64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53164 Szia, ezt énis megtaláltam, és az a baj vele, hogy ezzel is csak digitális kamerákat tudok rákötni, kazettásakat nem:/. de azóta megoldottam, kereste egy gépet Xp-vel:D -
#53163 kamu 3Dnek sok érteme van. a 3d-s filmeket 2 kamerával veszik fel (ahogy szemed is 2 van), és úgy alkotják meg a térhatást. -
#53162 Hali!
Hülye kérdést szeretnék feltenni, vagy egy tápom eladásra.
asus gps 400AB
mi a különbség a 20 és a 24 pin között? és honnan tudom megállapítani, hogy milyen?
Előre is köszi -
miki10 #53161 sziasztok!
tud valaki olyan program amivel a filmeket 3D-be lehet alakitani,ha van akk mi a neve?
vörös/cián, magenta/zöld szemüvegem van.
elöre kössz! -
xxxpaulxxx #53160 virtual dub -
#53159 Tudom hogy hardvertopic de szoftverhez nincs ilyen. Tud valaki olyan programot amivel avira tudnám egyszerűen ráégetni a feliratot? -
#53158 Hát 4 GB RAM-hoz illene 64 bites rendszert használni. -
#53157 milyen gépre ment ez a win7 -
#53156 4 gb ramom van akkor felteszem 4 gigára!
Köszi! -
#53155 Attól függ, mennyi RAM-od van, de sztem kb 3 GB-ra rakd. Értelemszerűen azt változtasd, amin most is van a Win7-hez tartozó virt. memória. -
#53154 Hello!
Windows 7 32 bit-en mennyire érdemes rakni a virtuális memóriát?
A D meghajtón van a windows,akkor csak azt kell megváltoztatni vagy a C meghajtót is?
A C meghajtón windows xp van,de azt nem használom! -
#53153 Sziasztok... Gépfejlesztes miatt kerek helpet:
egyik szamtechboltban erdeklödtem; , hogy beszamitanak a 775xfire/vspa alaplapomat, a procit /2,2 ghz celeron/+amit cserelek még. A kérdésem az,hogy egy olcso, de normalisabb (talan tulhajthato) procit+alaplapot ajanljatok... /+kesobbiekben vennek hozza olcsobb vid.karit is (irja meg vki please, hogy ar/ertek aranyban mi lenne jo)/
Alaplapkriteriumhoz talan annyit, hogy PCI-E-s foglalat legyen rajt...
Ha irtok, légyszives konkret tipust irjatok...Laikus vagyok, es nem szeretnem, ha boltban gyengebb cuccot adnanak amiatt; mert ki akarjak arusitani regebbi cuccaikat... :-p
Még valami...Van 2 db 1ghz-s DDR2-es ramom. Csereltessem ezt is DDR3-asra majd, vagy DDR2es ramokkal még el lehet lenni?
Köszönök minden infot!
D.
/Fontos szempont az aramfogyasztas+az, hogy IDE-sek a vinyoim.../ -
#53152 szedd le az avastot és annyi -
#53151 nem kell avast? mi a fasznak? -
Cat 02 #53150 Lenne nekem is egy problémám.
Van egy ilyen gép: 2.4 celeron proci, 512 ram, fx5600 videokártya.
Miután belép a Windows kb használhatatlan a gép, aztán egy idő után kiderült, hogy azért, mert az Avast frissít és ez pörgeti 100 % körül a procit. Cseréljek vírusirtót ? Vagy esetleg jobban megéri felrakni egy Linuxot ? Ha igen akkor milyet ? Sima Xubuntu vagy esetleg egy olyat ami eldöcög 32 mb ramon is és akkor ezen talán gyorsabb is lenne >.> -
#53149 Ha lehúzol a gépről mindent - vinyót, CD/DVD meghajtót,stb... - csak egy proci, egy memóriamodul, és a videókártya van rajta; akkor elindul? Másik táppal?
Egyik lehetőség, hogy a tápegység törpefeszültségű vonalán nincs túlfeszültség-védelem, és azon keresztül túlfeszültséget kapott az alaplap. De kaphatott túlfeszültséget a hálózati csatlakozón keresztül is. Pláne ebben a zivataros időben.
Kondenzátorok nincsenek felpúposodva, kinyílva? -
#53148 1. Ahogy látom az alaplap kezeli a procit, de csak bizonyos BIOS-változattól. Szóval biztos ami biztos frissítsd a BIOSodat a legfrissebb verzióra.
2. Rajta van a memóriamodul az alaplap Memória kompatibilitási listáján?
3. Hol látod, hogy a memória csak 800 MHz-en fut? -
#53147 A Logitech ChillStream hivatalos terméktámogatási oldalán próbáltad már? -
#53146 kérdezd meg a topikjában! -
#53145 sziasztok
drivert keresek usb-s xbox 360 chilstreamhez
-
Cat 02 #53144 Egyik ismerősnek ez a baja, 5leT?
Két hete feltettem a COd-ot indult is beállítottam mindent és ment is már fenn voltam egy szerveren erre egyszer csak elsötétül minden, gép ne reagált még a leállításra sem...áramtalanítanom kellett, és azóta nem indul. Áram alá helyezem, az alaplapon világít a led, az utp-nél is de a gép nem reagál a bekapcsolás gombra....mostanra tudtam szerezni egy lapost ami az xp-t is húzza..smiley van estleg valakinek valami ötlete hogy mi történhetett? -
donceleger #53143 Hello!
Van egy Epson Stylus Photo P50 nyomtatóm. Első epson nyomtatóm és kifogyott belőle 1 db színes patron. em cseréltem ki, viszont nem enged nyomtatni semmit! Eddig Canonom volt, az engedett tovább nyomtatni, mert akkor a hiányzó színt a többi színből keverte ki. Az epson viszont nem engedi. A legidegesítőbb az, hogy még a fekete-fehér dokumentumokat sem engedi kinyomtatni, folyton azt írja ki, hogy cseréljek patront! De minek, ha én csak fekete.fehérben akarok nyomtatni. A beállításokál próbáltam átállítani fekete-fehér nyomtatásra, de nem találtam ilyet sehol. Valami szürke árnyalatos az volt, de még akkor sem volt hajlandó nyomtatni.
Van valamilyen megoldás hogy nyomtatásra bírjam, vagy csak a patron csere oldja meg a problémámat???
Köszi. -
#53142 Sajnos azóta többször újra lett rakva a gép meg particionálva a merevlemez :S -
Reaper93 #53141 Sziasztok! Lenne 1-2 kérdésem. AMD Phenom(tm) II X3 720 2.8Ghz+ Processorom van Gigabyte MA790X-DS4 alaplapon + 4GB Kingston 1066-os RAM. Win 7 x64 van telepítve a gépre, és a memóriákat csak 800mhz-en kezeli, persze szeretném ha 1066mhz-en futna. Tudna valaki segíteni a memória témában? Előre is köszi. -
#53140 igen -
donoki #53139 ugyanezzel a programmal? -
#53138 Recuva, Runtime Software Getdataback
#53136: Ha nem írtál a helyére (vagy írt a géped a helyére) semmit akkor szintén a fent említett két programot tudom ajánlani. -
#53137 Ha lomtárból törölted és rögtön megpróbálod visszaállítani lehetséges, de ha már telepítesz, letöltesz stb. lehet, hogy felülírja a törölt fájl helyét. Mert ha kitörölsz valamit, csak felülírhatóvá teszi a merevlemezen és amég nem ír a helyére más adatot, vissza lehet állítani. -
donoki #53136 és olyan adatot is vissza lehet nyerni valahogy, amit a lomtárból kitöröltem és mégis kellene rá pár percre?:) -
#53135 Ha még nem telepítettél rá Windowst vagy tettél rá adatot akkor akár az összeset is, viszont ha igen, akkor már nem biztos. Van rá program, amivel meg lehet oldani. Nekem a File Scavenger program jött be eddig a legjobban.
Ha érdekel privátban átküldöm. -
#53134 Vissza lehet nyerni adatot leformatált vinyóróL? -
#53133 értem, köszi a válaszokat :) -
#53132 Az a vékonyabb valszeg telefonkonnektor, szóval nem fogod tudni összekötni őket. -
#53131 Szeva, valszeg nem fogod tudni beledugni -
#53130 Akkor az nem hálókábel, hanem telefonkábel, és nem tudod beledugni, mert másra van. -
#53129 üdv!
Eléggé láma kérdéssel fordulnék hozzátok, remélem azért érthetően le tudom írni :D
Szóval, van ugye a netkábel. A rendes szabványú. amit ma használnak. A laptopba is ennek van a "bedugó helye", a gépembe is ilyen megy. Na már most, tőlem jó száz km-re van egy régi gép, amibe a netkábel nem ilyen, hanem sokkal kisebb, legalább fele akkora méretű, ha nem kisebb. Mármint a fej része, ami kisebb, amit be kell dugni a gépbe/laptopba.
A lényeg és a kérdés az, hogy azt a kisméretű fejet bele tudom-e dugni a laptopomba, amiben ugye a nagyobb, szabványméretű hely van? Illeszkedik-e attól még, hogy nem egyforma a méretük?
Hát baze, jó hülyén fogalmaztam, meg tudom mekkora ökörség a kérdés, de tényleg fontos lenne tudnom :D köszi :D -
tom235 #53128 Hello. Nekem a következő problémám volna, egy külső vinyót megpróbáltam partition magic-el felosztani két részre (mostmár tudom, hiba volt), azonban lefagyott az a szar kb. 60%-nál, így aztán ugrott a vinyó tartalma, namost miután a partition magic nem volt többet hajlandó elindulni, arra hivatkozva, hogy sérült az egyik partició, letöltöttem egy EASEUS Partition manager nevű programot, ami vissza tudná állítani az eltűnt fájlokat, csakhogy nem az eredeti vinyóra (amiről eltűntek), hanem a rendszervinyóra, ahol viszont nincs elegendő hely. Kérdésem, hogy nem lehet e akár ezzel a programmal vagy másikkal megoldani, hogy a particiót magát javítsa ki, ergo ne kelljen arhiválnom dvd-kre. -
#53127 Kompatibilitást próbáltad? Nekem egy xps driver van fent a nyomtatóhoz és semmi baja. Mondjuk én még nem is kompatibilitottam. -
technext #53126 Nemtom, nekem 1 régi Epson nyomtatóm van. XP-s driverrel is fel tudtam rakni, csak kompatibilitást kellett állítani rajta. -
bure19 #53125 igen igen , jártam ittis, de ha joban megnézted volna win7-re driver nincs..:D
Mind1 azért köszi szépen a válaszokat :) de azért basszák meg , hogy nemadnak ki hozzá drivert...most verjem bele a faszom a 3 hónapos nyomtatómba..? vicc