!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elnézést kérek tõled, csak sajnos divat lett sok alsókategóriás termék fikázása a fórumon (olcsó táp-ház, kisméretû monitor, stb.), pedig tényleg lehet hogy valakinek csak arra van pénze... És ebbõl rám is ragad természetesen, így "követem" õket. Persze nem mindenben értek azért egyet! Hidd el nekem sem esett jól, mikor a Grundig TV-re azt mondta a TV szerelõ, hogy ugyanaz a török belsõ van benne, mint pl. a Vestel, Bush, Beko, stb. tévékben, de ez van. Na ennyit errõl.

A problémádhoz: én mindenképp az Orionnak írnék egy emailt, hogyan lehet a típust megállapítani (általában van a szórakoztatóelektronikai készülékeken szervíz menü, esetleg ott kiírhatja).

Az jó dolog, hogy több formátumot támogat, de gondolom egy két speciálissal akadhat gondja. Ez nem PC, ahol egy perc alatt letöltöm az új kodeket és már megy is.

Itt nézz szét még
PH fórum

sith7
Sziasztok

Az aláirásomban lévõ tápban a ventillátor túl hangos lett, ezért, garis szervizben ki lett tisztitva, szervizelve stb.

A szerviz idejére beletettem a gépbe egy HKC 500 - as tápot /csak ilyen volt/, és nem ismerte fel usb - rõl a külsõ 320 -as samu vinyót, amit 2 másik pc, egy médiacenter, és egy blu -ray lejátszó is felismer.
Ráfogtam, ráfogtuk, hogy a HKC ennyit tud leadni

Namost tegnap visszakerült az FSP , és továbbra sem ismeri fel, nem kezeli a külsõ vinyót, pedig elõtte hónapokig, másoltam rá, fel - le

USB portok más dolgokat /egér, bill, pendrive/ felsimernek kezelnek

Mi lehet a gond ?
A külsõ vinyó hazavágta a tápot, vagy leredukálta a teljesitményét ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

greg benz
Jogos<#eljen>

Lacee86
Magyarul én elég nehezen viselem, ha akár engem, akár mást azért kicsinyelnek le, mert nincs x pénzem vmire, csak kevesebb. Azt viszont én is kiröhögöm, aki ész nélkül szórja a pénzét minden szarra, mikor azért van a net, h tájékozódjon.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Hát nem egészen, mert pl. DVD lejátszóra lehet h vki nem akar/nem tud áldozni 10-15 ezer Ft-ot, hanem beéri egy olcsóbbal is. A GT220 dolog meg az, h annyi pénzbõl, amennyiért vette a gyerek, egy sokkal értelmesebb kártyát is vehetett volna. Ezenkívül õ kért segítséget, h mit kéne újítania, amit marha jókor kérdezett, miután már megvette az ominózus videokarit...

greg benz
Kocka háború?<#idiota>

n3whous3
de gondolom az nem segítséget kért, hanem csak beszélt valamirõl vagy kikérte a véleményt arról, hogy mi jó mi nem (nem láttam a kérdéses hszt). Nem vagytok szvsz kvittek.

púúúúú

Hehe most olvasom hogy minap jól lesz@roztad a másik topikban a srác Geforce 220-asát. Kvittek vagyunk.

Solten
Hi, milyen kabellal kototted ossze? Marmint a TV-n milyen bemenet van? Scart, RCA?

Saor Alba

Csibusz
valaki ? #51481
greg benz
Köszi<#eljen>

n3whous3
virtual dub egy ingyenes videoszerkesztõ, azzal pl megoldható

púúúúú

greg benz
Ez oké,az elképzelés nálam is megvan,de egy program nevet amivel ezt meg is valósíthatnám,azt nagyon megköszönném😊

n3whous3
Én bazdmeg segítséget kértem itt és nem azt, hogy kioktass, hogy mit vegyek, szóval kushadj meg és viselkedj normálisan, vagy takarodj olyan topikba, ahol örömmel veszik a pofázásodat.

púúúúú

Rendben van, de ha valaki legközelebb a Codegen tápegységre panaszkodik (mert erre volt pénze), akkor eszed ágába se jusson egy rossz szót se mondani rá!!!

n3whous3
Leszedsz egy videovágó progit, kiszeded a hangsávot, a videót a másikból és összerakod.

púúúúú

n3whous3
Gratulálok, biztos visz mindent. Én már dobtam ki a divx lejátszók hajnalán vagyont egy márkás dvd lejátszóra és vagy tudatosan vagy nem, de alig vitt bármit is. A márkátlan szarok vitték évekig a divx piacot. Az már más kérdés, hogy azóta szar fos minden.

púúúúú

n3whous3
google ezt kiadta 100x is és egyik orion 5000 topikban se írta senki, hogy hogy a retekbe lehet megnézni a firmwaret.

púúúúú

greg benz
#51470 valaki please?<#gonosz1>

Az a másik 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pxxl
meg úgy általában mindent 😄

All hail the double x!

A Catalystot mindíg a Net Framework feltelepítése után kell feltenni!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pxxl
hát nem ez igaz

All hail the double x!

Sziasztok!

Van egy Ati videókarim, tegnap behalt a Net Framework, és ez miatt nem tudtam megnyitni a Catalyst Control Centert. Ma eltávolítottam és újraraktam, de most meg ezt írja ki:

Mi lehet a hiba??? Köszi elõre is!

Lacee86
Akkor sem ilyen stílusban kell válaszolni...

Csibusz
Sziasztok! Szeretnék megtudni valamit... nem is baj ha nem lehet megcsinálni csak idegesít.. Szóval van egy Gforce 8600 Gt-m és rá szeretném kötni a Tv a gépre vagy fordítva tök mindegy😊 a lényeg h egy kábelt használok azt a Videosat... sajnos nem értek hozzá plusz lány vagyok szóval bocsánat a precíz szakkifejezésért😄
És akárhogy próbálom hangolni az nvidia pultban meg akármi nem engedi .. szóval vibrál a tv nézhetetlenül... meg a Hz miatt is fura hangot ad ki.. szóval semmiféleképpen nem tudom megcsinálni?

http://www.wirelessconnections.gy/images/154_lg_29_inch_tv.jpg
ehhez hasonló tv-m van csak nagyobb..

válaszokat elõre is köszönöm
pxxl
hát pedig ez egy ilyen fail dolog. hiba volt pénzt adni rá 😞 ez van sajnos. írják fórumokon is hogy ha van kedve ad hangot ha nincs nem, vagy lejátsza vagy nem, 1 gigánál nagyobb avit nem játsza le végig stb. :/

All hail the double x!

Lacee86
"Már bocs, de aki ilyen Orion meg Millenium, stb. vackokat vesz, az meg is érdemli. " Mekkora egy segg vagy... <#levele>

fotográfik kolomp edisön :D

Már bocs, de aki ilyen Orion meg Millenium, stb. vackokat vesz, az meg is érdemli. Azon sem csodálkoznék, ha a frissítés balul sülne el és belehalna. Már van márkás (Philips) asztali DVD is 10 ezerért.
Nekem 5 éves LG házimozi van, 40 rugóért fájt anno, de a mai napig mûködik, ezernél is több lemezt lejátszott már. Firmware frissítésrõl meg még nem is hallott.

Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakeresõ programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.

n3whous3
Helló mindenkinek

Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Orion DVD 5000 asztali DVD lejátszóm és egyrészt nem tudom a pontos firmware-t, avagy milyen chip lapul meg a szerkezet mögött... Évekkkel ezelõtti internetes találatok is 5000 A, 5000 HC és 5000M típusokat említenek. Egyszerûen nem látom sem a dvd-n, sem a leírásán, ahol vettem ott sincs kiírva, hogy mi a pontos típus

Hogy miért kérdezem? Van egy tonnányi olyan baja, hogy muszáj lenne valamilyen firmware frissítés. Egy jó nagy részét ezeknek említik egyik oldalon, de össz-vissza 1 firmwaret találtam. Az istenverte orion nem képes kirakni egy oldalra, hanem emailben küldözgette ki az arra vágyóknak.

Gondolom azért vagytok egy páran, akinek van ilyen, vagy hasonló cucc a gépükben... Hátha valaki tudja hogy nézzem meg. Képet is tudok rakni, ha egyértelmûbb lesz, neten asszem talán 1 helyen találtam csak képet ilyen dvd-rõl, az összes 5000-es sorozatú máshogy néz ki.

púúúúú

greg benz
Itt a megoldás

Piszkos  Fred
"Lingua interfaccia: Italiano"
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
Hát, mást itt nem tudok választani :C
Na mindegy, úgyis meg akartam tanulni olaszul, legalább tudok gyakorolni.
ciao

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Met
- nyisd meg a ps-t, ctrl+k (ezt nem tudom, hogy van olaszul<#idiota>)
- a bal oldali listában a másodikra katt
- alulról a második lenyíló menüben tudsz nyelvet váltani (ha lehet)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Piszkos  Fred
Elegem van. A photoshopom telepítésénél "kissé" elcsesztem valamit, mert a nyelv... olasz. Olasz a photshopom. Igen. Ne röhögj te nyavalyás!
Nos, valaki leírná nekem (lehetõleg olaszul), hogy mikre kéne klikkelnem hogy magyar, de legalább angol nyelvet állítsak be? Vagy írja le, hogy van a mentés szó olaszul...
Egyébként CS4-rõl van szó.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

greg benz
Sziasztok!

A feladat a következõ lenne: Van egy TV-mûsor egy adása,ami szinkronosan csak silányabb minõségben tölthetõ. Viszont nem szinkronos van HD minõségben is. Valahogy a HD videó alá kéne beügyeskedni a gyengébb minõségû szinkronos videó hangját,így megkapva a szinkoros,HD filmet. Milyen program,vagy eljárás lenne az amivel ez a legegyszerûbben kivitelezhetõ lenne szerintetek?

Elõre is köszi!

Szevasztok!

Az idén vettem egy notit (ASUS K50IN) telepített win 7 stb.
A DVD íróját eddig nem próbáltam ki csak most, mikor menteni akartam több adatott (eddig elég volt pent használni), akkor vettem észre a következõ jelenséget.
Az egyik DVD-t megírja a másikat nem. (Slimtype DVD A DS8A3S)
Írás utáni visszaellenõrzéskor már nem látja a felírt adatot

Valaki találkozott hasonló jellegû problémával?!

Üdv.:Kumman
Köszi szépen a segítséget. Szerintem ezt veszem meg.
erieskrisz
Sziasztok van egy ilyen alaplapom Gigabyte-GA-M55SLI-S4 gondom a következõ feltelepítem az alaplapi nforce-s hálokártya drivert felmegyek a netre és 3-4 oldalváltás után megszakad az internetkapcsolatom. Ha megnézem az ip-t a hálozati kapcsolatoknál azt írja hogy ha jól emlékszem automatikus ip-t oszt de miért ilyenkor csinálok egy kapcsolat javítása és kapok ugye egy DHPC vel kiosztott ip-t utána van net. Ez ismételt netezés után megint kezdõdik ellõrõl net megnyit 3-4 oldalváltás és megint behall a netkapcsolat ötletek<#nemtudom><#confused>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Pontosítom a problémát. Router újra configurálás után mindaddig minden rendben van míg nem nyitom meg valamelyik gépen a torrent klienst onnantól kezdve ha van forgalom ha nincs szakadozik a net. Ugyanez a probléma képfeltöltõ oldal (abload.de) használatakor is.

Lacee86
Teszteket nézve, véleményeket hallva ne akarj GeForce-ot venni sztem. HD5770 az egy jó választás lenne 40k-ért.

Sziasztok!!! Az lenne a nagy kérdésem, hogy milyen videókártyát érdemes venni 40.000ft-ért? Amúgy Geforce kártyát szeretnék vásárolni! A segítségeteket elõre is nagyon köszönöm szépen.
bocs MSWMM

szevasztok! nem tudtok valami olyan progit ami át tudja konvertálni a movie maker project (MSW) fileokat valami más videoszerkesztõ progiba? vagy ezt más szerkesztõ is meg tudja nyitni?
mert összevágtam egy videót de a movie maker nekem mindig beszarik (format:c után kb 2 óra használat múlva 3 percenként lefagy tõle a gép és nem lehet vele videót "kiírni" ezt már kb 3 éve csinálja pedig azóta már 386ezer windows-t kipróbáltam)

THX!

Legfrissebb van rajta

Hedgehunter
Powercolor 4850 1G BIOS kellene mert frissites utan meghalt a kari... A TechPowerUp-rol toltottem le az nem jo...
Ha valakinek ilyen karija van mentse le a BIOS-at es kuldje el pls...!!!!!
[HUN]FaTaL
Ha kiveszed a vga-t akkor honnan tudnád meg hogy melyik a szar?😄

Nem lesz mi képet adjon, mert kivetted ami képet adna. Pittyogni fog és kész. Ebbõl még nem derül ki semmi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Esetleg a router firmwarét frissítsd.

Sziasztok!

A probléma még mindig fent áll. Belkin router van, három laptop kapcsolódik rá Wifi-n. Asztali gép nincs. Mióta két win7es és egy Xp-s laptop van a probléma a következõ: A net egyszer csak elkezd szakadozni. Függetlenül attól h megy-e a torrent vagy nem, hány gép vna bekapcsolva stb. Megy a net kb fél-háromnegyed órát aztán megszakad majd egyre gyakrabban. Msn hibaelhárító szerint nem lehet a tartomány-név kiszolgáló nem tudja feloldani az IP címeket valamint a proxy és/vagy tûzfal nincs jól beállítva. Valakinek lenne valami ötlete? Router állítgatását már próbáltam de nem jutottam semmire.