Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
MiMeleg #52738 Helló!
Megkaptam az új gépem, valamennyire már fel telepítgettem (telepítgették) a szükséges dolgokat, amikor a következőt vettem észre:
A Realtek HD Audio Manager teszt részében hallatszik hogy működnek a hangszórók, de pl youtube-on vagy videa-n sincs hang (ha a hangerőt állítóm akkor sincs az a jellegzetes "kattanó" vagy milyen hang ?rendszerhang?) sajnos nem nagyon értek a gépkehez... Ha esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan kell beállítani és el mondja azt megköszönöm
Ami még talán fontos lehet, hogy XP-m van
Üdv: MiMeleg
U.i: A google-ön már nézelődtem de még nem találtam számomra használható (értelmezhető) segítéget
U.i2: Most néztem meg az a felolvasós rész (You have selected Microsoft Sam as the computer's default voice.) működik, tehát ennek is van hangja