64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54364 "Olyan program kellene, amelyikkel sok jpg-t tudnék egymás után bmp-re alakítani(de nem egyesével, mert 400 kép van)."
Irfanview, Xnview - ingyenes képkonvertáló programok. Tudnak kötegelt (batch) módban is működni.
"Vagy olyan program kellene, ami flv-t és mp4-et bmp-k sorozatára alakít."
Super, FFMPEG, az MPlayer lejátszóhoz adott mencoder -
#54363 Na szóval még egyszer! :D
Nem sikerült leírnom! :D
Na ez nem rossz. -
#54362 Bocsi, F5 és az oldal újratöltés gomb között mi az alapvető különbség?
Létezik h az F5 nem frissít valamit, míg az újrabetöltés igen?
Minden böngészőben így van?? -
dave86 #54361 Sziasztok!Segítséget kérek!!!
Behalt a fél éves gépem,de nem normális módon eleinte behozta win-t(win7)
de egyre gyakrabban bekapcsolás után kb 5percet kellett várni mire felpörgött a gép.Aztán megadta magát:bekapcsolom elindul de aztán semmi olyan mintha 'alapjáraton' menne.Pörögnek a ventik,de nem megfelelő módon (lasabban) meg feltölt a winyó is de csak 1 pár pillanatraaztán leáll.Már próbáltam más táppal, winyóval de ugyan az.
Kérem segítsetek
Előre is kösz -
gregtom6 #54360 Rea converter jó lenne, de nem lehet neki kulcsot adni, az istennek se fogad el egyet sem.
Csak azt írja, h elfogadta, de nem látom. -
#54359 Az ez nem rossz. Köszi! -
gregtom6 #54358 Üdv. Egyszer már kérdeztem, de a válasz nem teljesen volt jó.
Olyan program kellene, amelyikkel sok jpg-t tudnék egymás után bmp-re alakítani(de nem egyesével, mert 400 kép van).
Vagy olyan program kellene, ami flv-t és mp4-et bmp-k sorozatára alakít.
Kösz előre is. Még ma kellene. Google-t tudom használni, de nem tudom, melyik progival lehetne ezt ténylegesen megoldani. -
Puhos #54357 Tessék! -
Puhos #54356 =0&cat1014[orderby]=price&cat1014[order]=0&cat1014[oldies]=0]Tessék! -
#54355 Az a baj, hogy mást nem nagyon találtam. Max 15-ig szeretnék elmenni. -
Puhos #54354 Szerintem bármit, csak ORION-t NE!! -
#54353 Sziasztok!
Melyik márka a legjobb, dvd lejátszók közül? Scart csatlakozó, hdmi, usb legyen benne, és DivX-es legyen. Néztem egy Oriont, 11 ezer-ért.
Ilyesmi árban érdekelne. Ha van link is jó, de egy név is elég lenne.
Előre is köszönöm
Üdv
Falkon -
audi001 #54352 Üdv!
Rendszerinditás után legtöbbször újra kell telepiteni a hálókártya driver-t és csak aztán csak azután működik újra a net, ez van ha áramtalanitva volt és azután inditom is...
Meg van osztva a net, de másik gépen is ugyanez...
Mi lehet a probléma? -
#54351 proci húzva van? mer ha már a win bejön akkor más lesz itt szvsz nem bios beállítás, esetleg a ramokat próbáld megmozgatni, am ha vissza akarod állítani a biost akkor reseteld, legegyszerűbb ha kiveszed az elemet, kihúzod a tápot és hagyod egy 5 percig nyugodni -
Theine #54350 Sziasztok!
Van egy régi gépünk, másodgépnek szoktuk használni netezésre. Ki akartam rajta kapcsolni a BIOS-ban a Disabled/Enabled segítségével a "Verifying DMI Pool Data..." képernyőt hogy rövidebb legyen a boot ideje de valamit elszúrtam, talán valami fontos beállítást sikerült megváltoztatni mert a gép addig jut hogy betölti az XP-t, megjelenik az üdvözlő képernyő, az asztalon bejön a Nod32 kezdőképernyője ezután újraindul a gép.
Lefotóztam a BIOS fontos beállításait, hátha egy hozzáértő meg tudja állapítani hol lehet a gond.
Köszönettel:
Theine
BIOS beállítások 01
BIOS beállítások 02
BIOS beállítások 03
BIOS beállítások 04
BIOS beállítások 05
BIOS beállítások 06
BIOS beállítások 07
BIOS beállítások 08
BIOS beállítások 09
Még valami: A Load Optimized Defaults segítségével próbáltam visszatenni az alapbeállításokat de csak az N-t ajánlja fel, talán alapból úgy lett beállítva a BIOS hogy ne lehessen kiválasztani a Y (Yes-t)? -
PENGEinno3d #54349 Sziasztok!
Leszeretném cserélni az lga 775-ös rendszeremet 1156-ra.
Tápot is cserélnem kell? Mert egy Gigabyte superb 460-as van és ezen csak 4pines az egyik tápcsati nem pedig 8, ami az új laphoz kell.
Előre is köszi! -
#54348 hálisten eddig nem kellett nagyon gariztatni, de a monitoromat amikor visszaküldtem segítőkészek voltak végig, sőt a mailekre max 5! perc alatt válaszoltak... -
#54347 itten ni :) és raktáron vannak nem kell várni sem rá :P -
#54346 én is ettől félek, de mivel perpill anyagi helyzetem olyan h bármelyik nap egy kád jégben ébredhetek egy hiányzó vesével - és ehhez még egy új videokártya vételével az ideális veseszámnál pont kettővel lennék lemaradva - így reménykedek valami alternatívában, vagy esetleg valamiféle olyan ötletben, amitől MacGyver is krokodilkönnyeket hullatna az irigységtől
szóval: akad valakinek valami olyan ötlete/megoldása [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=54321]#54321[/URL]-ben leírt problémámra ami nem jár életem végéig tartó dialízissel? -
#54345 nemhiszem hogy bármien hatással lenne rá, ha mégis megcsinálod, jég hidegen semmiképpen ne kapcsold be!!
Legalábbis én nem tenném... -
#54344 Én meg nagykerből mert a kiskereknél a garival mindig csak a szopás van. -
Ironman2 #54343 Ráadásul most nézem az IDE kábelre kötötték rá,holott a másik vinyó az 500 gb-s az meg sata2 kábelen van -
Ironman2 #54342 Erről még nem nagyon hallottam,de azért köszi a segitséget. -
#54341 ezért vásárolok kizárólag ipon/aqua-ból :) -
Ironman2 #54340 Samsung HD 103SJ Ata device 1 TB,amit vettem -
Ironman2 #54339 Akkor engem jól átbasztak,pedig szakboltban vettem -
#54338 14.700 jelenleg iponon.... -
Ironman2 #54337 ....vagy a sütőbe.. -
RAMyMamy #54336 egy új vinyóval nem sokra megyek...
most mondtak olyat, h rakjam bele fagyasztóba estére, és másnap hátha úgy beindul :D -
Ironman2 #54335 Hol? Én a multkor 18-ért vettem,és khm..pult alól. -
#54334 komoly cégek farzsebből kivágják, mert muszáj :) -
#54333 Aztaku***, egy sima bevizsgálás 20k+áfa... :O -
#54332 13ért vettem múlthéten 1TB F3-ast... -
Ironman2 #54331 13 ezerért van 500 gigás vadonatújan! -
#54330 Nem lehet csak adatmentés idejére. -
#54329 az valszeg kuka, okok lentebb... -
#54328 nem az adatmentés kerül sokba, mert egy ctrl+c/v-t bárki tud nyomni, hanem a pormentes környezetben átnézni, kicserélni a dolgokat benne. -
RAMyMamy #54327 már tegnap utánanéztem, nem adatmentést írtam, hanem, h meg lehet-e javítani a hardware-t -
#54326 Kürt kft. (többszáz k) vagy kuka, szerintem ez elég értelmes válasz. -
RAMyMamy #54325 értelmes választ várok