Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • donceleger
    Hello!
    Van egy Epson Stylus Photo P50 nyomtatóm. Első epson nyomtatóm és kifogyott belőle 1 db színes patron. em cseréltem ki, viszont nem enged nyomtatni semmit! Eddig Canonom volt, az engedett tovább nyomtatni, mert akkor a hiányzó színt a többi színből keverte ki. Az epson viszont nem engedi. A legidegesítőbb az, hogy még a fekete-fehér dokumentumokat sem engedi kinyomtatni, folyton azt írja ki, hogy cseréljek patront! De minek, ha én csak fekete.fehérben akarok nyomtatni. A beállításokál próbáltam átállítani fekete-fehér nyomtatásra, de nem találtam ilyet sehol. Valami szürke árnyalatos az volt, de még akkor sem volt hajlandó nyomtatni.
    Van valamilyen megoldás hogy nyomtatásra bírjam, vagy csak a patron csere oldja meg a problémámat???
    Köszi.