64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Dj Faustus #54364
    "Olyan program kellene, amelyikkel sok jpg-t tudnék egymás után bmp-re alakítani(de nem egyesével, mert 400 kép van)."
    Irfanview, Xnview - ingyenes képkonvertáló programok. Tudnak kötegelt (batch) módban is működni.

"Vagy olyan program kellene, ami flv-t és mp4-et bmp-k sorozatára alakít."
    Super, FFMPEG, az MPlayer lejátszóhoz adott mencoder
  • Falkon
    Na szóval még egyszer! :D
    Nem sikerült leírnom! :D

Na ez nem rossz.
  • morcosqtya
    Bocsi, F5 és az oldal újratöltés gomb között mi az alapvető különbség?
    Létezik h az F5 nem frissít valamit, míg az újrabetöltés igen?
    Minden böngészőben így van??
  • dave86
    Sziasztok!Segítséget kérek!!!
    Behalt a fél éves gépem,de nem normális módon eleinte behozta win-t(win7)
    de egyre gyakrabban bekapcsolás után kb 5percet kellett várni mire felpörgött a gép.Aztán megadta magát:bekapcsolom elindul de aztán semmi olyan mintha 'alapjáraton' menne.Pörögnek a ventik,de nem megfelelő módon (lasabban) meg feltölt a winyó is de csak 1 pár pillanatraaztán leáll.Már próbáltam más táppal, winyóval de ugyan az.
    Kérem segítsetek
    Előre is kösz
  • gregtom6
    Rea converter jó lenne, de nem lehet neki kulcsot adni, az istennek se fogad el egyet sem.
    Csak azt írja, h elfogadta, de nem látom.
  • Falkon
    Az ez nem rossz. Köszi!
  • gregtom6
    Üdv. Egyszer már kérdeztem, de a válasz nem teljesen volt jó.
    Olyan program kellene, amelyikkel sok jpg-t tudnék egymás után bmp-re alakítani(de nem egyesével, mert 400 kép van).
    Vagy olyan program kellene, ami flv-t és mp4-et bmp-k sorozatára alakít.

Kösz előre is. Még ma kellene. Google-t tudom használni, de nem tudom, melyik progival lehetne ezt ténylegesen megoldani.
  • Puhos
    Tessék!
  • Puhos
    =0&cat1014[orderby]=price&cat1014[order]=0&cat1014[oldies]=0]Tessék!
  • Falkon
    Az a baj, hogy mást nem nagyon találtam. Max 15-ig szeretnék elmenni.
  • Puhos
    Szerintem bármit, csak ORION-t NE!!
  • Falkon
    Sziasztok!

Melyik márka a legjobb, dvd lejátszók közül? Scart csatlakozó, hdmi, usb legyen benne, és DivX-es legyen. Néztem egy Oriont, 11 ezer-ért.
    Ilyesmi árban érdekelne. Ha van link is jó, de egy név is elég lenne.

Előre is köszönöm
    Üdv
    Falkon
  • audi001
    Üdv!
    Rendszerinditás után legtöbbször újra kell telepiteni a hálókártya driver-t és csak aztán csak azután működik újra a net, ez van ha áramtalanitva volt és azután inditom is...
    Meg van osztva a net, de másik gépen is ugyanez...
    Mi lehet a probléma?
  • MR ME
    proci húzva van? mer ha már a win bejön akkor más lesz itt szvsz nem bios beállítás, esetleg a ramokat próbáld megmozgatni, am ha vissza akarod állítani a biost akkor reseteld, legegyszerűbb ha kiveszed az elemet, kihúzod a tápot és hagyod egy 5 percig nyugodni
  • Theine
    Sziasztok!

Van egy régi gépünk, másodgépnek szoktuk használni netezésre. Ki akartam rajta kapcsolni a BIOS-ban a Disabled/Enabled segítségével a "Verifying DMI Pool Data..." képernyőt hogy rövidebb legyen a boot ideje de valamit elszúrtam, talán valami fontos beállítást sikerült megváltoztatni mert a gép addig jut hogy betölti az XP-t, megjelenik az üdvözlő képernyő, az asztalon bejön a Nod32 kezdőképernyője ezután újraindul a gép.

Lefotóztam a BIOS fontos beállításait, hátha egy hozzáértő meg tudja állapítani hol lehet a gond.

Köszönettel:

Theine

BIOS beállítások 01

BIOS beállítások 02

BIOS beállítások 03

BIOS beállítások 04

BIOS beállítások 05

BIOS beállítások 06

BIOS beállítások 07

BIOS beállítások 08

BIOS beállítások 09

Még valami: A Load Optimized Defaults segítségével próbáltam visszatenni az alapbeállításokat de csak az N-t ajánlja fel, talán alapból úgy lett beállítva a BIOS hogy ne lehessen kiválasztani a Y (Yes-t)?
  • PENGEinno3d
    Sziasztok!
    Leszeretném cserélni az lga 775-ös rendszeremet 1156-ra.
    Tápot is cserélnem kell? Mert egy Gigabyte superb 460-as van és ezen csak 4pines az egyik tápcsati nem pedig 8, ami az új laphoz kell.
    Előre is köszi!
  • MR ME
    hálisten eddig nem kellett nagyon gariztatni, de a monitoromat amikor visszaküldtem segítőkészek voltak végig, sőt a mailekre max 5! perc alatt válaszoltak...
  • pxxl
    itten ni :) és raktáron vannak nem kell várni sem rá :P
  • Calver
    én is ettől félek, de mivel perpill anyagi helyzetem olyan h bármelyik nap egy kád jégben ébredhetek egy hiányzó vesével - és ehhez még egy új videokártya vételével az ideális veseszámnál pont kettővel lennék lemaradva - így reménykedek valami alternatívában, vagy esetleg valamiféle olyan ötletben, amitől MacGyver is krokodilkönnyeket hullatna az irigységtől

szóval: akad valakinek valami olyan ötlete/megoldása [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=54321]#54321[/URL]-ben leírt problémámra ami nem jár életem végéig tartó dialízissel?
  • kifli
    nemhiszem hogy bármien hatással lenne rá, ha mégis megcsinálod, jég hidegen semmiképpen ne kapcsold be!!

Legalábbis én nem tenném...
  • [HUN]FaTaL
    Én meg nagykerből mert a kiskereknél a garival mindig csak a szopás van.
  • Ironman2
    Ráadásul most nézem az IDE kábelre kötötték rá,holott a másik vinyó az 500 gb-s az meg sata2 kábelen van
  • Ironman2
    Erről még nem nagyon hallottam,de azért köszi a segitséget.
  • MR ME
    ezért vásárolok kizárólag ipon/aqua-ból :)
  • Ironman2
    Samsung HD 103SJ Ata device 1 TB,amit vettem
  • Ironman2
    Akkor engem jól átbasztak,pedig szakboltban vettem
  • MR ME
    14.700 jelenleg iponon....
  • Ironman2
    ....vagy a sütőbe..
  • RAMyMamy
    egy új vinyóval nem sokra megyek...

most mondtak olyat, h rakjam bele fagyasztóba estére, és másnap hátha úgy beindul :D
  • Ironman2
    Hol? Én a multkor 18-ért vettem,és khm..pult alól.
  • pxxl
    komoly cégek farzsebből kivágják, mert muszáj :)
  • Lacee86
    Aztaku***, egy sima bevizsgálás 20k+áfa... :O
  • pxxl
    13ért vettem múlthéten 1TB F3-ast...
  • Ironman2
    13 ezerért van 500 gigás vadonatújan!
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet csak adatmentés idejére.
  • MR ME
    az valszeg kuka, okok lentebb...
  • LoDMaSt
    nem az adatmentés kerül sokba, mert egy ctrl+c/v-t bárki tud nyomni, hanem a pormentes környezetben átnézni, kicserélni a dolgokat benne.
  • RAMyMamy
    már tegnap utánanéztem, nem adatmentést írtam, hanem, h meg lehet-e javítani a hardware-t
  • [HUN]FaTaL
    Kürt kft. (többszáz k) vagy kuka, szerintem ez elég értelmes válasz.
  • RAMyMamy
    értelmes választ várok