!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
cdburnerxp, imgburn, total commander plugin, mind csak pár mega

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacee86
Mind1, már leszedtem amit MR Me mondott, az is csak 60 mega volt. Azért thx.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Met
Akkor ImgBurn, csak 2 mega, ingyenes és mindent meg tudsz vele írni😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
ja mindent amit találtak beleraktak, tök értelmetlen, nekem is csak az kell h megírjak egy dvd-t szökõévente egyszer

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Köszi, kipróbálom. Néztem is, h ezek az új Nerok mitõl lettek több gigásak... De akkor gondolom minden szart belepakoltak. Nekem csupán ("meglepõ" módon) DVD írásra kell (adatlemez meg DVD kép lemezre mentése fõként).

MR ME
én ashampoo burning studio 9-et használok, sztem jobb mint a nero, nincs benne sok baromság h már filmet is le tudsz játszani vele, csak 60 mega, tud magyarúl, megfelelõen mûködik win7 alatt, mindent tud írni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Hali! Win 7-hez melyik Nero verziót ajánjátok? Vagy ha nem Nero-t, akkor milyen más progit? 6-os Nerom van jelenleg, de hát ez már annyira régi, gondolom Vistához se lenne jó már.

Egyszerü kérdésem lenne:

Vettem egy laptopot, Windows Vistaval (angol nyelvü.) 160 GB merevlemezzel. Na most, csak egy meghajtó van (C😊, tehát az összes giga oda megy. Kérdésem, hogy hogyan tudok létrehozni egy új meghajtót, és oda átosztani a 160 GB-nak egy részét, mondjuk a felét?
Bandi 18
Tudom buta kérdés de jó helyre lett bedugva?

[HUN]FaTaL
Memtest x86

Cuchulainn
Köszi a segítséget mindenkinek!
Én is a memóriára vagy a merevlemezre gyanakszom, , és inkább az elõbbire, mivel kiszedve a merevlemezt a probléma ugyanúgy fennáll.
A windows normális sebességgel üzemel, és a programok is.
A három pont, ahol irtózatos lassulás van az:
1.:A memória ellenõrzése az elején
2.:A windows logó megjelenése után, de az "üdvözöljük" felirat megjelenése elõtt elsötétül a képernyõ, ez kb. 10 percig tart
3.:A windows betöltése után megjelenik a háttérképem, de az ikonok és alul a start menü sávja még nem. Ekkor a feladatkezelõ már behozható, és onnan a programok többé kevésbé normális sebességgel futtathatóak.

További kérdésem, nincs valami tesztelõ/javító program ami ellenõrizni tudná, hogy mi lehet a gebasz?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Sziasztok. Valaki tudna ebben segíteni? Most lett véve hangszóró egy géphez.Nem jön ki hang,a hangszóró ikon ott csücsül a tálcán nincs lenémítva.A Hangtulajdonságoknál látni a hang kártyát.Ott sincs semmi lenémítva.Szóval egyszerûen nem értem.A hangk. driver is lett frissítve.
Szerintetek? Köszi elõre is.
sharpwrz
Sziasztok!
Olyan kérdeésem lenne,h az Amd sempron 3000+-os procit az Abit NF7-es alaplap Amd Athlon Xp 1.2ghz-nek látja!
Ez mitõl lehet?

...

Garrett27
"a mnemória lecsekkolása percekig tart" - ennek mi köze a Windowshoz? Ha induláskor csekkolja lassan a BIOS a memóriát, arról bizton nem az oprendszer tehet... hardverhiba, memória? vagy táp? tmisi már írta..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

The Protector
Hy.Vki tudna adni egy eset nod 4 es verziójú vírusírtóhoz felh nevet és jelszót.az eddig megszokott oldalamon most nincsen.Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
Reinstall windows
RAM-mal vagy vinyóval lehet a gond.

Cuchulainn
Naszóval gáz van.

A gépem normális mûködés után kikapcsolva és újra bekapcsolva a következõt produkálta:

Iszonyatos belassulás, a mnemória lecsekkolása percekig tart, és a windows felállása majdnem fél-háromnegyed óra. Elõsre azt hittem hogy meghalt benne valami, úgyhogy kiszedegettem, újra visszadugogattam a memóriákat, a videókártyát, meg a procin kívül kb mindent az alaplapba. Semmit nem használt, ugyanolyan tetû lassú az egész. Maga a windows viszont miután bejött normális sebességgel üzemel, ahogy a net is. a programok is elindulnak. Videó, hang lejátszása normális, és a net is mûködik rendesen. Van valakinek ötlete, hogy mi a rosseb lehet ez?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

DJ RX7
sztornó.
sry a felesleges hsz-ért. reset cmos volt és mostmár megy asztali gépen is modem-bõl. kidobhatok még egy dlink router-t.

:3

Lacee86
Értem, és azt hogy kell? 😊 XP-m van.

DJ RX7
hihetetlen, hogy routeren keresztül laptopon se kapja a netet. és nem is tudok csatlakozni a router beállításokhoz. ha a nagy gépbe dugom egyenesen a modemtõl a kábelt akkor sem megy a net. ha a laptopba akkor már igen. szóval most már rohadtul nem értem, hogy a router, a modem (szolgáltató) vagy az op rendszer haldoklik.

DJ RX7
üdv! lassan mér fél éve ment a windows xp sp3-am probléma mentesen a mai napig. az a problémám vele, hogy nem megy mindig az internet. csak gondol egyet és elszáll semmi jel nélkül. vagyis bármelyik böngészõt indítom el, nem csinál semmit. nem is írja ki, hogy nincs-e kapcsolat vagy valami. már nyomtam egy idõpont visszaállítást, de az sem igen segített rajta. néha az újra indítás segít. a router-el biztos nincs baj, mert a többi gépen megfelelõen megy a net. és az alaplappal sem lehet, mert kipróbáltam win7-en és ott nem csinálja ez.
van valami ötletetek, hogy mitõl jön elõ az a jelenség csak úgy? nem szeretném ghost-olni a windows-t, mert már nagyon jól "belaktam".

[HUN]FaTaL
Vedd saját tulajdonba.

Lacee86
Hali! Vannak Vista maradványok az egyik partíciómon (maga a Windows mappa meg Program Files mappa is). Na most ezeket szeretném vhogy manuálisan letörölni. A gond ott van, h nem engedi. Ha a fájlok írásvédettségét megszüntetem, akkor sem... Van erre esetleg vmi más megoldás, vagy csak a partícióformázás?

hi all. olyan gondom van,hogy tegnap este kikapcsoltam a gépet, ma viszont ha bekapcsolom, bejönnek hogy csökkentett mód, meg legutolsó helyes konfig, és akármire rámegyek újraindul a gép. vki help mit tegyek? pls gyors help. thx

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

tigerbácsi
én cserélem ha koszolódik. nemtom max kézzel mosnám ki valami természetes alapanyagú tisztítószerrel.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ohh na ez nem jutott eszembe, hogy firmware-nek nevezik :-) igen a formázás lett volna a köv javaslatom. nagyon szívesen. :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sambauer
Na egy formázással megoldódott a dolog, de az biztos hogy többé a kezembe nem veszem, nehogy megint tönkre menjen valami 😄 Bár firmware-t nem találtam, azért köszi a választ.

Turn Me On Dead Man

esetleg bontott alkatrésszel, vagy valaki olyan szaki segítségével, aki esetleg tapasztalatból tud javasolni olcsóbb megoldást. nem tudom, sajna nem értek hozzá, évek óta laptopok tucatjait fogyasztottuk el, egynek sem volt ilyen hibája. ötletekre lennék kíváncsi, meg nem akarom, hogy lehúzzanak a szervizek.
Jaffa 2843
Sziasztok!

van egy Razer Goliathus egérpadom (szövet) ami már elég koszos és azt szeretném megtudni hogy ezeket a szövet egérpadokat mivel és hogyan érdemes tisztítani?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lacee86
Hát ha tényleg az a baja, akkor hogy érted h kedvezõbb megoldást?? Vagy megjavíttatod, vagy nem, de ha nem, akkor max csak asztali monitorra kötve tudod használni a laptopot... A javítás ára nem hinném h máshol olyan sokkal olcsóbb lenne, max ha vki nagyon jó ismerõs baráti áron megjavítja...

sziasztok
Fujitsu siemens laptopom van, átlagos, a pontos típust nem tudom mert most szervizben van a kicsike. Bekapcsolom és nincs kép a monitoron, azt mondják chipset hibás és huszonezer a javítás. Tudna valaki egy kedvezõbb megoldást javasolni?

elõre is köszönöm
tigerbácsi
helló!

én is jártam hasonló képpen egy trekstor márkájú mp4-el. nekem azt mondták, hogy töltsem le a honlapról a frissítéseket, meg a programot amivel tudod frissíteni. feltelepíted a progit a szgépre, s a proginak megadod a helyet ahol frissítés van (amit letöltöttél s kicsomagoltál) ám elõtte csinálj mentést, mert ha jól emlékszem akkor törli a zenéket az mp4rõl, de erre nem mernék esküdni.

Lacee86
Tudok ajánlani konditermet ahol tudsz gyúrni, vagy esetleg egy testõrt, aki megvéd, ha ezt megtudja u.tesód, és neked ront. <#idiota>

sambauer
Mp4 topikba írtam, de hátha itt is tudtok segíteni:

Üdv. Nekem is lenne egy problémám. Unokatesóm itt hagyta tölteni az érintõ képernyõs Lazer MP4 lejátszóját. Gondoltam megnézem hogy szól ezért kihúztam és beraktam az sd kártyámat. Minden oké mûködött, ezért visszaraktam tölteni és a belsõ memóriára, és az sd kártyára is raktam néhány új számot. Miután ez kész volt, kihúztam viszont bekapcsolás után az "adatbázis frissítése" szöveg után kilépett minden további nélkül. Azóta megpróbáltam sd kártya nélkül, illetve le is töröltem az új számokat de nincs eredmény ugyanúgy kilép az említett szöveg után. Mivel a lejátszó nem is az enyém ezért roppant idegesítõ hogy egy 10 perces normális használat után ilyen gebasz van vele. Akinek bármi ötlete van elõre is megköszönöm ha megosztaná velem.

Turn Me On Dead Man

Lacee86
Képes voltál levegõért fizetni 1200 Ft-ot??<#idiota>

Törölt felhasználó
Lol már a levegõ sincs ingyen😊
Ma vettem sûritett levegõt hogy kifújam a gépet😄
414 ml:1200 forint
oliwwer
Sziasztok.
Hogyan lehetne megszüntetni a freemail-emre érkezõ spam-eket? Általában hülye hírlevél, és hasonlók jönnek. Olyan tippet ne adjatok, hogy csináljak másik címet, stb.
Elõre is köszi
Bandi 18
Rengeteg tutor oldal van, plusz a google+wiki combo 😄. Találj ki valamit amit meg akarsz valósítani és kezdj bele. Oktatni senki sem fog ingyen szóval ezt felejtsd el.

LoDMaSt

@ Hellomarci

Tud valaki egy ingyenes php tanulo oldalt?
hát nemegészen! részben ingyen találtam de az nem megy bele részletesen és nekem kéne vele szorakozni hogy a példákbol a lényeget kiszedjem!
Lacee86
Már az se sokáig...

MR ME
ingyenesen tanulni? 😄 örülj h a levegõ ingyen van....

hy! tanulni akarok php-t az az weblapszerkesztést tudtok egy weboldalt mondani amiröl tudok ingyenesen tanulni?
kifli
hardverapro.hu
Bandi 18
Sima AT-s táp kell hozzá. Vatera és egyéb apróhirdetéssel foglalkozó oldalon találsz 😊

pxxl
hali!

segítség kellene, hogy honnan tudnék egy 486-os alaplapba tápegységet szerezni? <#fejvakaras>

All hail the double x!

😄 Kösz, akkor nem is gondolkodok a winyóban.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Kérdésem:
zsir uj külsö vinyo, y kábeles,

egyik esetben kissebbméretü fájlnál eljut 99%-ig, viszont ott megáll és befagy.. csak az segit, ha lehuzom a vinyot

másik esetben pl 2 giga esetén meg lelassul a folyamat x idõ után és megáll szintén :\

kiprobáltam már, h csak az egyik kábel van bedugva, illetve mind2, egyik sem müxik.

vmi javaslatot szeretnék, h a termék a hibás, tán vmelyik hardware a rossz vagy mi lehet a probléma, hova irjak?:\