Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
MiMeleg #52791 Helló!
Lenne egy nagy problémám az új gépemmel... Amikor bekapcsolom, betölt az XP rögtön kiakad és újra indul... Ezt addig csinálja amíg gyorsan (van rá pár másodperc) rendesen ki nem kapcsolom (ha csak újra indítom akkor ugyan úgy sz*rakodik tovább...). Ilyenkor minden újra induláskor azt írja ki, hogy súlyos hiba történt és a rendszer összeomlott. Általában az ATI is hibát észlel (ezért tegnap telepítettem megint a driver-t, az első ilyen leállást a driver telepítése közben észleltem vasárnap)
Ha már sikerült életre kelteni a gépet, nincs vele semmi gond, kivéve, hogy az Oblivionból néha nem tud rendesen kilépni (jön egy hiba üzenet, hogy a program leállt) plusz a gép kikapcsolásakor az nsApp Shell: EventWindow nem tud leállni (megjelenik az a "Befejezés most" ablakocska)
Ha valaki ebből a pár sorból felismeri a hibát az szóljon legyen szíves, vagy ha tudja valaki, hogy milyen programot futtassak azért, hogy kiderüljön az is szóljon.(letöltöttem egy Everest nevű progit ami elvileg rendszer diagnosztizáló, de sajna nem tom hogy működik)