segíteni a gondomon van egy 5.1 es hangfalszettem genius hf5.1 5000es hozzá vettem hangkártyát szintén genius sm-live value 5.1 audiovezérlö c-media illesztőprogi 7.12.8.1740 hangenerator xear 3d aszt hiszem mindent próbáltam már de a center nem szólal meg se teszt alatt se másképp csak ha átdugom a kábelt másik hangszóró helyére viszont akkor az nem szól ja windows 7 van a gépen lehet hogy a hagfallal van gond? kösz a válaszokat előre is
  • pxxl
    nekem van egy X1600pro, meg egy X1650Pro vga-m elfekvőben, de nem eladó :D
  • Lacee86
    Jaj, ez a 3,14xxL ez fárasztó... :DD

Amúgy nekem van egy 256-os passzív Giga 8500 GT-m, a DVI csatija nem jó, csak a D-Sub. Nem kell vkinek 10 ezerért?
  • pxxl
    gratulálok :D
  • Zoli007
    PPPoA esetleg.