64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54004 Ezt én sem értem, hogy a gyári win7 boot lemez "hibajavítása" semmit nem csinál, szenved háromnegyed órát, kifagy, annyi.
Végül újra kellett raknom az egészet... :((
Ramy,
Valamilyen boot/szervízlemezt ajánlok, amiről ellenőrizheted a gépet, még "dos alól". -
RAMyMamy #54003 hali
pár órája valahogy begyűjtöttem egy "tsr.boot" nevű (nod32 szerint) vírust, nem indul el a rendszer, valami windows/system32/kdcom.dll-t nem tud betölteni, megpróbáltam a win7-es lemezt betenni és hibajavítást lefuttatni, de semmit nem használt. nod nem tudja letörölni a vírust, mit lehet vele tenni? soha nem volt még vírusos a gépem, a mostani eset okát sem tudom :S photoshopoztam, közben bejött egy ilyen hülye program, valami security mittudoménmi, nem is telepítettem ilyet, feladatkezelőben valami 05xxxx.exe volt a neve, kilőttem, aztán a windows defender jelzett, hogy bibi van, rámentem a törlésre, a gép azonnal újraindult és azóta nem tölt be a rendszer. most meg beleraktam a vinyót egy másik gépbe, de félek, nehogy erre is rámásszon valami gané vírus :S
plz, help! -
lamerrichard #54002 Valaki tudna válaszolni? #53979 -
#54001 Sziasztok... Dl-dvd-ket szeretnek irni,egy PIO111d irom van... Nemreg vettem egy adag tdk dl-lemezt, de nem tudom megirni. Az a kérdésem, hogy az ujabb iroknak nagyobb-e a Dl-lemez kompatibilitasuk? Érdemes-e váltanom ujabbra? D. -
havasar #54000 Hello
Az lenne a problémám hogy ideje volt újratenni a windows-t ezért a win7 dvd-jéről bebootolva a saját partícionálójával leformáztam azt a partíciót ahol eddig a windows volt. Le is formázta viszont amikor új partíciót akartam létrehozni ott egy hibával elszáll. Megnéztem még két másik winyón is hátha csak a MBR szált el, de ott is ugyan ez. Ezért kipróbáltam XPvel is, hátha.
Ott sikerül neki létrehozni az NTFS <RAW> partíciót de amikor arra akarnám telepíteni a windowst, akkora azt írja hogy ezt a formátumot nem támogatja. Azért furcsa mert ő saját maga csinálta, akkor illene felismernie. Gondoltam hogy akkor hagyom a szar windows particionálóját és ezért egy bootolható partíció managert is kipróbáltam, ami a három winyón lévő partíciókat simán nem ismerte fel. Van amelyiket eltalálta de van ahol nem is tudta hogy több partíció van azokon a winyókon. Szóval mivel így sem sikerült ezért betettem egy másik gépbe a winyót és ott gond nélkül feltette magát ugyan az az xp ami az én gépemmel nem ment.
Viszont amikor visszatettem a winyót a gépembe akkor nem tudott róla bootolni. Látta a winyót, és a rajta lévő partíciókat is, de nem tudott róla bebootolni. Ezt két előtelepített winyóval is megcsinálta, viszont win cd-ről simán bootol. Szóval azért gyanakszom az alaplapra mert más az nem nagyon zavarhat be, mert a létfontosságú dolgokon kívül mindent lehúztam már a gépemről. Már próbálkoztam cmos resettel is, de az sem oldotta meg a problémát.
Esetleg valami ötlet? -
#53999 teszteld le a procit (pl everest, orthos, prime95) és a vga-t (gpu caps viewer, furmark) valszeg vmelyik túlmelegszik -
zritya #53998 Hali!
Olyan problémám lenne hogy van egy gép , ha csak simán fut az Windows akkor nem kapcsol ki, de ha el kezdek vele játszani akkor van amikor újra indul de nem mindig, újra raktam a Windows-t de utána is újra indult, át néztem látszólag nincs neki baja.
Válaszotokat előre is köszönőm! -
p00h #53997 Fénymásoló ügyben tudtok segíteni?
Céghez kellene kiválasztanom egyet 100-200e között.
Színes fénymásolás nem alapkövetelmény, leginkább fekete-fehér-et fénymásolunk vele, napi kb 80 oldalt, hosszú távú befektetésnek szánjuk, leginkább megbízhatóságon és költséghatékonyságon lenne a hangsúly.
Ha lehet vele nyomtatni, és olcsóbb vele, mint nyomtatóval az előny.
Elöre is köszönöm! -
#53996 ebay-en pedig 1-2$ szállítással együtt :) -
#53995 #53992 a jó megoldás
Vegyél egy fm transmittert, 1000 ft környékén kaphato vaterán is. Tulajdonképpen rádugod a telefonod, és egy megadott rádioállomáson pár m-es sugárban tudod fogni amit játszol. Ált szivargyújtóról mennek ezek, de van elemes változat is.
Van olyan amibe memkártya tehető, és arrol lejátsza a zenéket, tehát mp3 lejátszó is egyben. -
#53994 Igazából mobilról kötném rá, ez egy sima Sony-s autósrádió, csak cd "nyílás" van rajta, semmi más, se jack, se semmi. -
#53993 és nincs bemenet rajta? -
#53992 Úgy tudom erre jó a Transmitter. Ha tévedek, akkor bocsi. -
#53991 Sziasztok! Egy CD-s autóhifire valahogy meg lehet oldani, hogy mp3 lejátszót kössek? Kazettás-Jack átalakítót már láttam, de ez sajnos CD-s. -
#53990 Win 7-ben hol lehet ezt beállítani? A játékban nincs rá lehetőség. -
#53989 :) lehet az a baj,köszi pixel megnézem. -
#53988 akár az is előfordulhat -
#53987 vagy a puskáról hangtompítót le kell venni? :)) -
#53986 állítsd át 5.1-ről 2.0-ra vagy headphone-ra vagy valami ilyesemire -
#53985 Sziasztok
Nemtudom tudtok e segíteni,játék közben a lövéseknek nincs hangja,de egyébként minden másnak van,ez mitől lehet? -
Ironman2 #53984 Sziasztok! Ha a Win7 tüzfalban ki veszem a pipát valamelyik program elől,akkor nem engedi át a tüzfal,tehát akkor védi a programot nem? -
Louis Cyphre #53983 Kipróbáltam. Igen, az volt a gond.
Thx. -
#53982 Hm, fura picit, de akkor ok. -
#53981 Próbáld ki egy másik tápegységgel! -
Louis Cyphre #53980 Miért van az, hogy mostanában néha egész egyszerűen nem tudom bekapcsolni a számítógépet? Hiába nyomkodom a gombot, nem reagál semmit. Ilyenkor várni kell egy jó pár órát és csak akkor tudom működésbe hozni. Amikor megy akkor semmi bajt nem tapasztalok.
Egyébként annyit szoktam csinálni ilyenkor amikor nem megy(azonkívül,hogy folyamatosan próbálom bekapcsolni), hogy ki-be dugogatom a zsinórokat. Mi lehet ez? -
lamerrichard #53979 Hello.
Volna egy kérdésem bár egy része nem nagyon a PChez tartozik de a nagyja igen.(Meg azért írok ide mert a Konzolos topic-ba nem nagyon válaszoltak....)
Novemberben fog megjelenni a GT5 játék ugyebár csak PS3-ra, és gondoltam hogy majd veszek egyet mikor a játék megjelenik.
Én úgy akarom hogy a PS3-t a szobámba használni nem a TV-nél, mert a kormányomat nem viszem az asztaltól sehova :) A képpel nincs is gond mert a HDMI-t be tudom kötni a monitoromba de viszont azt nem tudom hogy a hangot hogy tudom majd megcsinálni.
Hogyha az lehetséges, én úgy gondoltam hogy veszek a gépemhez egy Asus Xonar D2X/XDT hangkártyát ami 7.1-es (ez a fülesem miatt kell) és van rajta digitális csatlakozó ami a PS3-nak van. DE viszont itt a bökkenő: Én személy szerint PC fan vagyok szóval nem nagyon volt még konzolom és nem tudom hogyha abba a hangkártyába én bedugom a PS3-at akkor a gépem fogja-e tudni hogy a géphez kötött USB-s Logitech G35-ön kellene a hangnak kijönni?
A másik lehetőség az biztos működne de az kicsit fura. Most nemrég jelentette be a Logitech hogy a G35-nek a továbbfejlesztett változata majd karácsony körül fog megjelenni a Logitech F540, és az még jó is hogy vezeték nélküli meg lesz külön konzoloknak csatlakozók, DE az nem 7.1 hanem csak stereo füles lesz. Azt meg nem akarom hogy veszek egy olyat is(hogyha nem lesz muszáj) mert végülis ugyan olyan áron lesz mint a Xonar.
Hogyha valaki találkozott ilyesmivel vagy tudja hogy hogy kell ezt megoldani, vagy ha valaki használ is PS3-at a gépénél, annak kérném a segítségét.(A gépem az aláírásomban van) :)
Köszi, Ricsi! -
#53978 Szia, a videókártyádon meghibásodott a ram, nem javítható a hiba, ha van garancia akkor minnél hamarabb gariztasd amúgy meg kuka, esetleg hardverapron el tudod passzolni... (ha értelmes hűtő van rajta akkor talán azért.) -
#53977 dx11 visszafelé kompatibilis, azaz egy dx9-es kártya is képes dx11-ben futtatni. annyi a különbség, hogy kevesebb az effekt, és lasabb is a játék (ahhoz képest nem lasabb tudomásom szerint, mintha dx9-ben futtatná)
Így valahogy néz ki a dx11:
DX11-es vga: minden effekt + sebesség
DX10.1-es vga: nincs dx11-es effekt de gyorsabb
DX10: nincs dx 11 effekt és lasabb is mint dx10.1
DX9: Még kevesebb effekt, és méglasabb -
#53976 Hát sajnos a videokártya haldoklik valszeg. -
Lacc 88 #53975 Sziasztok, lenne egy problémám. Remélem érthetően letudom írni. Egyik nap a gépem egyik pillanatról a másikra lefagyott és elsötétült a képernyő. Majd az újraindítás után a képernyő teljesen "szétcsúszott". Apró színes csíkok jelentek meg a képernyő minden részén és egyre jobban elszineződik miközben tölt, majd a windows sem indult el. Winyókkal elvileg minden rendben és a monitor is jó. Mivel lehet a baj? -
#53974 Hát megnéztem a játék képeit, sokat nem vesztesz vele. :) Én legalább is ki nem állhatom az ilyen hülye szörnyes játékokat. -
#53973 nem tudom, de feladtam és töröltem.. az a játék szarul van megírva kész..:D -
#53972 Hát de ha a hardver nem támogatja a DX11-et, akkor hogy a rákban futna abban a játék, ezt nem vágom... -
#53971 igen nem az, de srác mondta az AVP topicban h az mindegy, de dx11ben kéne elindítani a játékot... -
#53970 Hát sztem a GTS 250 nem DX11-es kari, de lehet h tévedek. -
#53969 Hello! Kb 1-2 hete írtam h rosszalkodik a memoriám, hát kiderült hibás is volt, viszont az alien vs predator akad ugyanúgy, utánaolvastam, látom amúgy is rossz a game, de elméletileg ha dx11be indítom oké lesz, ha felteszem a dx11 mennyivel lesz másabb? mármint dx9 is benne lesz? és a többi játék ugyanúgy elfog indulni, mint eddig?
GTS 250 512mb karim van -
#53968 én azért megnézném azt a power gombot, vagy a házon sz_r, vagy az alaplapon. nézd meg közelebbről, nincs-e pl rövidre zárva valahogy, próbáld meg úgy is pl, hogy a ház dolgait (reset, hdd led, power stb) nem dugod rá, és ha úgy nem indul el, akkor a házzal van valami. am így hogy nincs rajta a power gomb, egy csavarhúzóval el tudod indítani a gépet (rövidre zárod a 2 pwr tüskét az alaplapon) -
#53967 Pedig a bekapcsoló gombnál ott kell lennie a hibának, hogy jól vannak-e rádugva. -
Master Cheaf #53966 Üdv mindenki,
nem tudom hogy a megfelelő helyre írom e a problémám, de azér szerencsét próbálnék. Tehát van egy Shuttle HOT-661 alaplapom amin szeretnék BIOS-t frissíteni (mert a drága nem ismeri fel a 120 Gigás winyómat). elméletileg találtam is valami Bios félét ami hozzá való és ha hihetünk a leírtaknak akkor a problémát is orvosolnia kellene, de amikor elkezdem a frissítést és rákérdez a program h szeretném e menteni a régi BIOS-t, majd mégegyszer rákérdez h biztosan szeretném e, akkor az egész művelet megáll. ha valaki tudna mondani valami okosat annak nagyon örülnék, előre is kösszönöm a egítséget. -
#53965 igen, ezek megvannak