Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
srácok van egy kis kibaszott nagy problémám... még kb úgy 3 órája a videokártyám driverjét megpróbáltam visszaállítani egy régebbi verzióra. Fogtam és simán rá telepítettem. Újraindítás után a max felbontás amit enged a gép az a 800x600 pedig 1920x1200-ban szoktam futtatni. No meg lassú is mint a dög. Szerintem valami win illesztő szálhatott el, emrt akármelyik drivert rakom fel, még a legújabbal si ez van. Csökkentett módban driver sweeperrel lepucoltam az ATI cuccokat a gépről, és utána felraktam a legújabb drivert, de akkor is ugyanez van. Egyszerűen ha a vidkártyámhoz rakok akármilyen drivert, akkor ilyen eszeveszett szar felbontás van csak, meg összevisszaság. ha nincs driver fent akkor engedi nagyobb felbontásra rakni, csak 4:3-as arányú felbontásra. El akarnám kerülni a win reinstallt, de valahogyan ezt meg kéne orvosolni. Plz help...