!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

Az aláírásod az ott mi is pontosan? 😄 Egyszerûen nem bírom kivenni,hogy az ott mit akar mondani...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

n3whous3
ja ácsi, ha nem gyorsformázást csináltál, hanem teljeset, akkor kizárt dolog. Vagyis talán mintha lennének ipari adatvisszaállító cégek , akik ezt is megoldják (vagy rosszul gondolom), de az már százezres kategória.
ha gyorsformázás, akkor még van esély, ahgy elõbb is leírtam

púúúúú

n3whous3
még véletlenül se nyúlj hozzá, vagy másolj rá semmit. Ha frissen van formázva kösd rá egy jó gépre amin már van oprendszer és keress undelete progikat
azokat AZON a gépen rakd fel, a vincsire pedig futtasd ezeket a progikat. Az ilyen egyszerûbbbek nem garantálják, hogy visszakerül minden, de ki lehet próbálni

ha nagyon nagyon fontosak, van szakember, aki visszaállítja még ha nem csináltál semmit ezen a vincsin, talán 10 ezer alatt is, vagy 5k.

púúúúú

marsu
helló

véletlenül letöröltem, pontosabban formáztam az egyik winchesteremet, esetleg visszalehet nyerni az adatokat valahogyan??? 300gb-rõl van szó!!!
n3whous3
jó akkor szopd az utorrentet, ennyi 😄

púúúúú

Csak mire újrahashelem mind a ~300 torrentet....

n3whous3
nálam meg kibassza a netet szoftveresen (tehát maga a modem az ok, de a windows net kapcsolat behal), ha töltök le maxon utorrenttel, de ha nem maxon, akkor is... Megoldás: tegyél fel más torrent klienst

púúúúú

"minden eredeti, és kifogástalan"

Jajjjj,neeeeeeeeeeeeee.....neeee.....

pxxl
nemtom én nem torrentezek, minden eredeti, és kifogástalan.<#nyes> mellesleg (csak h tudd) van utorrent topig is <#alien><#beka3>

All hail the double x!

Még1 kérdés.

Mi a fa** baja lehet az uTorrentemnek? Eddig 2.1 Alpha volt fent,ami azt csinálta,hogy egy darabig jött le és fel minden torrent,aztán gondolt egyet és az összeset 1kb-ra lenyomta. Mondom jólvan,visszatettem egy régebbit (1.8.4) és ugyanazt csinálja. Letöltés és feltöltés limit korlátlanon van és azt jelzi,hogy minden rendben az uTorrentel is,meg a nettel is.
Gép restart után is ezt csinálja.
Most ilyenkor mi a teendõ?

Jaúvanna. Köszcsi :L

pxxl
avi2mp3
Any Media to MP3
.
.
.
google<#idiota>

All hail the double x!

Hi!

Olyan progit keresek,ami ingyenes (vagy van hozzá crack) és tudjon AVI-ból,MP4-bõl MP3-ba JÓ MINÕSÉGBEN konvertálni.

pxxl
biztos átírtad véletlenül. katt rá 1x, F2, és nevezd át Sajátgép-re.

All hail the double x!

pxxl
felraktam a falra. 1. nemsokára mászik a kölök, aztán nem kéne ott hancúrozni, 2. nem foglalja a helyet a földön 😄 majd lövök egy képt

All hail the double x!

Willenbrock
Jó estét!

A sajátgép ikonja alatt nem a sajátgép címke olvasható henem helyette egy szám látható.(nem tom mióta van így,nemrég vettem észre)Ez mitõl van?

daeemoon
Most órák óta nem csinálja... Megmozgattam, picit a karit a fogalatban, nem mintha sokat lehetne, de most minden rendben van vele. Még a játékot is bírja (kop-kop)

VGA-nak sanyi...:/

MR ME
ez kb tuti vga hiba

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

daeemoon
Remélem nem ennyire súlyos a helyzet :S Nem volt hû de sokat használva a kártya. (fõleg, hogy 8 hónapot állt) Na mind1. Van integrált 😄 Köszi a gyors választ!

[HUN]FaTaL
Többnyire a VGA VRAM hibája okoz ilyet.

http://goo.gl/gd6Zi5

daeemoon
Sziasztok!

Olyat kérdeznék, hogy mire gyanakodjak a következõ szitu után:
A gép bekapcsolása után (miután beléptem a Windowsba), a képen szétszórtan voltak nem odailõ pixelek (mintha havas lett volna a képernyõ), az egérmozgatás hatására tovább nõtt ez a szétszórtság. 2. újraindítás után ez megszûnt. DE! Utána elkezdtem a víruskeresést a gépen, de 45 perc után kikapcsolt a "kép", majd be. Ki/be/ki/be egy ideig ezt csinálta, majd lefagyott a gép. Most használom kb 15 perce, egyelõre nincs baj, vírusirtó nem talált még semmit, és töltöm a Win frissítéseket. Valami tipp?

MR ME
szereti a magaslati levegõt? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mit keres ott a gépházad,embeeer? 😄

pxxl
nekem meg olyan magasan van, hogy nem is látom 😄 (~2.5 méter)

All hail the double x!

MR ME
power ledet énis kikötöttem a csába mert baromi zavaróan erõs fénye volt, hdd led villog csak...

tigerbácsi
nálam is ez volt, de nem az volt a baj, hogy rosszul kötöttem vissza, hanem nem volt teljesen ütközésig benyomva. lehet Nálad is ez a baj :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lacee86
Nekem nem is égnek a LED-ek a házamon. 😊 Még egy fél éve bütyköltem vmit a gépben, aztán a LED zsinórokat kihúztam, mert akadék volt. Aztán rosszul kötöttem vissza, mert most nem ég egyik sem, de szarok rá, nem érdekel. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigerbácsi
ok köszy! :-) csak szerintem jobban nézne ki :-) értelem az nem kell :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

[HUN]FaTaL
Elvileg be lehet õket kötni fordítva, semmi gond nem lesz belõle, csak szerintem értelmetlen. 😊

tigerbácsi
Sziasztok!
van egy ilyenházunk. mi lenne ha én a kék ledeket csatlakoztatnám a HDD olvasó ledje helyére? szerintem jól nézne ki ha az villogna s nem az a kis piros led. a piros leg meg elég volna hogy ha be van kapcsolva akkor világítson :-) azaz kicserélni a két csatlakozót :-) mûködne? volna valami bibi belõle?

köszi elõre is!

Lacee86
Hát ezt a másik progit ki sem tudtam próbálni. Feltettem, de vmi kodek hiányt magyarázott, a tetejébe el is cseszett vmit Win-ben (nem jelentek meg Vezérlõpultban a feltelepített programlistában a progik), még szerencse h rendszervisszaállítással helyreraktam. Le is töröltem a francba.
Azóta Frapssal azért csináltam néhány videót (Guitar Hero-ból 😊 ), de mivel szaggat a játék videofelvétel közben, eléggé rontja a teljesítményemet. 😞

pxxl
tökmind1, mert mind nyers avi-t ment, és szíjja le a procit 😊

All hail the double x!

Lacee86
Ja köszi amúgy, kirpóbálom ezt a GameCam-ot is.

Lacee86
Gondolom, h leterheli, csak jó lenne, ha kicsit kevésbé tenné mint a Fraps.

[HUN]FaTaL
Mindegyik leterheli, nincs olyan ami nem. GameCam van még egyébként.

Lacee86
Hali! Tudnátok nekem Frapson kívül vmi olyan progit mondani, amivel játék közben videót lehet készíteni? Lehetõleg ami nem fogja annyira a gépet, mert a Fraps szörnyen leterheli... Keresgéltem már Gugliban, SnagIt meg HyperCam nevû progikkal próbálkoztam, de ezekkel csak az asztal képét sikerült felvennem, bár lehet én bénáztam, nem tudom... Köszi a segítséget elõre is!

vitymaolva
Szóljatok,ha kell valami paraméter,megadom,ha segít!

vitymaolva
HAJaj!

A probléma szombaton kezdõdött.Gépeztem,és véletlen rátenyereltem a Power vagy az F10-re.A gép újraindult,de nem a Windowst hozta be,hanem valamilyen IBM-es cuccost írt ki(angolul :S).Jól van újraindítjuk,ugyanez de most ilyen két lehetõséget kinált fel F2 resume F1 azt nem tom mi vót ott.Mivel nem tudok olyan jól angolul(fõleg az ilyen angol kifejezéseket nem vágom,ami géppel kapcsolatos),megnyomtam az F1-et és a BIOS-ba léptetett.Onnan alig tudtam kilépni,de sikerült.Jó újraindítom,elindul az XP,de baromi lassú,alig tudok kilépni belõle.OK,sikerült,újra bekapcsoltam,faszán megy jó gyors ahogy szokott lenni.Fellélegeztem, vasárnap semmi baj nem vót vele.Ma bekapcsolom,úgyanaz az IBM-es szutyok,vmi IBM Net Vistás cucc,meg valami not operatins system(ez nem biztos de operating system,az vót)meg vmi boot-os szutykot írt ki.Nyomom nagyban a CTRL+ALT+DEL-t harmyadik próbára (az elsõ kettõnél a fent ecseteltek)elindult a Windows,és minden jó.Ki se merem kapcsolni a gépet mert nemom mi lesz,ha újra beizzítom.Mi lehet a probléma?Tudtok valami megoldást?Azt nagyon megköszönném,mert baromira frusztrál mi ez,egy véletlen tenyerelés ekkora bajt okozhat?

Nagyon kössz!

greg benz
Sziasztok!

Kicsit visszatérve a monitor témára..

Ezt a monitort ajánlotta osztálytársam,és tényleg elég jónak tûnik 22"-os HD monitor ennyiért. Nektek van valami véleményetek,tapasztalatotok a benq cuccokról általában,vagy kifejezetten errõl a monitorról?

kifli
de van igo pc-re is. Külsõ gps vevõvel müxik asszem. Torrent oldalakat keress fel ezügyben igo 8 pc vagy hasonló néven keresd
Ja..
Azt sajna nem tudom. GPS-emen iGO van,azt tudom.

AlieN911
Bocs lemaradt a HSZ-embõl. PC re, pontosabban laptopra kéne.
IGO-nak van ilyen? Úgy tudom, hogy nincs 😞

Honda - The Power of Dreams

iGO a legjobb.

AlieN911
Hali

Van olyan program mint az AutoRoute?, vagy SonyMap. Ezt a kettõt ismerem. Valaki ismer még ilyen térképszoftvereket? Ami magyar, és Európa országait tartalmazza?

Honda - The Power of Dreams

Sikerült neki,THX!

Sziasztok
ASUS P5QL-CM alaplappla nem lehet semmit tuningolni? nekem csak 150mhzet sikerült kihozni.
Solten
Media Player Classic-al probalja ki (+K-Lite codec pack).

Saor Alba

Megpróbálja mindjárt..leszed valami codec pack-ot,aztán kiderül.

n3whous3
ja több progiban? akkor esetleg még codec?

púúúúú