!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez a gond, a routertõl függ, hogyan lehet ezt a számot megnövelni - nézz utána gugliban.. (az én routeremnél konkrétan a webes kezelõn nem is lehetett ezen állítani, csak telnetes kapcsolatban)
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
ADSL internetem van,routeren keresztül két gépre van osztva.Ha torrenten töltök akkor valamiért kb 10 percenként elmegy a netem és olyankor ujra kell inditani a routert!
Mitõl lehet ez?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van valakinek valami ötlete? Mert én már kezdek kifogyni belõlük...
Elõre is köszi!
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
WinFast TV2000 XP Global kártya van a gépemben (ez egy tv tuner kártya, a kábel tv-t néztem <volna> vele).
A problémám: Win XP-n még mûködött, de Win7-tel már nem megy. És nem találok sehol drivert hozzá. Nagyon kéne, hogy mûködjön, szükségem van rá, új (win7-es) kártyára viszont nem telik...
Ha valaki tudna megoldást, vagy egy driver linket, vagy akármit, nagyon örülnék.
Elõre is köszönöm!
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Azthiszem oriasi baromsagot csinaltam es segitseg kellene. Megleptem magamat egy ilyennel : http://www.verbatim.hu/hu_18/product_2-5-portable-hard-drive-usb-2-0-320gb_12045.html . Xp nem olvasta be rendesen (nem nyitotta meg) Sevennel nem volt semmi problema, futott mint a vaj. Megprobaltam Xp n megint semmi. Aztirta h ismeretlen USB (?! elozoleg felismerte es telepitette, szoval ertelmetlen kiiras?!). Formaztam usb_format.exe vel NTFS fajlrendszerre, hatha kezei majd az xp. A kezeles helyett kaptam egy 2 gigas oraisi fizikai meretu pendriveot. Nemigazan mertem mar leformazni ujra FAT ra, hatha megnagyobb hulyeseget csinalok.
Szoval a kerdes : mitcsinaljak?:S
Elore is koszonom.
gépbõvítésen gondolkodom, mégpedig raid-es winyók bekötésésre 2 db 500 gigással, kérdésem az lenne h jelenlegi config ami alul van, plusz esetleg egy 120 gigás ata winyó(nem feltétlen), elbírná e a 450 wattos chieftec táp?
elõre is köszi a válaszokat!
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Szóval eladnám a bátyámnak a gépemet 50 ezerért úgy, hogy enyém maradna a ház... szóval 50 kitudok hozni egy nem csúcskategóriás de ennél jobb gépet?
8500 Gt
2 giga ram
AMD 3800+ proci
persze ha több lenne akkor gyûjtenék hozzá😊
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
MOst akrok venni egy PCI IDE RAID kártáyt vagy mit. Azért h be tudjam kötni a régi idés vinyûimat. Az a kérdésem h az igy bekötött vinyorol lehet bootolni?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ma szántam el magam windows telepítésre az uj vinyón, és mint elõzõ hsz eimbõl kiderült windows 7-et.
Röviden tömören:
az eredeti vinyómat használtam 1 hétig, rendszerrel és játékokkal két külön partíción.
szükségem ovlt ahelyre, filmek stb, ezért beszereztem a partition magic 8 nevü programot, és felosztottam particiokra az új 500 gigás samsungot.
50 system, erre akartam most rakni a rendszert
mégegy part játékoknak, még egy data2-nek.
az elsõ kettõt megformáztam késõbb, hogy ne kelljen vele idõt húzni installnál.
a data2 t mai napig használtam adatok miatt, meg is telt már 116 gigával.
és a lényeg: windows lemez berak, régi vinyó full eltváloítva, bootol, telepítés indul minden fasza, custom, választanám partíciót, listázza is system games és data2, mondom system, nem is kell formázni, formázva, volt.. nem engedi.. nem tudja vmiért telepíteni, mondom akkor formázd, megvolt, akkor sem.. akkor töröld a partíciót.. letörölte.. unallocated space re rámegyek, meg is adja a max 50 gigát, enter, nem tudja létrehozni a partíciót...
régi vinyó vissza régi rendszer indul, system part ugye sehol, másik kettõ megvan hálistennek, de ha elinditom a partítiom magic 8 programot, azt írja, az egész vinyóra, sárga nlgyzetben, hogy BAD, és ki se írja a particókat..
most egyenlõre letöröltem mindent a régi vinyó játékos részérõl, átmásolom a data2 116 gigáját és megpróbálom törölni az egész beosztást és windows al megcsináltatni.. de amúgy mi lehet a gond? én basztam el vmit, vagy mi a szar ez???
Adott egy Thomson WHP 265 típusú fejhallgató, vezeték nélküli, nem mai csirke... De most én ezt elõkapartam, régen egyszercsak megadta magát. namost én felfigyeltem rá, hogy 2 sima AAA elem is van a fülhallgatóban. Kicseréltem õket újakra, és mûködik, de amint hangosabban akarom hallgatni, a bal oldali hangszóró recseg 😞 mintha nem kapna rendes vételt, de ittvan a vevõ 50 centire... mit érdemes csinálni vele? Lehet, hogy a "mágnes" nincs a helyén? Szétszedjem??
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
MI a physX?
olvastam utána de az túl tudományos paraszt nyelven ha kérhetem😊 és ha pl kikapcsolom ezt az nvidia contoll panelnél akkor lehet, hogy egy játék nem fog pl akadni úgy? elõre is köszi a választ
Az lenne a kérdésem, h akárhogyan is,de ip címet lehet változtatni?
60 Hz-en tuti mennie kell.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
En beszelek spanyolul, de a gep a felesegeme. Ill. sajna nem (egyszeruen) szetszerelheto a gep. Nincs a hatuljan ablak a vinyonal, es a hatlapjat sem lehet leszedni.
Inkabb atlepem a problemat. Marad a spanyol XP az asszonynak, nekem ugyis magyar van<#hehe>#hehe>
Saor Alba
itt vannak az illesztõprogramok a lapomhoz. egyiknél sem látok windows 7 támogatást, kéne az inf auto, meg a lan cucc. ezeket marvelltõl és inteltõl kéne külön beszereznem, mert asszem van ilyen mód is letöltéseknél honlapoukon, vagy használhatom ezeket is?
Gondolkozom Windows 7 Final beszerzésén, kérdéseim a következõk lennének:
* a drivereket már optimalizálták-e rendesen az op.rendszerhez (gigabyte 965p s3 rev 3.3 lap, nvidia 8800 GT/9800 GT/GTS250 (😄), többi perifériátnak majd utánanézek.
* ha nekem játékra kell fõleg a rendszer, és az a fontos számomra hogy minél több fps t lássak a meteren, többi nem is igazán foglalkoztat, akkor melyik windows 7 lenne a megfelelõ nekem? Van ugy ehome premium, professional, és ultimate
* 32 bit vs 64 bit ??? (core2 e6320 van 2,8 ghz en járatva)
* eddig moddolt xp takarítására és beállítására tuneup utilities 2009 et, ccleanert, és ashampoo 2009 et használtam, úgy találtam ezek nagyot tudnak dobni a teljesítményen. Gondolom windows 7 nél már más programok a menõk.. miket használjak majd?
Apunak mindig igaza van! Most is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Adobe Reader-el nem megy...
Szert tettem egy Airis Kira Series mini laptopra, spanyol XP Home van rajt, de keptelen vagyok lerobbantani rola. Kulso CD-olvasoval probalom telepiteni, de nem enged CD-rol bootolni, se pendriverol. Ill. nem szetszedheto. Magyar XP Pro-t akarok ratenni.
Segitsetek!
Erre gondolok
35k-ról van 15re leárazva😊
Szal annyira azé nem olcsó😄
Teis erre gondoltál?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
SZAR!! Tilos megvenni.
Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
Mivel nem találtam tesztet azért kérdezem tõletek.
logitech momo racing force feedback wheel
tapaszatalatok stb.
nagyon köszi
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Procit hogy érdemes húzni?
Úgy hogy auton hagyjuk a voltot vagy manuálisan szabályzom??
Ha manuálisan akkor hány ghz-cen érdemes mekorára húzni??
Ha túl sok voltot adok neki akkor szétcseszhetem??
A hûtõm nem gyári,hanem van 1 normális artic coolingom,és most tervezem a vízhûtést😊
Egy smc 28004wbr routerrel osztom meg itthon a netet 2 gépre. Az a problémám, hogy az egyik gépen nem mûködik jól a net, a másikon viszont tökéletes. A kábellel nincs gond, azt már próbáltam. A hálókártyával sem lehet, mert ha router nélkül egybõl a gépre dugom a netet, akkor jól mûködik. A routert pingelve minden adatot megkap a gép 0ms alatt, de már a router webes felületét sem érem el. Van valakinek valami ötlete? Mert én nem nagyon tudom, hogy mi lehet a szük keresztmetszet... Elõre is köszi!
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy van egy Samsung 500gigás winyóm és a gépet ha újrateszem akkor nem ismeri fel és állandóan formázni akarja.2 gépen is próbáltam mind a kettõ formázná.A winyón kb 2 évnyi adat van és nem szeretném elveszíteni õket.Valakinek van valamilyen ötlete,hogyan nyerhetném vissza az adatokat?Vagy valami progi van hozzá?
THX
Kristóf