Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • laci 700
    Hello! Vettünk egy használt de felújított számítógépet amihez járt egy eredeti előretelepített Windows XP. Bekapcsoláskor az XP betöltése után be kellene írni a termékazonosító kódot, de a billentyűk 1/4-e nem működik. Próbáltam több billentyűzettel, de ugyan azok nem működtek. Valószínűleg a géppel nincs gond mert a Windows betöltése előtt reagál azokra a gombokra is. Szerintem a billentyűzet kiosztás van rosszul beállítva, de amég be nem írom a kódot, semmit sem lehet átállítani. Esetleg képernyő billentyűzetet itt elő lehet hozni?

Próbáltam bootolni Ubuntu és XP telepítő lemezről is, de egyik se sikerül. A lemezt csak az XP indulása után kezdi el forgatni. A BIOS pedig valami fura nyelvre lett átállítva (talán Spanyol).

Újratelepítés megoldaná a problémát? Ha igen ebben az esetben hogyan tudnék bootolni a CD-re?

Thx!