Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
VIKING93 #54077 Üdv.
szeretném a segítségeteket kérni.Van egy olyan problémám hogy nem tudok játékokat fel telepíteni(pl NFS carbon) mert azt írta ki hogy szerezzek be egy friss directX-et de nekem a 10-es fenn van a gépen .. utána néztem le töltöttem egy Driver Scanner nevű programot és azt írja hogy elavult az Nvidia(R) nForce(TM) Audio Codec Interface.Nos ebben az esetben én is ugye a Googléhoz fordultam de a rossz angol nyelv tudásommal meg hogy én nem értek ilyenhez olyan dolgokat töltöttem le ami nem is jó.Én csak egy linket szeretnék kérni hogy hol tudnék le tölteni hozzá helyes frissítést.