64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • laci 700
    Frissítettem a BIOS-t és angol lett! THX!
  • Reaper93
    #53105 processzor problémát megoldottam. Már csak a memória maradt. Valakinek van valami tipp?
  • Puhos
    Szia!

Nem tudom, hogy hol kerested a drivert de szerintem a Google-t használd. Tessék itt megtalálod.
  • laci 700
    Előfordul, hogy a Windowsba előre telepített, de másik nyomtató driverel működik. Nekem is volt hasonló és a HP oldalán találtam leírást.
  • MR ME
    akkor sajnos valszeg nem tudod használni a nyomtatót, bár azért megéri keresgélni drivert, de ha a gyártó oldalán csak vistás van, és azzal semmiképpen sem működik, akkor nem sok esély van :(
  • Reaper93
    #53105 Légyszi valaki help!
  • bure19
    Ja és azt még hozzátenném természetesen , hogy a vistás drivert nemfogadja el, hibát ír ki...
  • bure19
    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, olyan problémám lenne hogy van egy "HP Photosmart C4480 All-in-One Printer " nyomtatóm, nem régi, 2008 májusi, alig pár hónapja vettem, eddig vistám volt fenn azon működött volt driver, de most hogy felraktam a win7-et nemtalálok hozzá drivert...az nemlétezik hogy nemlehet használni win7-en , biztos van valami megoldás..aki tudja kérem segítsen, nagyon fontos lenne, hogy minnél elöbb működjön..:( Válaszokat köszi előreis !
  • Willenbrock
    Portalanítani kellet csak meg kivettem és visszatettem a memóriakártyát és szerencsére azóta nincs gond a géppel.Rossz csatlakozás vagy a por okozta az újraindulásokat meg azt hogy nem jött be kép.Akinél ilyesmik vannak érdemes ezzel is próbálkozni.
  • MR ME
    sztem csak biosfrissítéssel tudja megoldani
  • technext
    Szerintem azt megoldja ha kiveszi az elemet az alaplapról majd visszateszi. Ez alapállapotra rakja, és hátha nem a francia az alap :D
  • MR ME
    telepítsd újra szvsz
    a francia biossal is kéne azért csinálni vmit majd :D
  • laci 700
    A BIOS francia és sikerült bootolni egy Ubuntu CD-re. Ubuntu Linux alatt tökéletesen működik a billentyűzet minden egyes gombja! :)
    Van lehetőség átállítani XP-nél a billentyűzet kiosztást vagy telepítsem újra? THX (Még nem lehet belépni a vezérlőpultba és semmilyen beállításba.)
  • laci 700
    Mindegyik patronban van elég festék? Nincs valami elállítva a nyomtatóbeállításoknál?
    Ezzel kapcsolatban. Volt már két HP Photosmart nyomtatónk is de mind a kettő csíkosan nyomtatja a fotókat... Az mitől van? :D
  • laci 700
    Hello! Vettünk egy használt de felújított számítógépet amihez járt egy eredeti előretelepített Windows XP. Bekapcsoláskor az XP betöltése után be kellene írni a termékazonosító kódot, de a billentyűk 1/4-e nem működik. Próbáltam több billentyűzettel, de ugyan azok nem működtek. Valószínűleg a géppel nincs gond mert a Windows betöltése előtt reagál azokra a gombokra is. Szerintem a billentyűzet kiosztás van rosszul beállítva, de amég be nem írom a kódot, semmit sem lehet átállítani. Esetleg képernyő billentyűzetet itt elő lehet hozni?

Próbáltam bootolni Ubuntu és XP telepítő lemezről is, de egyik se sikerül. A lemezt csak az XP indulása után kezdi el forgatni. A BIOS pedig valami fura nyelvre lett átállítva (talán Spanyol).

Újratelepítés megoldaná a problémát? Ha igen ebben az esetben hogyan tudnék bootolni a CD-re?

Thx!
  • miki10
    Sziasztok!

van egy brother DCP-135C nyomtatóm eddig jól müködöt képeket szépen nyomtatót de mostanába amit nyomtat képeket, azok a képek kékes árnyalatuak. csináltam a nyomtatón tisztitást de nem segitet rajta mindig kékes árnyalatú képeket nyomatat.

nem tudjátok h mi lehet a baja?
  • papi08
    Sziasztok hogy lehet megoldani, hogy Photoshop CS3 extended, illetve Macromedia Flash 8-al, olyan flash fájlt csinálni, amelyben ha pl az illető rákattint egy gombra, akkor elindul egy animáció a fájlban, illetve ha rányom egy másik gombra akkor megszólal egy hang effekt?
    Előre is köszönöm!
  • jbal
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    3 éve vettem egy 320 GB-os SATA2-es winchestert a géphez.Kiderült, hogy az ASRock P4VM800 alaplapom nem ismeri a SATA2-t, így bekerült egy PCI-s SATA vezérlő kártya, így használhattam a winchestert.Eléggé feltűnő volt, hogy ha Sajátgépben ezen a winchesteren lépegettem, sokszor lefagyott, akadozott, volt olyan, hogy a winchester meg sem jelent.Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam, hogy biztos a vezérlő kártya sz*rakodik, majd egyszer veszek új alaplapot, a Windows úgyis egy régebbi Maxxtor winchesteren volt.
    Na most következett be a baj, a régi Maxxtor winchester megadta magát.A 320 gigásra lett most feltelepítve a Windows, viszont a vezérlőkártya már nincs a gépben, a winchester vissza van korlátozva SATA1-re.
    Na viszont most a gép nagyon belassult, néha beszaggat az egér a Windows-ban, a játékok FPS-értéke óriásit csökkent, a YouTube-videók szaggatnak.Mintha ugyanazt az akadást csinálná, mint régebben, csak most már ugye, hogy rajta van a Windows, állandóan.
    Nem tudjátok, hogy mivel lehet a baj?Remélem nem a wichester, mert azért 3 éves, csak bírnia kéne.Lehet, hogy alaplap, vagy olyat is olvastam, hogy tápkábel is lehet hibás.
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • Reaper93
    Bocsi, a prociból lemaradt 1 dolog. AMD Phenom(tm) II X3 720 2.8GHz.
  • Reaper93
    Sziasztok! Lenne 1-2 kérdésem. AMD Phenom(tm) II X3 720 Processorom van Gigabyte MA790X-DS4 alaplapon + 4GB Kingston 1066-os RAM. Win 7 x64 van telepítve a gépre, és a processzor kihasználtság alap állapotban kb. 30% körül mozog és a memóriákat csak 800mhz-en kezeli, persze szeretném ha 1066mhz-en futna. Tudna valaki segíteni a memória témában, és normális-e ez a processzorterhelés? Előre is köszi.
  • Bruk
    Köszönöm.
  • geo91
    hurrá... köszi!
  • technext
    3. régen volt 1 ilyen vírus, amit én is bekaptam és csak jobbklikk megnyitással tudtam megnyitni a partíciókat. De nálam amikor ballal kattoltam akkor kiadott 1 hibaüzit, miután töröltem a vírust a probléma fennmaradt de hibaüzi nem volt többet. (windows reinstall segített csak)
  • oliwwer
    Nem azt mondom hogy a resetgomb rossz, hanem resettel nem tud visszamenni win-be. nekem.
  • Kongy
    ez hülyeség. nincs rossz reset gomb.
  • oliwwer
    Lehet hogy az a problémád mint az én gépemmel. Amikor lefagy, és resetelek, pont ezt csinálja, venti bekapcsol, gép csipog, majd ujraindul. Ezért szoktam úgy, hogyha lefagy, kinyomom power gombbal, és újra bekapcsolom. Szerintem nem jó a resetem, vagy nem tudom.
  • MR ME
    próbáld kicserélni és megtudod úgyis h az volt e a rossz :)
  • Kongy
    Sztem azért megy el az egér meg a bill. is mert a táp vacakol. Már egy ideje érdekes hangot adott, sztem a kondenzátorok már kezdtek tönkremenni, tehát várható volt, hogy előbb utóbb elpusztul szegény HKC, dehát ilyet sem veszek többet. Kiváncsi vagyok a Chieftec meddig bírja.
  • Kongy
    De csipog egyet, mert azt mindig szokott. A csipogás után jön be a kép mióta megvettem . xD Általában első indításkor még nincs ilyen baj, csak az első reset után már kezd vacakolni.
  • MR ME
    nem csipog a gép az elején? nem tudod bekötni a hangszóróját a háznak? az megmondja h mi a gond
    de am ha van egy másik tápod azt kicserélheted próba cseresznye alapon, legalább már egy dolgot kihúzhatsz ha esetleg nem az, és elégnek kell lennie a 450es csífteknek
  • Kongy
    #53090 valaki pls.
  • geo91
    köszi
  • MR ME
    elsőre futtatásba msconfig majd az automatikus indításnál szedd ki a füleket a nem kellő szarok elől
  • geo91
    egyszerre 3 problémával jöttem. :D

1, hogyan lehet egyes programokat letiltani, hogy ne induljanak el minden bejelentkezéskor?

3, nálam nem, de a gép más felhasználóinál csak fél képernyőn lehet használni a firefox-ot, pedig teljes képernyőre van állítva. hogy lehet ezen segíteni?

3, mikor a sajátgépben rákattintanék bármelyik meghatóra is, nem csinál semmit a dupla kattintásra, csak tölt... jobb klikk megnyitással tudom megnyitni csak... kicsit zavaró... hogy lehet kijavítani?

köszönöm szépen előre is a segítséget!
  • Kongy
    Üdv!

A problémám ma kezdődött. Kipróbáltam a Kane & Lynch 2 demóját, és közben egyszer csak beakadt a hang, egyszer csak eltűnt a kurzor, és a billentyűzet világítása is elsötétült. Kép volt, de a játék megfagyott egy ponton. Oké, reset, bejön a Gigabyte logó, ahogy szokott, majd megint újraindul. Látszólag szenved a gép, mert próbál beindulni, de nem tud rendesen. Lehet, hogy hülyén hangzik, de így van. Megint reset, és megint bejön a Gigabyte logó, majd ismét sötétség, és kikapcsol a gép, aztán pár másodperc múlva újra megy... Szóval ezt így nem lehet tovább. Ti mire gondoltok, mi romlott el? VGA- nem, februári HD 5770-remekül szuperál játékok alatt. Processzor? - nem. Ez i szintén jól működik. Memória? Ez már kezd gyanús lenni, de a memória nem művel ilyen áramkimaradásokat, kikapcsolódást.... stb. Szóval az én elsőszámú gyanúsítottam a tápegység, egy 550W-os HKC, amit már tavaly április óta használok. Elég nagy terhelés alatt van régóta, 4 magos proci, 4 giga ram, HD 5770, szóval erősen gyanakszom, hogy az döglött be. Szerintetek? És ha tényleg a táp a rossz, akkor egy 450W-os Chieftec (régi gépemből) elég lenne a konfignak (aláírásomban).
  • Blum
    Nem hibás,mert direkt van lezárva az az 1 fájl,ami nekem kell.
    Amúgy azt írja ki,hogy a fájl sérült,de tudom,hogy nem az,mert amúgy hibátlanul működik. (ez egy játékhoz tartozó kiegészítő). Azt tudom,hogy ezt meglehet oldani úgy,hogy DIREKT ne lehessen másolni,de itt most az a kérdés,hogy hogy lehet ezt feloldani?
  • Zoli007
    Ez most komoly? Pont a lényeg nincs rajta. Rakd odébb a csúszkát!
  • [HUN]FaTaL
    4830 jobb.
  • Pepsi Twist
    nem tom nekem ilyen volt a gépembe míg elnem adtam és teljesen megvoltam elégedve vele + másoktól is hallottam pozitív visszajelzéseket
  • donoki
    sztem hibás a kötet