Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hello. problémám az lenne hogy processzor túlmelegedése miatt újraindul a gépem, a proci AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz a 120W os változat. Gyári hűtővel. 60foknál állítottam be a biosba még anno a rendszer védelmét akkor szokott újraindulni. amit még megfigyeltem, hogy télen mikor fűtöttünk, és pl játék miatt pörgött a proci és a videókari is, előbb utóbb elkezdtek dolgozni ventik (most hogy melyik nem tudom) és akkor bármilyen meleg is volt a szobában nem indult újra, vagy itt van a pár héttel ezelőtti hőség sem kottyant meg, erre most mikor hideg van éjszakánként nyitott ablak mellett is túlmelegszik...
érdekelne mi okozhatja, hogyan tudom orvosolni, én már a thermal pastára gondoltam hogy ott lehet valami bibi, de hát már fél éve ment rendesen.