Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lamerrichard #53979 Hello.
Volna egy kérdésem bár egy része nem nagyon a PChez tartozik de a nagyja igen.(Meg azért írok ide mert a Konzolos topic-ba nem nagyon válaszoltak....)
Novemberben fog megjelenni a GT5 játék ugyebár csak PS3-ra, és gondoltam hogy majd veszek egyet mikor a játék megjelenik.
Én úgy akarom hogy a PS3-t a szobámba használni nem a TV-nél, mert a kormányomat nem viszem az asztaltól sehova :) A képpel nincs is gond mert a HDMI-t be tudom kötni a monitoromba de viszont azt nem tudom hogy a hangot hogy tudom majd megcsinálni.
Hogyha az lehetséges, én úgy gondoltam hogy veszek a gépemhez egy Asus Xonar D2X/XDT hangkártyát ami 7.1-es (ez a fülesem miatt kell) és van rajta digitális csatlakozó ami a PS3-nak van. DE viszont itt a bökkenő: Én személy szerint PC fan vagyok szóval nem nagyon volt még konzolom és nem tudom hogyha abba a hangkártyába én bedugom a PS3-at akkor a gépem fogja-e tudni hogy a géphez kötött USB-s Logitech G35-ön kellene a hangnak kijönni?
A másik lehetőség az biztos működne de az kicsit fura. Most nemrég jelentette be a Logitech hogy a G35-nek a továbbfejlesztett változata majd karácsony körül fog megjelenni a Logitech F540, és az még jó is hogy vezeték nélküli meg lesz külön konzoloknak csatlakozók, DE az nem 7.1 hanem csak stereo füles lesz. Azt meg nem akarom hogy veszek egy olyat is(hogyha nem lesz muszáj) mert végülis ugyan olyan áron lesz mint a Xonar.
Hogyha valaki találkozott ilyesmivel vagy tudja hogy hogy kell ezt megoldani, vagy ha valaki használ is PS3-at a gépénél, annak kérném a segítségét.(A gépem az aláírásomban van) :)
Köszi, Ricsi!