64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53724 Holnapra összeírom a másik eladó gépemet. Az egy sokkal egyengébb masina. De kiváncsi vagyok mennyiért lehetne eladni. Ha nem sokért, akkor odaadom valakinek ajándékba. -
xxxpaulxxx #53723 Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy C#ban megírt CS fájlokat Visual Studioval hogyan tudom lefordítani? -
#53722 Ennek alapbol nincs vilagito lezerje :D De mostmar mintha helyre jott volna, letoltottem a programjat es kicsit allitgattam rajta es mar jo -
#53721 Lehet haldoklik az a LED vagy nemtommicsoda, ami a fényt adja. Nekem legalább is így múlt ki az előző optikai egerem, igaz az csak egy olcsó Trust volt. -
#53720 Hi, szerintetek mi lehet a problema: egyszer csak az egerem erdekesen kezdett el viselkedni, pl. el akarom huzni egyik sarokba megy par centit aztan ugy bealassul stb... nem is tudom hogy magyarrazzam el de erdekesen es allati idegesitoen viselkedik, betettem egy masik egeret a gepbe es az jol mukodik, az egerem fog behalni vagy mitol van?:S:S ezek a draga egerek nalam allandoan elromlanak=.= -
#53719 Oké! Köszi! -
#53718 engem is :D -
#53717 Megpróbálom köszi! Remélem ki lehet, mert kicsit nagyon idegesít! -
#53716 youtube topikba kérdezd inkább sztem, de van egy olyan érzésem h nem lehet... -
#53715 Sziasztok!
Nem teljesen hardware, de hátha tudtok segíteni. Youtube-on hogy lehet kikapcsolni, hogy a videó végén ne adja be azt az ajánlót ? Fekete téglalapban videókat, újrajátszást akar.
Előre is köszönöm
-
#53714 Kicsit utánanézegettem dolgoknak, számolgattam. Én így cakompakk 160-at adnék érte, HA minden kelleNE. És itt van a hangsúly, h azért én abban nem vagyok biztos, h ebből minden kell egy átlag felhasználónak. Talán érdemes lenne kompromisszumot kötni, h mit adsz külön is akár. A monitort mindenképp sztem. Az egy elég szép darab, főleg h még garis is, lesz érdeklődő iránta az biztos. -
#53713 Köszi előre is! -
#53712 jaja -
#53711 Hm, nem rossz gép. Hát én így kapásból 150-et mondanék, de bevallom nem néztem alaposan mindennek utána, úgyh lehet nagyon mellényúlok. Majd hnap megnézem tüzetesebben, meg lehet mások is írnak tippeket. -
#53710 Szevasztok újra!
Akkor beírnám az egyik eladó gépemet, és nagyon megköszönném valakinek, ha tudna segíteni abban, hogy mennyi lenne a reális eladási ára. Egybe szeretném eladni. Sajnos meg kell válnom tőle, és köszönöm a segítséget!
A monitorra és a hangfalra még van kb. fél év gari.
Alaplap neve Gigabyte GA-M55S-S3 v1
Videokártya ASUS NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB)+extra réz Zalman hűtés
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD103SJ SCSI Disk Device (931 GB)
Lemezes meghajtó SAMSUNG SP2504C SCSI Disk Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-116D ATA Device
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+
Memória 4 GB DDR2 Kingston, Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Billentyűzet+egér Logitech EX110
Tápegység FSP Blue Storm II 500W
Gépház Aerocool Aeroengine II (fekete)
Design hideg kék neon cső beépítve
Hűtés Aerocool 12 centis hűtőventillátor 3 db.
Előlapi panel Cooler Master, feszültségállítással, hangerőkijelzővel, hőmérsékletszenzoros kijelzővel
+ Mobile Rack (fekete)
Hangfal Logitech Speaker System Z523
Monitor Samsung SyncMaster P2470HD
Szünetmentes védelem APC Surge Arrest
-
#53709 sztem vidd szagemberhez :D 20 perc alatt kész van pici pézé... -
#53708 Sziasztok!
Van egy Fujitsu-Siemens Amilo xi 2528-as laptopom. Ugy néz ki,hogy a VGA kártya bedöglött. Szét szeretném szerelni mivel máe nincs rá gari.
Meg is próbáltam, de miután az alján lévő csavarokat kicsavartam még mindíg nem lehet leszerelni. Két ponton valami műanyag miatt. Próbáltam már azt is, hogy meg feszítem hátha el ereszt,de nem. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet szét szedni a laptopot? Illetve ha sikerül kiszerelni a Vga kártyát akkor ez is rendelkezik e alaplapi vga kártyával? -
Nandee1 #53707 Hellosztok!
2 éve volt egy baleset a Fujitsu Siemens Soundsystem 2.0 (http://hicom-bg.com/osc/popup_image.php?pID=53) hangszórómmal. Éppen bömbölt a zene, mikor hirtelen egy nagy pukkanásra lettem figyelmes. Azóta nagyobb hangerőnél, amikor basszus van eléggé recseg. Még a power gomb is becsúszott és egészen tegnapig egy tollal kellett bekapcsolnom.
Tegnap viszont rájöttem hogyan lehet szétszedni a hangszórót és a Power gombot sikerült is vissza tennem a helyére. A recsegés viszont még nem múlt el sajnos. Valaki meg tudja mondani hogy mi okozhatja ezt a problémát és hogyan lehetne megoldani? Előre is köszi a segítséget! -
#53706 Sziasztok! Még 4 éve vettem egy Logitech G7 egeret, ami aztán 1 évvel a vétel után elromlott. A bolt ahol vettem közbe bezárt, így nem tudtam garanciálisan visszavinni. És most tudtam meg, hogy lehetett volna a Logitech Supportnak írni (amit most meg is tettem). Lényegében a probléma az, hogy nem történik semmi. Az akksi maxon van, 2 különbözővel is próbáltam. Az USB vevő-toltő egység be van dugva, világít, az egér is világít, de nem akar megmozdulni a gépen. Driver fel van rakva, mennie is kéne anélkül is. Tudnátok esetleg segítséget nyújtani, hogy mit lehetne vele tenni? Nagyon jó kis egér amit nagyon szerettem. -
#53705 OK! Este majd összeírom. Köszi! -
#53704 ha leírnád h milyen géped van úgy egyszerűbb lenne -
Cat 02 #53703 Milyen gépet vegyek topikban kérdezz rá -
#53702 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyit érnek a jelenlegi számítógép konfigurációim? Annyi a lényeg, hogy hamarosan elköltözöm külföldre és nem viszem magammal a gépeimet, viszont el szeretném adni őket, de nem tudom, mennyit lehetne kérni értük, hogy reális ár legyen. Ilyen licitálós lapok kizárva! Meg necces lenne alkatrészenként kinézegetni, hogy bizonyos helyeken mennyit kérnek érte. Szerintetek nyissak egy topicot ezzel kapcs.? Ha valaki segítena, nagyon megköszönném! Üdv! -
#53701 genius fa dobozos hangfalszetjei egész jók -
sanya200 #53700 Sziasztok:
Nemrég írtam hogy vettem egy labtech hanfelat(pulse-285) 2.1-et.
http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=703,crid2=22
De nem igazán vagyok elájulva a hangminőségtől.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek vegyek-e másikat ár annyira nem számít de ne legyen nagyon drága mondjuk max 10 körül vagy annál ne sokkal drágább, de jó legyen a minősége az nem igazán érdekel hogy hány wattos mert amúgy se szeretem hangosan hallgatni de legyen nagyon szép hangja.Ja és cseréljek-e hangkártyát most alaplapi van Realtek ALC888 8 csatornás hangkodek.
Lap:
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ma790x-ud3p_10.html
Nekem sokat számít a minőség de nem vagyok milliomos sajnos
És 5.1 meg helyhiány miatt kilőve, szóval akkor szerintetek mi légyen cseréljek csak hangfalat vagy hangkarit is.Bocs hogy hosszú lett de ezekhez a hang dolgokhoz nem értek igazán.A mostanit meg odaadom az öcsémnek a laptophoz jó lesz neki remélem. -
Cat 02 #53699 Ennél az egérnél mennyire fontos ez a "kizárólag" grafikusoknak ? Pl játszani nem is lehet vele vagy mi ? -
#53698 t-online? -
#53697 Vrusod van -
#53696 Hi
Leszedtem még nyáriszünetbe egy játékot (free netes mmorpg) és frankón eljátszogattam vele máig. Ugyanis máma indítanám el, rákattindok indításra és nemtörténik semmi. Telepítettem is újra de semmi. Pedig tegnap még jó volt. Valami ötlet? -
gregtom6 #53695 Már megoldottam, de azért kösz. -
#53694 VirtualDub mondjuk. -
gregtom6 #53693 Hy mindenki!
Keresnék valami jó deinterlacer progit(vagyis olyat, ami a bemozdulás után keletkezett vonalak elcsúszását egy képen kijavítja). Tehát például ILYEN problémát kijavít.
BMP kiterjesztésű képeket kellene deinterlace-elnem. -
#53692 egészen pontosan ezeket tudom róla: abit kd7 - raid (6pci 1 agp 4 dimm audio lan) via vt8377 apollo kt400 vidkari: asus v8170 magic v 31.40b (64 mb) 3d gyorsító: nvidia gforce 4 mx 420 hangkari realtek alc650 via ac 97 -
#53691 sziasztok! az a bajom hogy ujra kéne tennem a párom gépét, de nincs hozzá driver lemez! régebbi gép az alaplap egy abit kd7 -raid. Everesttel néztem meg de kd7 ből egy csomo féle driver van van a b c d e tipusu fogalmam sincs melyik lenne a jó. de sürgősen lekéne töltenem őket, aki tud adjon linket és töltöm köszönöm előre is! -
#53690 Sziasztok! Az internet kapcsolatom nagyon gyakran megszakad, főleg 22 és 23 óra között. Adsl. Napjában egy olyan 10x. Mi lehet az oka, és mit lehetne tenni, hogy rendbe jöjjön? -
#53689 elemet vedd ki a lapból és úgy áramtalanítsd pár percig, célszerű a ramokat is kivenni majd újra vissza -
#53688 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, mégpedig, hogy nem bootol a gépem. Nem voltam itthon egy hétig és nem volt használva (előtte minden rendben volt vele) és most amikor bekapcsoltam nem akar bootolni. Megy minden, pörögnek a vinyok, ventik, hallásra olyan mintha működne de mégse Próbáltam már, hogy áramtalanítottam pár percig, megnéztem kábeleket, kihúzkodtam, vissza. De semmi változás. Az egér és a billentyűzet sem világít.
Légyszíves valaki segítsen
Köszönöm! -
geo91 #53687 *még -
geo91 #53686 mér pár hónapig sajna nem válthatunk, mert még tart a hűségnyilatkozat. remélem addigra mire tudunk majd váltani lesz digi a környéken. -
#53685 szolgáltató váltás, panaszlevél írás? esetleg szerződés bontás mert nem teljesítik a dolgot :D