!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az aláirásomban lévõ tápban a ventillátor túl hangos lett, ezért, garis szervizben ki lett tisztitva, szervizelve stb.
A szerviz idejére beletettem a gépbe egy HKC 500 - as tápot /csak ilyen volt/, és nem ismerte fel usb - rõl a külsõ 320 -as samu vinyót, amit 2 másik pc, egy médiacenter, és egy blu -ray lejátszó is felismer.
Ráfogtam, ráfogtuk, hogy a HKC ennyit tud leadni
Namost tegnap visszakerült az FSP , és továbbra sem ismeri fel, nem kezeli a külsõ vinyót, pedig elõtte hónapokig, másoltam rá, fel - le
USB portok más dolgokat /egér, bill, pendrive/ felsimernek kezelnek
Mi lehet a gond ?
A külsõ vinyó hazavágta a tápot, vagy leredukálta a teljesitményét ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
púúúúú
púúúúú
púúúúú
púúúúú
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van egy Ati videókarim, tegnap behalt a Net Framework, és ez miatt nem tudtam megnyitni a Catalyst Control Centert. Ma eltávolítottam és újraraktam, de most meg ezt írja ki:
Mi lehet a hiba??? Köszi elõre is!
És akárhogy próbálom hangolni az nvidia pultban meg akármi nem engedi .. szóval vibrál a tv nézhetetlenül... meg a Hz miatt is fura hangot ad ki.. szóval semmiféleképpen nem tudom megcsinálni?
http://www.wirelessconnections.gy/images/154_lg_29_inch_tv.jpg
ehhez hasonló tv-m van csak nagyobb..
válaszokat elõre is köszönöm
All hail the double x!
Nekem 5 éves LG házimozi van, 40 rugóért fájt anno, de a mai napig mûködik, ezernél is több lemezt lejátszott már. Firmware frissítésrõl meg még nem is hallott.
Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Orion DVD 5000 asztali DVD lejátszóm és egyrészt nem tudom a pontos firmware-t, avagy milyen chip lapul meg a szerkezet mögött... Évekkkel ezelõtti internetes találatok is 5000 A, 5000 HC és 5000M típusokat említenek. Egyszerûen nem látom sem a dvd-n, sem a leírásán, ahol vettem ott sincs kiírva, hogy mi a pontos típus
Hogy miért kérdezem? Van egy tonnányi olyan baja, hogy muszáj lenne valamilyen firmware frissítés. Egy jó nagy részét ezeknek említik egyik oldalon, de össz-vissza 1 firmwaret találtam. Az istenverte orion nem képes kirakni egy oldalra, hanem emailben küldözgette ki az arra vágyóknak.
Gondolom azért vagytok egy páran, akinek van ilyen, vagy hasonló cucc a gépükben... Hátha valaki tudja hogy nézzem meg. Képet is tudok rakni, ha egyértelmûbb lesz, neten asszem talán 1 helyen találtam csak képet ilyen dvd-rõl, az összes 5000-es sorozatú máshogy néz ki.
púúúúú
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
Hát, mást itt nem tudok választani :C
Na mindegy, úgyis meg akartam tanulni olaszul, legalább tudok gyakorolni.
ciao
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
- a bal oldali listában a másodikra katt
- alulról a második lenyíló menüben tudsz nyelvet váltani (ha lehet)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nos, valaki leírná nekem (lehetõleg olaszul), hogy mikre kéne klikkelnem hogy magyar, de legalább angol nyelvet állítsak be? Vagy írja le, hogy van a mentés szó olaszul...
Egyébként CS4-rõl van szó.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A feladat a következõ lenne: Van egy TV-mûsor egy adása,ami szinkronosan csak silányabb minõségben tölthetõ. Viszont nem szinkronos van HD minõségben is. Valahogy a HD videó alá kéne beügyeskedni a gyengébb minõségû szinkronos videó hangját,így megkapva a szinkoros,HD filmet. Milyen program,vagy eljárás lenne az amivel ez a legegyszerûbben kivitelezhetõ lenne szerintetek?
Elõre is köszi!
Az idén vettem egy notit (ASUS K50IN) telepített win 7 stb.
A DVD íróját eddig nem próbáltam ki csak most, mikor menteni akartam több adatott (eddig elég volt pent használni), akkor vettem észre a következõ jelenséget.
Az egyik DVD-t megírja a másikat nem. (Slimtype DVD A DS8A3S)
Írás utáni visszaellenõrzéskor már nem látja a felírt adatot
Valaki találkozott hasonló jellegû problémával?!
Üdv.:Kumman
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
mert összevágtam egy videót de a movie maker nekem mindig beszarik (format:c után kb 2 óra használat múlva 3 percenként lefagy tõle a gép és nem lehet vele videót "kiírni" ezt már kb 3 éve csinálja pedig azóta már 386ezer windows-t kipróbáltam)
THX!
Ha valakinek ilyen karija van mentse le a BIOS-at es kuldje el pls...!!!!!
Nem lesz mi képet adjon, mert kivetted ami képet adna. Pittyogni fog és kész. Ebbõl még nem derül ki semmi.
http://goo.gl/gd6Zi5
A probléma még mindig fent áll. Belkin router van, három laptop kapcsolódik rá Wifi-n. Asztali gép nincs. Mióta két win7es és egy Xp-s laptop van a probléma a következõ: A net egyszer csak elkezd szakadozni. Függetlenül attól h megy-e a torrent vagy nem, hány gép vna bekapcsolva stb. Megy a net kb fél-háromnegyed órát aztán megszakad majd egyre gyakrabban. Msn hibaelhárító szerint nem lehet a tartomány-név kiszolgáló nem tudja feloldani az IP címeket valamint a proxy és/vagy tûzfal nincs jól beállítva. Valakinek lenne valami ötlete? Router állítgatását már próbáltam de nem jutottam semmire.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊