Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
"először is WPA-PSK/WPA2-PSK ilyen tikosításal van"
A #54039-es hozzászólásomban idézett üzenetedben és a #54042-es hozzászólásodban még arra utaltál, hogy levetted a titkosítást, így megjavult a dolog (bár a válaszidők továbbra is magasak).
Ha nem így lenne, akkor fogalmazz pontosan. Melyik titkosításnál hogyan működik, és milyenek a számítógépről a telefon irányába indított pingnek a válaszidejei?
"és teló és router közt mértem a Szgéppel "
Ha a hálózatban van
- egy Windows XP-t futtató számítógép,
- egy Wifi-s mobiltelefon, és
- egy router;
és az #54033-as hozzászólásomban közölt javaslatomat követve a számítógépről pingeled a telefont, és erről #54036-os és 54042-es hozzászólásokban bemutatsz egy Windowsos (a számítógépedről készült) képernyőképet, akkor az a mérés nem a telód és a router viszonylatában mér, hanem a telód és a géped között. Azért a géped és a telód viszonylatában javasoltam a vizsgálatot mert az az egyszerűbb, és jelen esetben kielégítő.
Ha
- van a routered webes beállítófelületén pingelésre lehetőség vagy
- a telefonhoz tudsz olyan programot rátölteni, ami képes pingelni
akkor tudsz a telefon és a router viszonylatában vizsgálódni. De mindegy, a gép és a router között fellépő pár ms (még akár annyi sincs) - mivel a routerrel kábelen van összekötve - nem mérvadó, így nem kell külön vizsgálódni.
"PS3 miatt vettem mert tervezek egy olyat is venni arra kell valami speciális beállítás?"
A PS3 játékkonzol tud Wifi-t (802.11B/G szabvány), ismeri a WEP/WPA/WPA2 titkosítást, van rajta Ethernet port, tud automatikus/manuális IP-címkiosztást, és PPPOE-t is. Ezek a beállítások a beállítófelületén elérhetőek.