Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zsolek123
    Van nekem egy öreg Samsung 160GB-os vinyóm, aminek vannak olyan korszakai, hogy nekiáll kattogni csak úgy heccből, hogy kiszúrjon velem.

Legjobb esetben mikor kattog, akkor beáll a rendszer mint a hal szeme, nem akarja az igazságot. Ilyenkor jön "Power-gomb" bátyám, simán helyre teszi a dolgot.

Rosszabb esetben, minden előjel nélkül megfogja magát, és lotty beadja szeretett kék árnyalatú képünket, van amikor teljesen üresen.

Nem rég volt egy rendszer-frissítés, újratelepítés meg amit ilyenkor csinál az ember, azért mert mikor ment valami kis szar a háttérbe a gép aszonta' hogy eddig és ne tovább. Oké. Újratelepítettem a dolgokat, minden fasza oké, nem lassú, jó.
    Jött egy kattogás. Újraindítottam a gépet, a vinyó alig akart felpörögni. 5 perc szenvedés után végre felpörgött, viszont visszaérkeztem ugyanoda amitől menekültem. Éppenséggel töltök valami kis ingyenes programot ( ) akkor olyan lesz a gép mint a sülthal.

Mit lehetne tenni az új vinyó vásárlás helyett? Gondolom nem sok mást, de kiváncsi vagyok pár véleményre, és bocs hogy 'elregényesedett' a mondókám.