Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
revi73 #53618 Sziasztok, remélem lesz ezen a fórumon olyan aki tud segíteni, a problémám a következő. A régi gépem egyszer csak elkezdett vacakolni, nem kapcsolt be a monitor, a monitort rátettem a másik gépemre a monitor hibátlanul müxik, namár most videókártya ki, le a haverhoz videókártya az Ő gépjébe és hibátlan, na gondoltam akk csak alaplapi probléma "nincs az alaplapomba integrált videokártya" na vettem egy szereztem egy másik alaplapot, összeraktam azzal, és a hiba ugyan az. Mit tehetnék még azon kívül: hogy eladom az egészet, vagy kidobom, szervizre egyenlőre nincs pénzem.