!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am sztem hívd fel õket és reklamálj, elvileg kötelességük 15 napon belûl megoldani tudtommal, dehát ez abszurdisztán...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kezd rám jönni a para embek. Nem tudom hogy a monitorom rendetlenkedik, vagy a videókártyám, de mindenképp valami hardware probléma lehet. Estére be szoktam hagyni kapcsolódva a gépet, a monitort kikapcsolt állapotba hagyva és ezzel eddig nem is volt gond, de utóbbi napokban reggelre nem hajlandó visszakapcsolódni.
(Monitor: Samsung SyncMaster 940NW, videókártya: NVidia 8800GT)
A monitor power gombja hogy úgymond "duplán villog" miután visszakapcsolom, és mintha nem kapna elég áramot, csak halványan, alig észrevehetõen villanik be valami az lcd-n. Ezt egy újraindítás meg szokta oldani, de ma reggel csak kb az 5. újraindításnál tudta magát mûködésre bírni és akkor is csak pár mp. elteltével.
Kérlek bennetek ha valakinek van ötlete mivel lehet a probléma, jelezze, mert nagyon úgy tûnik hogy romló tendenciát mutat a dolog!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik üzletben dolgoznak, vagy van valami közük a garanciális dolgokhoz!
Visszavittem a cipõmet 3 hete, azzal, hogy kilyukadt a talpa. Átvették attak ilyen jegyzõkönyvkivonatot. Itt 2 zárójeles rész tûnt fel nekem ennyi idõ után.
elsõ:
"A teljesíthetõségrõl 3 munkanapon belül értesíteni a felhasználót"!
a második, ami szerintem lényegesebb:
"A javítást, vagy cserét 15 napon beül el kell végezni!"
Na most a szokásos szöveg. Fennvan Pesten KERMI-n majd lesz valami.
Nincs valami jogom megsürgetni õket vagy kötelezni a cserére vagy valami mert azér a 15 nap meg a 3 hét között van különbség....
Nagyon Kösz
Üdv
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kéne egy kis help. Feltettem nemrég a Windows7-et és fel akartam tenni a crysis-t, hogy kipróbáljam dx10-ben very highon. Aztán amikor elindítanám, bejön az ablaka és egyszercsak kiírja:
Crysis mûködése leált
A program helyes müküdése hiba miatt megszakadt. A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talál a problémára.
Na nemtudom én vagyok-e a hülye, de az a "A program helyes müküdése hiba miatt" mondat tök értelmetlen. Rendszergazdaként indítom és megpróbáltam különbözõ kompatibilítási módokat is, de semmi. Milehet a gond?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
jelet küld a gépem, de nem kap.
pls valaki segítsen!
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem van ilyen cuccom 😊
Asus Q-connector

All hail the double x!
All hail the double x!
A táp és az alaplap is gigabyte,minden vadonat új
am milyen lap ez?
All hail the double x!
Mi jöhet még szóba? Egyáltalán nem kap áramot a cucc<#nemtudom>#nemtudom>
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
Most rakjuk éppen össze bátyám új gépét,már elvileg kész van minden,csak egy olyan probléma adódott itt a végére,hogy az alaplapon egy 4 pines áramcsatlakozó van,a tápon viszont csak 2 és 3 pines végek vannak. Mi a megoldás ilyen helyzetben?<#nemtudom>#nemtudom>

Most nem vagyok otthon, ezért nem tudom biztosan az alaplapom típusát, de az tuti, hogy ezek közöttvan.
Milyen procit vegyek bele, amit még elbírna és ki is hozná belõle a maxot?
Ezt a HSZ-t beírtam a fülesek topikba is, de szerintem ott nem fognak válaszolni. Ezért beírom ide is.
Azt szeretném kérdezni, hogy nekem eddig egy Logitech PC880-as fülesem van, de jobb oldali nem szól és ugyebár ez elég olcsó volt, ezért le szeretném cserélni.
Logitech-et akarok venni, csak nem tudom hogy jó-e amit kinéztem.
Ez a 2 van: A Logitech G35, és a Logitech Premium Laptop Headset
Az utóbbi az jobb mint a PC880-as?
Vagy vegyek G35-öt? Megéri-e szerintetek?
Akinek meg olyan lenne, leírhatná, hogy jó-e meg miért, vagy meg csak maradjak a PC880-ál. Tudom az árak nagyon különböznek, de végülis csak azért gondolkodok az olcsóban, mert nekem az olyan füles tetszik ami úgy 'hátrafele' áll. De ha jobb a G35 akkor azt is meg tudnám szokni.
Elõre is köszi!(és bocsi az értetlenkedést)
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Egy olyan programra lenne szükségem,ami azon felül,hogy megmutatja nekem a gépben mért különbözõ hõmérséklet adatokat,azokat valamilyen formában le is jegyzi (ha úgy tetszik logolja)Mondjuk 5 vagy 10 percenként,a lényeg,hogy lássam a változást,ingadozást,stb.Mit tudnátok ajánlani?
Köszi
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
fotográfik kolomp edisön :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep