!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vettem egy laptopot, Windows Vistaval (angol nyelvü.) 160 GB merevlemezzel. Na most, csak egy meghajtó van (C😊, tehát az összes giga oda megy. Kérdésem, hogy hogyan tudok létrehozni egy új meghajtót, és oda átosztani a 160 GB-nak egy részét, mondjuk a felét?
Én is a memóriára vagy a merevlemezre gyanakszom, , és inkább az elõbbire, mivel kiszedve a merevlemezt a probléma ugyanúgy fennáll.
A windows normális sebességgel üzemel, és a programok is.
A három pont, ahol irtózatos lassulás van az:
1.:A memória ellenõrzése az elején
2.:A windows logó megjelenése után, de az "üdvözöljük" felirat megjelenése elõtt elsötétül a képernyõ, ez kb. 10 percig tart
3.:A windows betöltése után megjelenik a háttérképem, de az ikonok és alul a start menü sávja még nem. Ekkor a feladatkezelõ már behozható, és onnan a programok többé kevésbé normális sebességgel futtathatóak.
További kérdésem, nincs valami tesztelõ/javító program ami ellenõrizni tudná, hogy mi lehet a gebasz?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Szerintetek? Köszi elõre is.
Olyan kérdeésem lenne,h az Amd sempron 3000+-os procit az Abit NF7-es alaplap Amd Athlon Xp 1.2ghz-nek látja!
Ez mitõl lehet?
...
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A gépem normális mûködés után kikapcsolva és újra bekapcsolva a következõt produkálta:
Iszonyatos belassulás, a mnemória lecsekkolása percekig tart, és a windows felállása majdnem fél-háromnegyed óra. Elõsre azt hittem hogy meghalt benne valami, úgyhogy kiszedegettem, újra visszadugogattam a memóriákat, a videókártyát, meg a procin kívül kb mindent az alaplapba. Semmit nem használt, ugyanolyan tetû lassú az egész. Maga a windows viszont miután bejött normális sebességgel üzemel, ahogy a net is. a programok is elindulnak. Videó, hang lejátszása normális, és a net is mûködik rendesen. Van valakinek ötlete, hogy mi a rosseb lehet ez?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
sry a felesleges hsz-ért. reset cmos volt és mostmár megy asztali gépen is modem-bõl. kidobhatok még egy dlink router-t.
:3
van valami ötletetek, hogy mitõl jön elõ az a jelenség csak úgy? nem szeretném ghost-olni a windows-t, mert már nagyon jól "belaktam".
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Turn Me On Dead Man
van egy Razer Goliathus egérpadom (szövet) ami már elég koszos és azt szeretném megtudni hogy ezeket a szövet egérpadokat mivel és hogyan érdemes tisztítani?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Fujitsu siemens laptopom van, átlagos, a pontos típust nem tudom mert most szervizben van a kicsike. Bekapcsolom és nincs kép a monitoron, azt mondják chipset hibás és huszonezer a javítás. Tudna valaki egy kedvezõbb megoldást javasolni?
elõre is köszönöm
én is jártam hasonló képpen egy trekstor márkájú mp4-el. nekem azt mondták, hogy töltsem le a honlapról a frissítéseket, meg a programot amivel tudod frissíteni. feltelepíted a progit a szgépre, s a proginak megadod a helyet ahol frissítés van (amit letöltöttél s kicsomagoltál) ám elõtte csinálj mentést, mert ha jól emlékszem akkor törli a zenéket az mp4rõl, de erre nem mernék esküdni.
Üdv. Nekem is lenne egy problémám. Unokatesóm itt hagyta tölteni az érintõ képernyõs Lazer MP4 lejátszóját. Gondoltam megnézem hogy szól ezért kihúztam és beraktam az sd kártyámat. Minden oké mûködött, ezért visszaraktam tölteni és a belsõ memóriára, és az sd kártyára is raktam néhány új számot. Miután ez kész volt, kihúztam viszont bekapcsolás után az "adatbázis frissítése" szöveg után kilépett minden további nélkül. Azóta megpróbáltam sd kártya nélkül, illetve le is töröltem az új számokat de nincs eredmény ugyanúgy kilép az említett szöveg után. Mivel a lejátszó nem is az enyém ezért roppant idegesítõ hogy egy 10 perces normális használat után ilyen gebasz van vele. Akinek bármi ötlete van elõre is megköszönöm ha megosztaná velem.
Turn Me On Dead Man
Ma vettem sûritett levegõt hogy kifújam a gépet😄
414 ml:1200 forint
Hogyan lehetne megszüntetni a freemail-emre érkezõ spam-eket? Általában hülye hírlevél, és hasonlók jönnek. Olyan tippet ne adjatok, hogy csináljak másik címet, stb.
Elõre is köszi
segítség kellene, hogy honnan tudnék egy 486-os alaplapba tápegységet szerezni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
zsir uj külsö vinyo, y kábeles,
egyik esetben kissebbméretü fájlnál eljut 99%-ig, viszont ott megáll és befagy.. csak az segit, ha lehuzom a vinyot
másik esetben pl 2 giga esetén meg lelassul a folyamat x idõ után és megáll szintén :\
kiprobáltam már, h csak az egyik kábel van bedugva, illetve mind2, egyik sem müxik.
vmi javaslatot szeretnék, h a termék a hibás, tán vmelyik hardware a rossz vagy mi lehet a probléma, hova irjak?:\