64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hungary27
    Szeretnék fülest venni, csak ellöte lenne 1 kérdésem.

Ezt néztem ki magamnak: Steelseries 3H USB. Azt megtudnátok nekem mondani hogy ez 5.1 es-e? link róla
  • Csibusz
    Igen de a classic home cinema.. azért az másabb mint az új 10es:)
  • dinomano
    KMplayer is faxa, de en spec. ajanlom az FLV-playert, amiböl portable is van; sok video+feliratformatumot ismer...Latom, a screenshoton winfos médijaplayer van...fúj!!! :-P
  • Csibusz
    igen én is visszaváltottam KMplayerre köszi azért
  • sanya200
    Hát próbálj meg másik lejátszót esetleg km playert én azt használom és minden feliratot normálisan kezel.
  • sanya200
    Sziasztok lenne egy kis problémám és nemtudom hogy hardver vagy szoftver probléma-e.
    Elkezdtem játszogatni a blur című játékkal de valami hihetetlen módon szaggat egy pár pálya hiába van frissítve a játék meg az összes driver is egyszerűen némely verseny játszhatatlan.A minimum gépigény bőven megvan és hiába veszem le a felbontást és a texturákat is totál low-ra úgyanúgy játszhatatlan.
    A gépem adatai:
    Gigabyte 790x-ud3p
    AthlonX2 7750 Black Edition
    Corsair Dominator(8500C5D) 2*1gb
    MSI Radeon HD3850-OC
    Corsair Cx400
    Windows 7 Ultimate x64
  • Gibor
    Tárgytalan :D
  • Pistike 007
    Hajjaj.:D
  • Csibusz
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám:

Ez mitől van és mit kell tennem hogy feliratot adjak a filmhez? Plz szájbarágósan mert nem értem.

Köszi
  • Gibor
    Üdv, kaptam kölcsönbe egy gépet de levan védve jelszóval (win7) ismerős se tudja a jelszót, annyit mondott hogy indítsam csökkentett módban, de hát úgyis kéri a jelszót. Az lenne a kérdésem hogy van e valami megoldás amivel eltudom indítani a windowst.

Előre is köszönöm a választ :)

Üdv.
  • rumkola
    win7-hez meg tuti nem is kell driver...
  • Pistike 007
    Sziasztok!
    Volt egy site feltöltve t-online szerverre, csak valamiért át kellett irányíttatni freewebre. Szóval ha beírtad az URL-t, árdobott freewebre, nem kellet szórakozni az fw-kel a címben.
    Na most úgy gondoltuk megcsináljuk direktbe, betelefonáltam t-online-hoz, hogy vegyék le az átirányítást, gondoltam majd feltöltöm egyből a t-online szeróra. Ez meg is történt. ha nézem ftp programon keresztül, fent vannak a fájlok, minden ami kell. Ám mikor megnyitom a honlapot kiröffenti: Not Found - The requested URL / was not found on this server.

Aha...?
    pls help:)
  • MiMeleg
    Helló!

Lenne egy nagy problémám az új gépemmel... Amikor bekapcsolom, betölt az XP rögtön kiakad és újra indul... Ezt addig csinálja amíg gyorsan (van rá pár másodperc) rendesen ki nem kapcsolom (ha csak újra indítom akkor ugyan úgy sz*rakodik tovább...). Ilyenkor minden újra induláskor azt írja ki, hogy súlyos hiba történt és a rendszer összeomlott. Általában az ATI is hibát észlel (ezért tegnap telepítettem megint a driver-t, az első ilyen leállást a driver telepítése közben észleltem vasárnap)

Ha már sikerült életre kelteni a gépet, nincs vele semmi gond, kivéve, hogy az Oblivionból néha nem tud rendesen kilépni (jön egy hiba üzenet, hogy a program leállt) plusz a gép kikapcsolásakor az nsApp Shell: EventWindow nem tud leállni (megjelenik az a "Befejezés most" ablakocska)

Ha valaki ebből a pár sorból felismeri a hibát az szóljon legyen szíves, vagy ha tudja valaki, hogy milyen programot futtassak azért, hogy kiderüljön az is szóljon.(letöltöttem egy Everest nevű progit ami elvileg rendszer diagnosztizáló, de sajna nem tom hogy működik)
  • dirtlaci
    itt meg nincs driver :S
  • Falkon
    Ez?
  • dirtlaci
    áá ez se jó :S mert csak 7000 hez van :S
  • Falkon
    Ez?
  • dirtlaci
    Hello mindenkinek webcam ügyben szeretnék érdeklődni van egy microsoft Lifecam vx-700 asom és nem kaptam hozzá cd viszont leszedtem hivatalos oldalról a drivert és nem érzékeli mindegyik porton kiprobáltam semmi és mellesleg win 7 em van erre szeretnék megoldást találni és még az msn se érzékeli viszont a windows igen a hardware ek közt és feltelepíti a legfrissebb illesztő programmal és ha valaki msn en felhiv videó hivással világít is csak egyszerüen nem érzékeli az msn :S az is elhet h driver kellene hozzá de azt nem találok vx 500/700 hoz :S sürgős lenne mert a lányok sietetnek xD :$
    köszönöm szépen :)
  • dinomano
    Van egy 8800 GTX-em; most szereztem hozza egy 450 w-os eurocase tapot. megvan a 2 db. 2*6os csatija is a tapnak... Viszont a kartya sajna nem jo az alaplaphoz valoszinuleg...Ugyanis sípolt az alaplap... " 2rövid, szünet 5 vagy 6 hosszu" a sípkód... sztem a GEN1 - GEN2 PCI-e lehet a gond...
    Az alaplapom 775 xfire.
    Ötlet?
  • MR ME
    várj normális cracket
  • Kongy
    Hát amiket én olvasok az alapján nagyon bugos a warez verzió, szóval nem az ön készülékében van a hiba. :D
  • simon007
    Hello!

Amd 9550+, Geforce 9800 Gt 1 Gb Ram, 4 Gb Ram gépem van.
    Nem a legújabb, de a mai játékok még elfutnak rajta.
    Viszont az új Prince of Persia játék alatt 5-10 percenként állandóan lefagy. / OK,warez példány, de másnál nincs ilyen gyakran /
    Lehetséges 1, hardware probléma?
    2, vírus?
    3, vagy mi a szösz?
    Ki lehet zárni valamelyiket?
  • dirtlaci
    Probáld meg Formázni a pent és ugy elvileg eltünik :)
  • Kongy
    Üdv!

Valamilyen oknál fogva a 8 GB-os pendrive-omra rákerült egy AUTORUN.ini fájl, ami lefoglalja a hely felét és nem tudom letörölni róla, mert azt írja rendszergazdai jogok nincsenek. Ilyenkor mit lehet csinálni??
  • dirtlaci
    lehet h driver kéne de csak 7000 hez van :S 500 as is jó lenne
  • dirtlaci
    hát :S nem megy illesztő program van most meg láttam h microsoft on nincs is oan driver mármint az enyémhez mert én vx 7000 est szedtem le :S ugyh lehet h az kéne :S
  • Falkon
    Esetleg próbáld meg!
  • dirtlaci
    akk nem tudtok segiteni :S?
  • DXi13
    Sziasztok.
    Olyan gonddal küzdök hogy amikor bekapcsolom a gépet, odáig megy amikor a windows tölt és ott megáll.
    Mi lehet a hiba forrása?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • bardocz
    Akkor asszem inkább megnézem melyik szín passzol a legjobban a háttérhez...:D
  • pxxl
    google fordító...
  • Soundmixerz
    Már mindegy, megtaláltam, csak nem tudom, hogy hogyan lehet spanyolról angolra állítani, mert nem tudok spanyolul. :S
  • rooney8
    francba :S mind1, már úgy is kéne venni egy újat, mert már nem egy mai darab :D
  • Soundmixerz
    Hello!

Valaki el tudná küldeni a DKZ Studio 0.92B programnak az English.dsl nyelvi fájlját? Mert a rapidos linkek bejönnek, csak mikor a Free userre kattintok, nem jelenik meg a számláló óra.
  • [HUN]FaTaL
    Esélyes :/
  • rooney8
    üdv.

mostanában egyre többet fagy le random a gépem... van mikor csak úgy megy msn+net+zene és akkor lefagy az egész és mostanában játszok és megy úgy 10-15 percet és akkor is lefagy. régebben is kérdeztem már ezt és akkor mondtátok, hogy lehet hogy memória hiba. lefuttattam ötször a beépített memóriadiagnosztikát és nem talált hibát. aztán múltkor nézegettem az eseménynaplót és valami hibát írt ki a HDD-ről. egyébként amikor lefagy, akkor elöl az a piros led ami villogni szokott, az olyankor folyamatosan világít pirosan. ebből is gondoltam hogy itt a HDD-vel lehet valami. aztán felraktam a HDSentinel-t és ezt írja ki. jó a tippem, hogy a HDD miatt fagy le a gép?
  • dirtlaci
    Hello mindenkinek webcam ügyben szeretnék érdeklődni van egy microsoft Lifecam vx-700 asom és nem kaptam hozzá cd viszont leszedtem hivatalos oldalról a drivert és nem érzékeli mindegyik porton kiprobáltam semmi és mellesleg win 7 em van erre szeretnék megoldást találni és még az msn se érzékeli viszont a windows igen a hardware ek közt :S sürgős lenne köszönöm szépen :)
  • pxxl
    xp alatt párszor beszívtam én is, és vagy nem jöttem rá, vagy tök véletlenül...de megoldás lehet ilyenkor a TweakUI. :) asszem azzal ezt is lehet állítani.
  • bardocz
    Valahogy be tudom állítani, hogy ne legyen semmi színnel kijelölve?