64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
RYO21 #53604 Amióta az avast frissítette magát azóta. Am a másik windowson (ugyanazon a gépen) rendesen megy a net. -
#53603 spyware írtót futtass, valszeg vmi rákerűlt a gépedre, akkor szokott ilyen tünet lenni, vagy szolgáltatónál vmi gubanc, de az megjavúl magától, régóta van ilyen? -
RYO21 #53602 Egyszerü ADSL netem van, de most egy kis problémám van vele. Minden internetes progi működik, kivéve a böngészőket (mindet) és a levelező programokat. Úgy érzékeli, mintha nem lenne kapcsolat. Skype, win update stb rendesen működik. Win7 x64 -
#53601 Ez még le maradt , gondolom az hogy a dvd rom nem működik 100%-osan
Nem károsítja a gép többi részét , nah meg úgy is csak windows telepítésre használtam, azt majd nyomom pendrive-ról !
Bocs a dupla hsz-ért !
Mindenkinek további szép napot ! -
#53600 Úgy tűnik a probléma hardveres eredetű , legalábbis a ipon.hu-s emberke ezt írta (találkozott már a problémával ) !
Bár garanciális a hiba , nem fogom elvinni, mert akkor ott dekkolna a gép is jó ideig ,most bánom hogy nem kivehető dvd-rom van benne !
Azért köszönőm az eddigi segítséget , és a tanácsokat ! -
#53599 a windows 7 szerint a legfrisebb ati driver van fent,a gép nem meleg,a monitor hátoldala egy picit melegebb,de hát nyáron a 40 fokba cod6-oztam,és semmi nem volt... -
Blum #53598 Valaki tud még valami okosat mondani az #53578-ra? -
#53597 próbálj meg egy firmware-t frissíteni, hátha segít. :) -
#53596 Nem azért jöttem ide hogy a helyesírásomról beszélgessünk ,tudom hogy szörnyű , ez van !
Hát ha így lenne , akkor a eredeti lemezeket pl driver lemez , mért játssza le ?
Gondolom ha mégis karcos , amit én rajta nem látok , csak a teljes dvd rw cseréje oldhatja meg a problémámat -
#53595 omg...helyesírás rulez...
am sztem te rendesen kitakarítottad, és faszán összekarcoltad a fejet :) -
#53594 Maga a gép nem régi 1 éves sincs ,
Csak sokáig nem használtam a dvd írót , akkor elég koszos volt , főleg a tálca
Akkor le takarítottam , elég poros volt főleg a tálca meg a fej , azóta csinálja ezt
Most nem koszos , se a tálca rész , se a olvasó fej része
De még sem takarodózik olvasni a írót lemezeket
Hol lenne még érdemes ki tisztítani ? és mivel ? ha a tálca részen nincs kosz ?
Jah igen és ere a müveletre mit aján(latok)lasz ?
vagy te hogyan szokt(tátok)ad ki pucolni ? -
#53593 olvassa rövid "o" :)
am valszeg koszos, ki kéne tisztítani, régi?
-
#53592 Sziasztok
A gond ami miatt hozzátok fordulok , hátha tudtok mondani valami okosat , mert én már mindennel próbálkoztam
A gondom van egy asus laptopom (k70io),eben van a probléma , ugyan is a dvd-rw je mostanában
Nem ólvasa a írott lemezeket , egy idő után , üres rw lemeznek ismeri fel őket
A eredeti lemezeket , pl driver lemez vagy film , jól be ólvasa probléma nélkül , régebben jó volt !
Mi lehet szerintetek a probléma ?
Elég zavaró !
(Remélem jó helyre írok ,ha nem utólag is elnézést kérek )
Remélem lesz , aki tud segíteni
U.I : driver cserére gondoltam, de nem találtam hozzá dvd-rwhez drivet! -
#53591 1000el számolnak a gyártók nem 1024el. Szóval 1TB-os vinyó az 1 000 000 000 000 byte / 1024 = 976 562 500 kbyte / 1024 = 953 674 mbyte / 1024 = 931,32gbyte -
Ironman2 #53590 Durva azért hogy ellop kapásból ennyit -
#53589 a filerendszer foglalja le, ez egy ilyen bicikli :) -
Ironman2 #53588 -
Blum #53587 Az 1 TB-ból nem látja mind az 1024GB-t a gép. Sajnos annyi elveszik... -
Ironman2 #53586 Azt nem értem mire foglalt le a windows 67 gb-t a friss 1TB-s vinyóból?
Alapból csak 933 Gb-t lát belőle. -
Blum #53585 Hát..most ráküldtem 3DS Max-ban egy renderelést,csinálja vagy 10perce,de ugyanúgy 2GHz-n dolgozik. Látni is,hogy lassabban renderel,mint szokott... -
#53584 az nem csak az energiatakarékos mód miatt van? ha használod a géped és terheled az everest mit ír?
a win aktiválós cucc am azért baszakszik mert elszállt az óra ügye az elem kivételével és megbolondúlt kicsit :) -
Inquisitor #53583 Próbáltad letiltani az EIST funkciót a Biosban? Hátha meghibbant ... (tudod ami visszaveszi a proci órajelét ha nincs terhelve) -
Blum #53582 Igen,9-en van. Csak azt tudnám,hogy miért ír 333X6-ot,amikor 333X9-en van.
-
#53581 meg lehet próbálkozni vele, de nagyrésze valszeg nem fog összejönni, jobb ha uninstall és g-re feltesz -
#53580 max szorzó biztos h jól van beállítva? mert nekem is ez volt amikor bios reset volt, ugyanilyen procinál, h a max szorzót levette, azt visszaraktam 9re és ment minden rendben :) -
Ironman2 #53579 Sziasztok!
Én vettem most egy 1TB-s winyót,át lehet-e másolni a feltelepitett játékokat rá,vagy ujra kell telepiteni az összeset az uninstall miatt? A játékok a D:-ben vannak,az új vinyó meg a G:-n. -
Blum #53578 Üdv!
Van egy nagy problémám!
Ma hazaértem a suliból,gép bekapcs,de nem történik semmi. Mármint a gép elindul,csak épp nem jelenik meg semmi a monitoron. Tehát még a boot menüig sem tudtam eljutni. (Vinyó hallom,hogy pörög,proci venti,VGA venti is)
Na mind1,gép szétszed,alaplapból kipattintom az elemet,várok 1-2 percet,elem vissza,gép vissza,bekapcs,működik,örül. Belépek a Felhasználó fiókomba,erre Win kiírja,hogy Windows nincs aktiválva. Pedig eddig aktiválva volt. Mondom sebaj,újraaktiválom,gép restart,de továbbra is azt írja ki. Ez a problémám kisebbik része (szarok rá,max. újrahúzom az op. rendszert)
A nagyobbik probléma.
Core2Duo E8400 procim van,ami ugye gyárilag 3,0GHz-n megy. Igenám,de ha bootolás közben nyomok egy DEL-t,akkor azt írja ki,hogy 1998MHz-megy. Belépek boot menübe,de minden ugyanúgy van,mint eddig. A szorzó is,meg a szám is,amit tuningoláskor szoktam növelni (nem ugrik be a neve).
Húzva soha nem volt a proci,se a RAM. BIOS-ban már nagyon rég túrkáltam. Ugye nem adta meg magát a procim vagy az alaplap? :S
Mit tudnék vele kezdeni szerintetek? Amúgy a gép most is megy,arról írok,csak ugye a Windows ge*izik,meg a proci 2,0GHz-n megy. Everest is 2,0GHz-t ír rá. -
USAMEN POWER #53577 Nekem mindkettő számít, de a V8 nem sokkal van elmaradva a legjobbaktól.
THX a válaszokat ! -
#53576 srácok van egy kis kibaszott nagy problémám... még kb úgy 3 órája a videokártyám driverjét megpróbáltam visszaállítani egy régebbi verzióra. Fogtam és simán rá telepítettem. Újraindítás után a max felbontás amit enged a gép az a 800x600 pedig 1920x1200-ban szoktam futtatni. No meg lassú is mint a dög. Szerintem valami win illesztő szálhatott el, emrt akármelyik drivert rakom fel, még a legújabbal si ez van. Csökkentett módban driver sweeperrel lepucoltam az ATI cuccokat a gépről, és utána felraktam a legújabb drivert, de akkor is ugyanez van. Egyszerűen ha a vidkártyámhoz rakok akármilyen drivert, akkor ilyen eszeveszett szar felbontás van csak, meg összevisszaság. ha nincs driver fent akkor engedi nagyobb felbontásra rakni, csak 4:3-as arányú felbontásra. El akarnám kerülni a win reinstallt, de valahogyan ezt meg kéne orvosolni. Plz help... -
#53575 hát ha neked a kénézet a lényeg, nem a teljesítmény... -
#53574 ""hogy le tudd állítani rendesen." ---> Nekem is pontosan erre kell."
Erre bőven elég egy normális táp, ami nem durran el az áramszünettől meg egy túlfeszvédős konnektor.
Mivel a hűtő rámegy LGA775re, így igen. -
USAMEN POWER #53573 "hogy le tudd állítani rendesen." ---> Nekem is pontosan erre kell.
#53572: Thx a segítséget srácok, nagyon megterhelte az agyamat a tesztek fürkészése, nézegetem itt a cuccokat az új gépemhez, erre a cpu húzás témára meg visszatérek hónap elején, a V8 -at 100 hogy megveszem, viszont a jelenlegi hűtőm kevés lenne ha ekkorát tuningolnák.
Egy utolsó kérdés: Rátudnám e helyezni a V8 -at a jelenlegi alaplapom / processzorra ?
Itt van a legalján néhány adat. Link És ez tényleg az utolsó kérdés. -
#53572 esélyes hogy menni fog a 3ghz, legalábbis ez alapján:
1,6ghz->3,2ghz :) -
#53571 "A szünetmentes táp azért kéne, mert az utóbbi időben sűrübbek errefelé az áramszünetek, engem meg nagyon irritál."
Avval nem fogsz játszani, átlag 15-30 percet mennek aksiról, szerverhez valók, adatmentésre amíg áramszünet van, hogy le tudd állítani rendesen.
2.5ig szerintem tuti lehet húzni, 3ghz passz, ph-n nézz körül a topicjában, nekem csak 45nm c2d-m volt. -
USAMEN POWER #53570 Néztem azt a két hűtőt, jobbak a V8 -nál, de nem sokkal. Viszont a V8 külsőre is nagyon bejön.
A szünetmentes táp azért kéne, mert az utóbbi időben sűrübbek errefelé az áramszünetek, engem meg nagyon irritál.
Egy kérdés:
Gyártó: Intel(R) Corporation
Verzió: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz
Külső órajel: 200 MHz
Maximális órajel: 4000 MHz
Jelenlegi órajel: 2000 MHz
Típus: Central Processor
Feszültség: 1.6 V
Állapot: Engedélyezve
Foglalat megnevezése: LGA 775
Ezek a processzorom adatai, esetleg tudnám e húzni 2.5 Ghz -ig ? Merész vagyok, 3 Ghz -ig magonként ? Extra rábasznám a CM V8 -as hűtőt. -
#53569 haggyad azt a szünetmentest, inkább vegyél egy túláram védős hosszabítót, hűtő valóban jó, de ezek is jóak:
Scythe Mugen 2
Scythe Ninja 3 (ez még jobb is, de szerintem mugen 2 bőven elég) -
#53568 Szünetmentes táp otthonra teljesen felesleges. -
USAMEN POWER #53567 Jaja, tudom, de valahogy nem éri meg nekem a régi konfigot éleszgetni. Rájöttem hogy elavult, és csak a szopás lenne vele mikor kijön vmi játék, azthiszem hogy hú de jó a gépem azt 25 - 30 fps. Kopp.
Egyelőre alaplapot nézek, processzort + hűtőt. A hűtőt a jövő hónapban mindenképp megveszem. Ez qrwa jól teljesít a teszteken, és qrwa jól néz ki. És egy kérdés ! Nem tudom ki mennyire van otthon szünetmentes tápok terén, de egy ilyen szerintetek megéri -e a vételt ? -
#53566 Valami túlmelegszik / VGA driver hiba. -
#53565 játékoknál rendszeresen előjön a "power saving mode" fekete képernyő,és újraindul a gép,mit lehet tenni??? windows 7-em van,amikor filmet nézek,vagy netezek akkor sose jön elő,csak játékoknál...