Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tom235 #53128 Hello. Nekem a következő problémám volna, egy külső vinyót megpróbáltam partition magic-el felosztani két részre (mostmár tudom, hiba volt), azonban lefagyott az a szar kb. 60%-nál, így aztán ugrott a vinyó tartalma, namost miután a partition magic nem volt többet hajlandó elindulni, arra hivatkozva, hogy sérült az egyik partició, letöltöttem egy EASEUS Partition manager nevű programot, ami vissza tudná állítani az eltűnt fájlokat, csakhogy nem az eredeti vinyóra (amiről eltűntek), hanem a rendszervinyóra, ahol viszont nincs elegendő hely. Kérdésem, hogy nem lehet e akár ezzel a programmal vagy másikkal megoldani, hogy a particiót magát javítsa ki, ergo ne kelljen arhiválnom dvd-kre.