Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Theine
    Sziasztok!

Van egy régi gépünk, másodgépnek szoktuk használni netezésre. Ki akartam rajta kapcsolni a BIOS-ban a Disabled/Enabled segítségével a "Verifying DMI Pool Data..." képernyőt hogy rövidebb legyen a boot ideje de valamit elszúrtam, talán valami fontos beállítást sikerült megváltoztatni mert a gép addig jut hogy betölti az XP-t, megjelenik az üdvözlő képernyő, az asztalon bejön a Nod32 kezdőképernyője ezután újraindul a gép.

Lefotóztam a BIOS fontos beállításait, hátha egy hozzáértő meg tudja állapítani hol lehet a gond.

Köszönettel:

Theine

BIOS beállítások 01

BIOS beállítások 02

BIOS beállítások 03

BIOS beállítások 04

BIOS beállítások 05

BIOS beállítások 06

BIOS beállítások 07

BIOS beállítások 08

BIOS beállítások 09

Még valami: A Load Optimized Defaults segítségével próbáltam visszatenni az alapbeállításokat de csak az N-t ajánlja fel, talán alapból úgy lett beállítva a BIOS hogy ne lehessen kiválasztani a Y (Yes-t)?