Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bence94
    Üdv! A véleményeteket szeretném kérni erről a problémáról !
    idézem:
    "A géphiba:
    1)
    Van, hogy kimerevedik a képernyő, az egér nem mozog, semmire sem reagál csak, ha hosszan nyomva tartom a ki/bekapcsoló gombot, tehát erőszakkal lekapcsolom.
    A monitor automatikusan kikapcsol 10 perc múlva (így van beállítva), a fenti probléma ilyen állapotban is jelentkezik, semmire nem reagál persze ilyenkor a képernyő sötét.

2)
    Az 1)-es probléma után kikapcsolom, majd újra be, ekkor rendesen betölt, ezt látni a ledek villogásán, de a képernyő sötét marad és hiába igazítom meg a kábelt, kapcsolom ki-be a monitort nem jelenít meg képet. Viszont, ha röviden egyszer megnyomom a ki-bekapcsoló gombot, akkor szabályosan leáll, így van beállítva. Ha várok kb.5 percet, akkor a legközelebbi indításnál már újra van kép.

3)
    Van amikor hirtelen gyors kék képernyő és újra indul, van, hogy rendesen, de van, hogy kép nélkül.

Most cseréltem winchestert és telepítettem windows 7-et, az újjal is jelentkezett ez a probléma.

Mi lehet a hibás: a vinyót cseréltem, mondjuk van bent egy IDE-s seagate vinyó egy rackben.
    Vagy a videókártya is csinálhat ilyet (Geforce 8600 gt), most ezt is kivettem, megigazítottam még nem tudom használt-e."

Én most azt mondtam neki, hogy pucolja le a drivert és az nvidia oldaláról szedje le és ne a windowsét használja ill. vegye ki és vissza a vga-t.