64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MR ME
    71 még nem egy ördöngősség, am raktál pasztát a procira? ill biztosan rendesen rá van nyomva a hűtő?
  • Bruk
    Örülök neki hogy rosszul kódolgatnak. :D
  • PRGZ
    Sziasztok, az lenne a gondom, hogy a gépemben eléggé magas a hőmérséklet 45-49 fok az átlag, pedig már levettem a ház oldalát is hátha ez segít. Télen 30 volt. Mivel vettem egy új coolert a procira nem értem hogy miért nem müködik és megy le. A cooler egy Spire CoolReef
    nem ezt akartam de csak ezt tudtam negvenni. A gyári AMD-s cooler is csak vagy 2-3 fokkal volt rosszabb

A gép: AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz proci
    asrock alivenf7g-glan alaplap
    Gigabyte HD4550 512MB GDDR3 videokartya( nincs rajta cooler)
    2GB ram

Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elégé zöld vagyok a témában és nem szeretném kinyírni a procit. Ja, és még ha játszom felmegy 60 egynéhány fokra, de volt már hogy 71 is volt( játék után) ha meleg az idő kint. A hőmérséklet mérésre Gamer Hud Lite-ot használtam.
    Előre is kösz a segítséget
  • Cowie
    Megtörtént. Probléma megoldva.
  • pxxl
    kthxb
  • hoki1991
    jaj az e-mail címem elfeledtem megadni xD : [email protected] :D
  • hoki1991
    hali :D
    nekem egy olyan problémám lenne hogy lockerz-re kéne még 2 regisztráció :D aki szeretne segíteni az a következő címre küldje el az e-mail címet, és küldök egy meghívót :P vagy itt is megadhatja a mail címét ha akarja :P köszi előre is :P
  • MR ME
    nyomj kilépésre, aztán telepítsd újra
  • Cowie
    Sziasztok!

A következő dolog miatt kéne help:

Firefox-ot használok. Amikor ma el akartam indítani ez az üzenet jött fel:
    "A Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat."

Két lehetőség van az alján: "Kilépés" vagy "Újraindítás". Ha azt mondom neki "újraindítás" akkor előjön ugyanez az ablak és így tovább.ű
    Hogy lehetne kilépni ebből a "végtelen ciklusból"?
  • BIZ0906
    Valszeg a routered szarakodik. Frimware frissítés és még előtte próbáld meg azt, hogy közvetlen kapcsolódsz a netre router nélkül.
  • kifli
    az mitől lehet, hogy van netem, de nem akar bejelentkezni msn, steam és team spek szerverre sem tudok felmenni?

msn csatlakozás után a hibakereső ezt találja hibának:

kulcsfontosságú portok

gép router modem kombó többször újraindítva.

Amúgy beszarok már ezen, multkor http nem volt jó a dns szerver maitt, most meg ezek.
  • BIZ0906
    Jah az nem tom a kodolással lehet valami gond szerintem.
  • hülyegyerek
    Hi.
    Olyan problémám van hogy a vgamon (MSI 4870 MD1G (hőcsőves)) terhelés alatt megáll a hűtő. Probléma a következő elindítok egy játékot van amikor 10 perc van mikor 1 óráig tökléetesen megy aztán 1szer csak megáll a hűtő és csak akko indul újra ha kinyomom a gépet és megvárom amíg lehűl. Nincs semmi húzva nem is volt minden gyári kábeleket megmozgattam már átfujtam sűrített levegővel magán a gépen már minden újra lett rakva de semmi változás. Amugy sima használatnál (filmezés, gyengébb játékok) semmi baja nincs.
    Köszönöm előre is a válaszokat.
  • Bruk
    Köszi, de nekem a feltöltős részével van gondom.

Feltöltök egy videót és ahhoz kapok egy megaupload-os és egy megavideo-s linket. De néha a megavideo-s nem jó csak ezt írja ki: "This video is unavailable." Valami tipp hogy miért lehet ez? :D
  • BIZ0906
    A válasz. :)
  • Bruk
    Hali
    Megaupload-al/Megavideo-val kapcsolatban lehetne 1 kérdésem?
  • Zsolek123
    Talán egy reinstall
  • morvaigaben
    Hali!
    Olyan problémám lenne, hogy lassan két hete vettem egy laptopot (Toshiba L500-1XR). Folyamatosan naponta legalább egyszer kékhalál van, s nem tudom mitől. Valamikor csak netezek, valamikor játék közben. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném!

kép
  • pxxl
    nemtom, lehet a a 8x miatt, de azt nem hiszem. inkább vagy az agp port, vagy a vga hibás.
    meg am is ebbe a gépbe felesleges sztem, úgysem tudsz játszani vele, ettől meg nem kell megváltást várni. (talán ki sem hajtja az a P3-as...)
  • palfigym
    na légyszí valaki!!!
  • Puhos
    Megér egy próbát.
  • KaszaN
    sürgős lenne, bocsi #52695
  • karalábé007
    -valaki ajánlotta még a hálókártya cserét, xp újra rakás előtt megér 1 próbát :)

-F-secure, Avira
    -Malwarebytes Anti-Malware
    -SUPERAntiSpyware
    ezeket futtattam, 1 malwaret talált, azt törölte, újranéztem, nem volt már ott, de hiba továbbra is fenáll.
  • palfigym
    Légyszíves valaki segítsen!!! Van egy kobian kob 694 tfsx alaplapom amelybe valamiért nem tudom belerakni az ati radeon 9600 128MB 8x AGP-t, mert ha belerakom akkor indításkor a gép elkezd "sípolni"! Lehet, hogy a bios-ba kell beállítanom valamit?? Akinek van valami ötlete akkor légyszi írjatok!!!!
  • Puhos
    Milyen vírusirtó programokat használtál? Spyware keresés volt-e? Futtass le spyware programot, Mbam-ot!
  • hungaro
    Nem 100%, hogy az a baj, de Én arra tippelek, mert nekem is volt gondom így a gépemmel, mindig meg szakadt a net, miután újra lett rakva csodák csodájára nem szakadozott!
  • karalábé007
    nincs routerem. XP újrarakástól féltem, de akkor ezek szerint nem úszhatom meg :( 1 éve volt újrarakva kb.
    köszi!
  • hungaro
    Ha van routered akkor valószínűleg, egy újra konfigurálás segítene neki, ha az sem akkor egy új router! Ha nincs routered akkor próbálj egy XP újra rakást, nekem is volt már azzal baj ezelőtt 3-4évvel!

#52695: Tessék itt válogathatsz!:)
  • karalábé007
    üdv :)

segítséget szeretnék kérni a T-onlines netemmel kapcsolatban.
    a problémám a következő:

-gyakran megszakad a netem (láthatóan kapcsolódva van, de tized mp-kre megszakad, ezzel megszakítva az éppen működő folyamatokat, mint pl.:letölés, YouTube szám betöltése is folyton megáll 1 részen)
    -gondolom ezzel van összefüggésben az is, h MSNezés közben a nekem írt üzenetek nagy része nem ér célba hozzám, ez már igen zavaró...

5 mb-s csomagom van, amit lekapcsoltak 2-esre,mert állítólag nem bírta a falusi vezeték xD persze 5öst fizetek...
    modem: D-Link 360R
    XP SP2, vírusokat már 5 féle programmal néztem, nem talált semmit.

felhívtam őket, sávszélesség jó, azt mondják, nálam lehet a hiba,mert a vonal mérés eredménye OK, folyamatos.
    Ki is jöttek, méregettek, nem találtak semmit éppen akkor.

Van valami ötletetek, mit tehetek? :-)
    köszi előre is!
    karalábé

• KaszaN
    Hi

Egy ismerősöm szeretne venni egy új videókártyát olyan 10-13ezerér és egy Abit NF-M2S alaplapja van, ebbe kéne egy videókártya, méghozzá ATI. Tudna valaki ajánlani ezeknek megfelelőt? Előre is köszönöm.
  • Cakuk
    Hali! Elnézést ha rossz helyen kérdem, de egy olyan problémám lenne, h van egy MDA Vario II pda-m. Szeretnék rácsatlakozni az otthoni hálozatomra wifirouteren keresztül, de valamiért nem sikerül...kiírja, h csatlakoztatva van az otthoni hálozatom, de mégse megy a net a pda-n! Tud valaki esetleg erre valami megoldást? A válaszokat előre is köszönöm!
  • Lacee86
    Oks, akkor lényeg h nem egyéni hiba volt, én is t-home-os vagyok.
  • Cat 02 #52692
    Nem tudja hozzápárosítani a beírt domainhez az IP címet. De ez csak tipp.
  • kifli
    összes t-offlineosnak ez volt, központi hiba.
  • [HUN]FaTaL
    packet loss is lehet
  • Lacee86
    Most úgy tűnik helyreállt... De mi az a dns hiba és mi az oka?
  • Cat 02 #52688
    Lol, havernak ugyanez van. Látatlanban vmi dns hiba lehet
  • Lacee86
    Hali! Marha furcsa dolog lett egy fél órája. Nem jönne be a honlapok, csak néhány (meg msn), de azok se mindig. Firefoxszal és explorerrel is ugyanezt csinálja... Vírusirtó nem talált semmit... Mi a fene lehet ez?? Help pls!
  • MR ME
    vegyél egy átalakítót ezeré...
  • bardocz
    Sajna azzal sem működik. Nem értem, mert kinyílik, bezáródik, pörgeti, majd kattan egyet, és akkor már tudom, hogy nem lesz semmi.