Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • solar
    #54
    sziasztok!
    a következő problémám lenne:
    adott abit va6 alaplap, 448 mb sdram, pIII 700 proci, abit siluro gef2 T400 grafikus kártya. win xp home (eredeti dobozos, minden frissítés fennt sp1 is) oprendszer ja és detonator driver (nem a legújabb ami a 3d mark 2003-a van optimalizálva, hanem az eggyel előbbi, azt hiszem 40.41). a problémát eddig csak filmnézés közben fedeztem fel. egy idő után a rendszer fogja megát és minden ok nélkül, újraindul. se hibajelzés se semmi, csak fogja magát és annyi. eddig csak egyszer csinálta ezt meg filmenként, most már kénye kedve szerint van hogy töbször is. az érdekesség még a dologban, hogy van úgy, hogy 3-4 filmet is végignézek és semmi baja, de van hogy egy film alatt töbször is megcsinálja. mi lehet a gond illetve hogyan tudnám kiküszübölni?
    előre is köszi a válaszokat!