Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
3 éve vettem egy 320 GB-os SATA2-es winchestert a géphez.Kiderült, hogy az ASRock P4VM800 alaplapom nem ismeri a SATA2-t, így bekerült egy PCI-s SATA vezérlő kártya, így használhattam a winchestert.Eléggé feltűnő volt, hogy ha Sajátgépben ezen a winchesteren lépegettem, sokszor lefagyott, akadozott, volt olyan, hogy a winchester meg sem jelent.Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam, hogy biztos a vezérlő kártya sz*rakodik, majd egyszer veszek új alaplapot, a Windows úgyis egy régebbi Maxxtor winchesteren volt.
Na most következett be a baj, a régi Maxxtor winchester megadta magát.A 320 gigásra lett most feltelepítve a Windows, viszont a vezérlőkártya már nincs a gépben, a winchester vissza van korlátozva SATA1-re.
Na viszont most a gép nagyon belassult, néha beszaggat az egér a Windows-ban, a játékok FPS-értéke óriásit csökkent, a YouTube-videók szaggatnak.Mintha ugyanazt az akadást csinálná, mint régebben, csak most már ugye, hogy rajta van a Windows, állandóan.
Nem tudjátok, hogy mivel lehet a baj?Remélem nem a wichester, mert azért 3 éves, csak bírnia kéne.Lehet, hogy alaplap, vagy olyat is olvastam, hogy tápkábel is lehet hibás.
Köszönöm szépen a segítséget!