Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Igyekszem érthetően leírni a problémát remelem sikerül :)
    A padláson találtunk 2 Videoton hangfalat meg az erositojuket az erősítőmár nem működik viszont a hangfalakat sikerült 2 generációt összekötő kábellel jack csatlakozóvá varázsolni és bekötni a gépbe, meglepő módon kiválóan szolnak egyből kb 15 év hallgatás után (szerintem még a papám kocsmájába lehettek csak miután papa meghalt és eladtuk felkerültek a padlásra) viszont a probléma velük hogy halkak, illetve nem lehet őket hangosítani. Nincs velük baj mert ha valami alapból hangosabb dologot hallgatok akkor szolnak rendesen, de ugy általába nem lehet őket felhangosítani mondjuk csak egy síma zenénél... Nagyból igyekesztem leírni a problémát :) próbáltam driverel hangosítani de nem tudom sajnos és tényleg jók lennének nagyon.

Előre is köszönöm.