64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52764 Remélem azért ide is belefér.
Hy.Anyám lemondja az internetet mert szeretnénk szolgáltatót vagy díjcsomagot váltani mert a mostani mocskosul drága.9ezer ftot fizetünk a netért(4mb,azaz 470kb/seccel tölt,)és a 4ezer a telefon.Sztem azért sok.A kérdés az lenne hogy milyen szolgáltatót ajánlotok meg díjcsomagot.A mostani T-Home-os.Elég megbízhatós stb.....
A lényeg az h vidéken lakunk.Zala megyénen,azon belül is Kehidakustány.Nézegettem a net csomagokat de egyik sem mond nekem semmit+nem is ismerem őket.Vki legyen kedves ajánlani valamit!
Előre is köszönöm -
#52763 Nm, nincs kulonbseg a kompatibilitas miatt. -
#52762 ok köszi, csak vinyóból (is) van sata meg sata2 és nem tudtam, hogy a csatlakozók között van e különbség -
#52761 Egyfele kabel letezik: SATA -
#52760 Van fizikai különbség a sata és sata2-es kábelek között? -
#52759 igen? nekem úgy rémlett indul magától. mind1, 1000 éve teleíptettem dx-et :D -
#52758 köszi, egyenlőre csak takarítok (az olcsóbb :D) aztán meglátjuk, venti vásárlásra csak utolsóként szánnám rá magam, jobban örülnék ha olyan jól dolgozna a cucc mint eddig. -
#52757 Hi. Gep portalanitas, takaritas (ventik foleg), gephazba elore-hatra min. 12-es venti, min. 12-es CPU cooler a CPU-ra. -
#52756 hello. problémám az lenne hogy processzor túlmelegedése miatt újraindul a gépem, a proci AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz a 120W os változat. Gyári hűtővel. 60foknál állítottam be a biosba még anno a rendszer védelmét akkor szokott újraindulni. amit még megfigyeltem, hogy télen mikor fűtöttünk, és pl játék miatt pörgött a proci és a videókari is, előbb utóbb elkezdtek dolgozni ventik (most hogy melyik nem tudom) és akkor bármilyen meleg is volt a szobában nem indult újra, vagy itt van a pár héttel ezelőtti hőség sem kottyant meg, erre most mikor hideg van éjszakánként nyitott ablak mellett is túlmelegszik...
érdekelne mi okozhatja, hogyan tudom orvosolni, én már a thermal pastára gondoltam hogy ott lehet valami bibi, de hát már fél éve ment rendesen. -
gregtom6 #52755 És a gép problémához még annyit, h olyan hangja van bekapcsoláskor, mintha egyből újraindulna. Ugye, ahogy írtam, ekkor nem jön be rendesen, csak manuális újraindításkor. -
#52754 kösz. -
gregtom6 #52753 Segítsetek már pls!!!
És új probléma is van, a billentyűzet elromlott, 1 gombot nyomok, 3 különböző billentyűt ír.
Tisztítva lett belülről is ezután ecsettel, valamint kívülről kompresszorral. Nem oldotta meg.
Lehet-e vhogy javítani? grafitozni lehet? -
#52752 Nem indul el automatikusan, el kell indítani a dxsetup.exe-t kézzel. -
mikusmate #52751 Sziasztok. Újabban van egy kis probléma a gépemmel bekapcsolásnál. Mikor benyomom a gombot, a ventilátorokat hallani lehet, ahogy beindulnak, azonban ezen kívül semmi sem történik, nem kezd el tölteni a gép, nem megy videojel sem a monitorba. Néhány reset/ki-be kapcsolás után (volt már úgy, hogy ez fél órát is igénybe vett) azonban már beindul rendesen. Mikor rendesen elindul hallani, hogy erősebben kezdenek pörögni a ventilátorok, betölt szépen a Windows és gond nélkül fut. Mitől lehet ez? Én arra gondoltam, hogy vagy alaplap, vagy pedig táp kezdi megadni magát. -
#52750 Megjelenítés beállításánál be lehet állítani az ikonok hátterét, és kékre volt rakva. Viszont ott egyik sem áttetsző, mindenképp rak valamit:S -
#52749 Nem tudom most megkérdezni, hogy csinált-e valamit, de szerintem nem. Előtte meg most is jpg a háttér(tegnap este cseréltem). -
#52748 az nem a telepítés, az csak kicsomagolja magát egy tetszőleges helyre, aztán automatikusan elindul a telepítés, ha megvan akkor utána letörölheted azt a mappát, amit megadtál kitömörítésnél. -
#52747 És hova kell telepíteni? Mert nem adja meg, hogy hova. -
Cat 02 #52746 Nem rakott be PNG hátteret ? Akkor is ilyesmi szokott lenni. (csak akkor a szövegnek van háttere) -
#52745 Hugom leült a géphez, és természetesen valamit sikerült is átállítania. Most az asztalon minden ikon kékkel van kiemelve, ezt hogyan tudom eltüntetni? -
Cat 02 #52744 Google: mp3 to wav -
#52743 hogyan tudok mp3ból wavot csinálni, milyen konvertáló v egyéb progi kell? -
BIZ0906 #52742 DirectX End-User Runtimes (June 2010) remélem beválik. -
#52741 Hali
Az lenne a problémám, hogy akármeik játékot indítom el azt írja ki, hogy "A program nem indul el, mert d3dx9_39.dll hiányzik a számítógépról. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot." Próbáltam beírni googleba és leszedni ezt a dll-t és betettem a system32 meg a system mappába meg a játék mappájába, de semmi. Van ötlet? -
TArKy #52740 Sziasztok!
A problémám az hogy időközönként a modem folyamatosan újraindul kb 3 hónapja ma kaptam egy új modemet de ezzel is ugyanaz a gond (mellesleg bizonyos napszakokban teljesen tökéletes) restart után várni kell a következő restartig vagy hálózatoknál nyomnom kell egy javítást hogy ujra legyen internet viszont a System Uptime nem nullázódik le. -
#52739 csáo
valaki tudna segíteni el inditom a gta sa mp-t és fekete a képernyő csak az írások látszanak.. -
MiMeleg #52738 Helló!
Megkaptam az új gépem, valamennyire már fel telepítgettem (telepítgették) a szükséges dolgokat, amikor a következőt vettem észre:
A Realtek HD Audio Manager teszt részében hallatszik hogy működnek a hangszórók, de pl youtube-on vagy videa-n sincs hang (ha a hangerőt állítóm akkor sincs az a jellegzetes "kattanó" vagy milyen hang ?rendszerhang?) sajnos nem nagyon értek a gépkehez... Ha esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan kell beállítani és el mondja azt megköszönöm
Ami még talán fontos lehet, hogy XP-m van
Üdv: MiMeleg
U.i: A google-ön már nézelődtem de még nem találtam számomra használható (értelmezhető) segítéget
U.i2: Most néztem meg az a felolvasós rész (You have selected Microsoft Sam as the computer's default voice.) működik, tehát ennek is van hangja -
#52737 hy
hülye kérdés biztos, de régen volt headsetem és azzal simán tudtam dumálni a játékban és lehetett hallani.
most két olyan headsetem is volt, aminél nem lehet hallani, csak alig.
szóval mit tegyek, mikor frapssal veszem fel a videót géjmben, mit tegyek, hogy ne üvöltve kelljen beszélnem és hallhassam utána a felvételen?
beállítottam minimálisra a hangerőszabályzónál, de semmi. alig lehet hallani üvöltve is, gyáááá, nem vágom :S.
pls help. -
gregtom6 #52736 Hy mindenki!
Van régen egy ilyen gondom a gépemmel, (megvétel óta ilyen a konf, használt, csak a kari nem, nem tudni, h előtte volt-e gondja), hogy amikor bekapcsolom, (úgy, h előtte ki volt kapcsolva), megy minden rendesen a win betöltő képernyőjéig, már WIN7-nél a kék hátteres töltés nem jön be, fekete marad a kép, pedig látszólag tölt a gép, és semmi.(akármennyit várhatnék)
Ilyenkor reset, tökéletesen elindul minden, ragyogóan megy a gép, akármit csinálhatok rajta akármennyit.
Gyakorlatilag nincs semmi feltelepítve, a többi program 100, h nem okoz gondot, mert más gépekben sem okoz.
Win7 előtt XP volt feltéve, ott ugyanez volt a gond.
Volt portalanítás, sűrített levegő spray-vel, még vártam is utána fél napot, miután hsaználtam a gépet.
Volt memtest-el memóriaellenőrzés, nem talált hibát.
Egyszer volt olyan, h win7 frissítések telepítése utáni újraindításkor konzisztenciaellenőrzés indult el, ami vmit hibásnak talált, az ellenőrzés végén kikapcsolt a gép, bekapcsoltam, kiírta, h hibás a vinyó, nem tudja a wint betölteni. Reset, azóta megy megint úgy, ahogy eddig, nem csinál semmi hibát, a fenti hibát kivéve(amit legelőször írtam).
Kérdés: mi lehet a gond? miket próbáljak még ki? -
#52735 -
#52734 me réz van benne -
#52733 hát ettől a reef hűtőtől sokat nem várj :S ránézésre is shit... -
PRGZ #52732 Ami a cooleren volt annyi van a procin. Szerintem rendesen rajta van a cooler mert akkor a lis zárak oldalt nem mentek volna rendesen. Ez így ok? ÉS ha mégse ez akkor mi lehet a gond? Ja és mit tegyek? És persze köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni.
-
#52731 Nem feltetlen, ugy tunik csak a slot tojt be. -
#52730 Na,szétszedtem,ram mellett világított egy 5 részes kis ledsor,átraktam a ramot másik slotba,most jó!Viszont várható hogy tönkremegy az alaplapom?:S -
#52729 ITT ilyet nem találtam :D -
#52728 Gigabyte,3 hosszú,szünet 7 hosszú,rövid,és ezzel kikapcsol! -
#52727 Sziasztok!
Nekem telefonos problémám lenne. Remélem jó helyre írok. Kedden vettem egy Sony Ericsson W995-öt. Viszont ha elindítom a TrackID-t, azt írja, hogy : A zenefelismerési szolgáltatás nem érhető el.
A sonyericsson.hu oldalon valahol van egy olyan hogy sms-ben elküdik a beállítást. Azt nem találom.
Valaki nem tudja hol van?
Arra is gondoltam a hiba alapján, hogy a TrackID jelenleg senkinél sem megy.
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv
Falkon -
#52726 milyen alaplapod van? hányat és hogy csipog? -
#52725 SEGÍTSÉG!A gépem e-mail írás közben lefagyott és most pedig amikor indítanám csipog aztán kikapcsol!Mi lehet a baja?!(laptopról írok:S)