!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy van egy Samsung 500gigás winyóm és a gépet ha újrateszem akkor nem ismeri fel és állandóan formázni akarja.2 gépen is próbáltam mind a kettõ formázná.A winyón kb 2 évnyi adat van és nem szeretném elveszíteni õket.Valakinek van valamilyen ötlete,hogyan nyerhetném vissza az adatokat?Vagy valami progi van hozzá?
THX
Kristóf
KaszaN: "Vedd meg eredetibe"
Látom te nem olvasod a játék topikját. <#rolleyes>#rolleyes>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Olyan problémám lenne,hogy az egyik játéknál hibaüzenetet kapok,memóriára hivatkozik,hogy valami "READ" gondolom nem olvasható???
4 giga ramom van,nem értem mi lehet a probléma,tudnátok segíteni?
Kellene nekem egy segítõkész emberke, aki keni-vágja az internetmegosztással kapcsolatos dolgokat, mert én már 2 napja szórakozok vele de hogysem jön össze. Elõre is kösz!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Megvettem a Blacksite nevû játékot, feltelepítem meg minden és amikor elindítom ezt írja ki. Mit csináljak?
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
<#zavart1>#zavart1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
-Windows XP-n szaggat mint a kurvaélet
-Windows Vista-n lefagy
-Win7-en lefagy
Legújabb driverek,mindenféle indítási mód...egyszerûen kifogytam az ötletekbõl.
Lenne egy kérdésem: Most vettem meg eredetiben a Windows 7 Ultimatet, az Angliai Amazonról és ott úgy lehetett venni hogy kb. 45ezerért van és a pack tartalmazza mind a két verziót:32, 64. Én felraktam a 64-est és minden jó, de most akartam egy másik gépre felrakni a 32bitest de mikor aktiválnám azt írja ki hogy már ezt a kulcsot aktiváltam. Az hogy lehet? Pedig csak egy CD kulcsut adtak hozzá. Fontos lenne. Köszi.<#help>#help>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Glory, Glory Man. United!
Zene on, Vista Ultimate frissítés feltesz, újraindít, semmi hang nincs. Minden csuszka maxon, letiltva/némítva vezérlõben semmi, azt jelzi hogy dübörög kifelé a jel, csak nincs csatlakoztatva hangszóró, pedig semmihez sem nyúltam hozzá...
Gigabyte alaplapos hangkari...
Valami ötlet?
Köszi!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
van egy motorola w388 amit függetleniteni kellene (vodafonos) de fingom nincs miként lehetne pc-vel, vagyis nem találtam róla semmit.vagy kell hozzá box?
wapolok
Letöltöm hozzá a legújabb drivert , és mikor újraindítom a gépét, a színek elmennek, és 640*480 lesz a felbontás.
Ha visszarakom az eredeti drivert, akkor helyre áll a dolog.
Mi lehet a gond?
Elõre is nagyon köszönöm
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a elõzõ rendszeren a FireFox mentett könyvjelzõimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
Köszi
ゾルターン
Valaki telepített már eeepc-t?😊 Nekem most kellene egyet és nem boldogulok... USB-s olvasóm sajnos nincs, ezért a pendrive-os megolsással próbálkozom. A bootsect, usb_prep8, multiboot 10... ezekkel próbálkoztam de nem bootol, csak bejön egy dos parancssor és nem indul a telepítõ. A másik kérdésem, hogy ráfér e egy xp 2 Gb ssdre?
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
SAMSUNG S5230 vagy a SAMSUNG S5600 ast?
Olyan problémám lenne, hogy kb amióta (és azóta is) felraktam a FIFA10 nev. játékot a gép folyamatosan lefagy, mindjárt mondom tovabb, de a pályafutásom alatt nem találkoztam még ilyennel...
Szóval: már ott kezdõdött a probléma, hogy a játékban nem volt 1024-es felbontás, egyszerüen az én gépemen nem volt, 800 600; 1280 és ennyi
Egy darabig mûködött is, aztán elkezdett fagyogatni, random szerûen 10, 20 vagy pl 30 perc után
De úgy megfagy, hogy instant reset oldja csak meg a problémát, mivel SEMMIRE sem reagál (volt mikor 10 perceket is rávártam de semmi) - durva
A játék letörlése nem oldotta meg a problémát és sajna megkellett tapasztalnom, h akár Windowsos alkalmazásoknál is igen sûrûn eõfordul a dolog.
Próbáltam megfejteni a hiba okát, de semmi - dx9 a gépen, dxdiagba minden rendben, de mégis a képfrissitéssel lehet vmi, legújabb driver, de próbáltam egy régebbivel ami volt, de semmi, dx9c-t felraktam, helyesebben ráraktam a jelenlegire, dehát felmásolta a fáljait szal rendbe kéne, h legyen.
A gép kb. csak videós dolgoknál fagy, mondjuk W. media player - ha nézek vmit például
De aztán felfedeztem még1 apróságot, igaz a helyzetemen semmit sem javit - hogy pl ha IDÕKÖZÖNKÉNT kilépek a fullscreen módból filmnézésnél, vagy megmozgatom az egeret akkor kb olyan mintha LENULLÁZNÁM azt a bizonyos képzeletbeli számlálót ami ha eléri a maximumot akkor lefagy a gép...
Nincs kedvem újrarakni a rendszert, szal ha vki tud vmi megoldást, akkor az írja már meg pls, inkább privibe, de majd benézek ide is...
Köszi!
ゾルターン
Az aramtalanitassal azt is ertjul hogy a tapkabert kihuzod a PSU-bol.
Egy probat meger .
ゾルターン
Pár helyen írják, hogy "hidegindításnál" van ez a probléma, de nálam egyáltalán nem akar megszûnni. Ezelõtt csak egyszer csinálta 80%-os páratartalomnál.
ゾルターン
Nem szeretnék belemászni a komolyabb dolgokba, nehogy valami marhaságot csináljak, inkább a profikra bízom. Holnap küldjük vissza garanciális javításra, aztán majd eldõl, hogy mi lesz.
Köszönöm szépen a segítségeteket Gurubefree és Kifli!
esetleg egy cmos reset-et meg kéne nézni biosba
guru: <#puszis>#puszis>
ゾルターン
Gurubefree: ha jól veszem ki, akkor ezt a hibás gépen kell lefuttatni, de a rendszer 5 percnél nagyon többet nem bír megmaradni, és újraindul.
ゾルターン