Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lamerrichard #53381 Hello.
A gépemben szeretnék pár módosítást végezni és kell egy kis segítség. Tavaly ilyenkor vettem a gépemet és akkor még a DDR2-es ramok voltak a jók mert a a 3-as még túl drága volt. Viszont az alaplapom meg a DDR3-as ramot már nem támogatja ezért azt is ki kellene cserélni. Ilyen ramot akarok venni: Corsair 4GB 1600MHz CL9 DDR3 Memory Kit bár nem tudom hogy a 4Gb elég lesz-e vagy 6Gb kell.
Az alaplapommal meg vagyok elégedve és ha van akkor ASUS-t vennék. Plusz a gépházam ami most van az elég kicsit és fogok venni majd egy "nagyot" amit már kinéztem, és ami nem más mint egy: Cooler Master Haf Rc-932 Case. Bár az nem nagyon tudom hogy az a ház alapból tartalmazza-e azokat a hűtőket amit benne ír.
Szóval összefoglalva magam, a gépemben nem akarok mást változtatni csak az alaplapot, a ramot, meg egy új gépházat. Szóval ha vennék egy olyan ramot akkor melyik alaplapot ajánlanátok? És abban a házban szerintetek benne vannak alapból azok a hűtők? És végül ha ezeket beszerzem akkor a meglévő géphez "stimmelni" fog minden?
Aki segítene nekem kérném hogy az www.amazon.co.uk-n linkeljen alaplapot vagy amit akarna, mert onnan fogom venni.
Előre is kösz!