Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Egy kis számítógépes gondom van. A gép egyik napról a másikra kitalálta, hogy nem indul be. Tegnap többször kellett megpróbálni a bekapcsolást, s a gombot is nagyon sokáig kellett nyomni mire reagált, s végre beindult a gép. Semmi baja nem volt utána, működött rendesen. Ma akarom bekapcsolni, és megint ezt csinálja, annyi különbséggel, hogy már egyáltalán nem indul be. Minden ötödik gomb nyomásra nehezen beindul, pár másodpercig megy, ventillátor is megy, és leáll. Belenéztem a gépbe, semmi fura nem látszik, vírus nem volt a gépen, nem tudom mivel lehet a baj. Volt egy DVD a meghajtóban, mikor bekapcsol pár másodpercre, akkor tekeri ezerrel és nyekereg rendesen, de nem tudom kivenni a lemez sehogy sem. Gondoltam azzal van baja.