Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok! Még 4 éve vettem egy Logitech G7 egeret, ami aztán 1 évvel a vétel után elromlott. A bolt ahol vettem közbe bezárt, így nem tudtam garanciálisan visszavinni. És most tudtam meg, hogy lehetett volna a Logitech Supportnak írni (amit most meg is tettem). Lényegében a probléma az, hogy nem történik semmi. Az akksi maxon van, 2 különbözővel is próbáltam. Az USB vevő-toltő egység be van dugva, világít, az egér is világít, de nem akar megmozdulni a gépen. Driver fel van rakva, mennie is kéne anélkül is. Tudnátok esetleg segítséget nyújtani, hogy mit lehetne vele tenni? Nagyon jó kis egér amit nagyon szerettem.