Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Theine #54350 Sziasztok!
Van egy régi gépünk, másodgépnek szoktuk használni netezésre. Ki akartam rajta kapcsolni a BIOS-ban a Disabled/Enabled segítségével a "Verifying DMI Pool Data..." képernyőt hogy rövidebb legyen a boot ideje de valamit elszúrtam, talán valami fontos beállítást sikerült megváltoztatni mert a gép addig jut hogy betölti az XP-t, megjelenik az üdvözlő képernyő, az asztalon bejön a Nod32 kezdőképernyője ezután újraindul a gép.
Lefotóztam a BIOS fontos beállításait, hátha egy hozzáértő meg tudja állapítani hol lehet a gond.
Köszönettel:
Theine
BIOS beállítások 01
BIOS beállítások 02
BIOS beállítások 03
BIOS beállítások 04
BIOS beállítások 05
BIOS beállítások 06
BIOS beállítások 07
BIOS beállítások 08
BIOS beállítások 09
Még valami: A Load Optimized Defaults segítségével próbáltam visszatenni az alapbeállításokat de csak az N-t ajánlja fel, talán alapból úgy lett beállítva a BIOS hogy ne lehessen kiválasztani a Y (Yes-t)?