Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Blum #53578 Üdv!
Van egy nagy problémám!
Ma hazaértem a suliból,gép bekapcs,de nem történik semmi. Mármint a gép elindul,csak épp nem jelenik meg semmi a monitoron. Tehát még a boot menüig sem tudtam eljutni. (Vinyó hallom,hogy pörög,proci venti,VGA venti is)
Na mind1,gép szétszed,alaplapból kipattintom az elemet,várok 1-2 percet,elem vissza,gép vissza,bekapcs,működik,örül. Belépek a Felhasználó fiókomba,erre Win kiírja,hogy Windows nincs aktiválva. Pedig eddig aktiválva volt. Mondom sebaj,újraaktiválom,gép restart,de továbbra is azt írja ki. Ez a problémám kisebbik része (szarok rá,max. újrahúzom az op. rendszert)
A nagyobbik probléma.
Core2Duo E8400 procim van,ami ugye gyárilag 3,0GHz-n megy. Igenám,de ha bootolás közben nyomok egy DEL-t,akkor azt írja ki,hogy 1998MHz-megy. Belépek boot menübe,de minden ugyanúgy van,mint eddig. A szorzó is,meg a szám is,amit tuningoláskor szoktam növelni (nem ugrik be a neve).
Húzva soha nem volt a proci,se a RAM. BIOS-ban már nagyon rég túrkáltam. Ugye nem adta meg magát a procim vagy az alaplap? :S
Mit tudnék vele kezdeni szerintetek? Amúgy a gép most is megy,arról írok,csak ugye a Windows ge*izik,meg a proci 2,0GHz-n megy. Everest is 2,0GHz-t ír rá.