Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
PRGZ #52722 Sziasztok, az lenne a gondom, hogy a gépemben eléggé magas a hőmérséklet 45-49 fok az átlag, pedig már levettem a ház oldalát is hátha ez segít. Télen 30 volt. Mivel vettem egy új coolert a procira nem értem hogy miért nem müködik és megy le. A cooler egy Spire CoolReef
nem ezt akartam de csak ezt tudtam negvenni. A gyári AMD-s cooler is csak vagy 2-3 fokkal volt rosszabb
A gép: AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz proci
asrock alivenf7g-glan alaplap
Gigabyte HD4550 512MB GDDR3 videokartya( nincs rajta cooler)
2GB ram
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elégé zöld vagyok a témában és nem szeretném kinyírni a procit. Ja, és még ha játszom felmegy 60 egynéhány fokra, de volt már hogy 71 is volt( játék után) ha meleg az idő kint. A hőmérséklet mérésre Gamer Hud Lite-ot használtam.
Előre is kösz a segítséget