Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
üdv!
Eléggé láma kérdéssel fordulnék hozzátok, remélem azért érthetően le tudom írni :D
Szóval, van ugye a netkábel. A rendes szabványú. amit ma használnak. A laptopba is ennek van a "bedugó helye", a gépembe is ilyen megy. Na már most, tőlem jó száz km-re van egy régi gép, amibe a netkábel nem ilyen, hanem sokkal kisebb, legalább fele akkora méretű, ha nem kisebb. Mármint a fej része, ami kisebb, amit be kell dugni a gépbe/laptopba.
A lényeg és a kérdés az, hogy azt a kisméretű fejet bele tudom-e dugni a laptopomba, amiben ugye a nagyobb, szabványméretű hely van? Illeszkedik-e attól még, hogy nem egyforma a méretük?
Hát baze, jó hülyén fogalmaztam, meg tudom mekkora ökörség a kérdés, de tényleg fontos lenne tudnom :D köszi :D