64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • dinomano
    A videokartyamhoz keresek egy 2X6 tűs min.400w teljesitmeny körüli tápot. Neztem mar egy Chieftec 550w-osat,de nem akarok 15e ft-ot költeni. Tud valaki 5-6e ft.körül olyan tápot, ami jo lenne az en 2 tűs videokartyamhoz?
    D.
  • pxxl
    tálcán jobb klikk - tul. - start menü fül - testreszabás - speciális fül - pipáld be: Programok görgetése

(vagy töröld a start Minden program helyről azt ami nem kell :)
  • Blum
    Egy buta kérdés:

Hogy tudom azt Beállítani XP-n,hogy Start Menü-->Minden programok-ban ne jelenjen meg egy csomó nem kívánatos dolog? mert most kb. a fél képernyőt elfoglalja. pedig uninstalláltam már mindent,ami nem kell.
  • Rash87
    Már próbáltam...
  • Apocalipto
    Megcsinálni azt amit leír.
  • Rash87
    Ezzel a hibaüzenettel mit lehet kezdeni:

"Az alkalmazást nem sikerült megfelelően inicializálni.Győződj meg róla,hogy nem két különböző windows fiókkal bejelentkezve próbálod egyidejűleg kétszer futtatni az alkalmazást.Ha a probléma továbbra is fenn áll telepítsd újra az alkalmazást."
  • Petike125
    Sziasztok!

Egy TP-LINK WR642G routerem van és nem vagyok megelégedve a wifi erősségével.
    Kétszintes a ház, felső szinten van a router és az alsón már nincs jel.

Olyan routert szeretnék vásárolni, ami ennél sokkal erősebb wifi jelet tud biztosítani.
    Mi alapján keressek? Fel van valahol tüntetve hogy mekkora ezeknek a hatótávolságuk?
    Vagy tudnátok esetleg valamit ajánlani? Ár nem akadály, persze ésszerű keretek között.

üdv
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy amikor rámegyek, az újraindításra, vagy a kikapcsolásra a startmenüben, nem teszi meg a gép. Bezár látszólag mindent, de nem indul újra, v nem áll le.

Légyszíves segítsetek ez mitől lehet? :O

Köszi előre is!
  • bardocz
    Ilyesmit nem. Csak a kábelét raktam át másik helyre eddig. Jah, és mást sem olvas be, szóval biztos, hogy nem a cd-vel van a baj.
  • josi
    Firmware frissítést próbáltál?
  • bardocz
    A dvd olvasómba ha berkok egy dvd-t, akkor csak pörgeti, nyekken néha, de nem olvassa be. Már az alaplapon átraktam másik helyre a csatlakozóját, de semmit sem csinál. Van még valami másik trükk, amivel érdemes próbálkozni, vagy basszam ki a picsába, meg égessem el rituálisan? Megveszek egy eredeti játékot, hogy tudjak multizni, erre persze telepíteni nem tudom.
  • hungaro
    Ha be kapcsol és sípol akkor valószínűleg a videó kártyával lesz a gond...
  • dinomano
    Lehet hogy az alaplap nem birja a kartyat? amugy mindenem frankon müködik a régi (a jelenleg hasznalt)8600as kartyaval...
  • hungaro
    Hát szerintem semmikép nem lesz elég neki a 300W, ha csak sípol akkor nem feltétlenül a táppal lehet a gond, mert ha nem bírná akkor csak villanna egyet és kész, semmit sem csinálna! Mindenképp egy 400W felettit javaslok, de ez az Én véleményem!

#52670: Ilyenkor szerintem már semmit sem lehet csinálni a vinyóval, szerintem jobban járnál, ha vennél egy újat és nem kell szenvedned vele...

• Zsolek123
    Van nekem egy öreg Samsung 160GB-os vinyóm, aminek vannak olyan korszakai, hogy nekiáll kattogni csak úgy heccből, hogy kiszúrjon velem.

Legjobb esetben mikor kattog, akkor beáll a rendszer mint a hal szeme, nem akarja az igazságot. Ilyenkor jön "Power-gomb" bátyám, simán helyre teszi a dolgot.

Rosszabb esetben, minden előjel nélkül megfogja magát, és lotty beadja szeretett kék árnyalatú képünket, van amikor teljesen üresen.

Nem rég volt egy rendszer-frissítés, újratelepítés meg amit ilyenkor csinál az ember, azért mert mikor ment valami kis szar a háttérbe a gép aszonta' hogy eddig és ne tovább. Oké. Újratelepítettem a dolgokat, minden fasza oké, nem lassú, jó.
    Jött egy kattogás. Újraindítottam a gépet, a vinyó alig akart felpörögni. 5 perc szenvedés után végre felpörgött, viszont visszaérkeztem ugyanoda amitől menekültem. Éppenséggel töltök valami kis ingyenes programot ( ) akkor olyan lesz a gép mint a sülthal.

Mit lehetne tenni az új vinyó vásárlás helyett? Gondolom nem sok mást, de kiváncsi vagyok pár véleményre, és bocs hogy 'elregényesedett' a mondókám.
  • dinomano
    Segitseget szeretnek kérni tőletek. Vettem nemreg egy MSI 8800 GTX-et, de gyenge a tápom, és nem indul el a gép a kártával (sipol)... Szereztem egy 300w-os Chieftec-tápot(amit még nem volt alkalmam kiprobalni)... Egy 1magos P4-es procit, a 8800gtx-et, 2 gb-ramot, DVD-irot akarok "hajtani" a géppel. Elég a 300W teljesitmeny?
    (Az alaplapom egy kb.2006-os 775XFIRE/VSTA...Ez elég ehez a kartyahoz?)
  • scsaba01
    Adott a gép:
    MSI MS-7310 alaplap (2 RAM slot)
    AMD Athlon 64 X2 4200+ proci (2*2,2GHz)
    Gigabyte GF 9600GT 512MB VGA
    1G 800MHz DDR2 Ram

Szeretnék memóriát venni. Van két jelölt, és nem tudok dönteni közöttük.

első:
    DDR2 2048Mb 1066MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb) - használt
    Azonosító GX22GB8500PDC
    Kapacitás méret 2048Mb
    Chip Tipus 64M x8
    Modul íipus DIMM
    Pin Szám 240 pin
    CL CL5
    Sebesség 1066MHz PC2-8500

második:
    DDR2 2048Mb 800MHz Kingmax
    Azonosító DDR2 2/800
    Kapacitás méret 2048Mb
    Chip Tipus 128M x8
    Modul Tipus DIMM
    Pin Szám 240 pin
    Buffered Unbuffered
    Sebesség 800MHz PC2-6400

Az első esetben a jelenlegit eltenném tartalékba, és lenne a 2x1G, második esetben a jelenlegi mellé menne, és lenne 2+1G, de nem dolgoznának dual-ban.

Kinek mi a véleménye? Árban megegyeznek.
  • MR ME
    ja ilyenkor énis elgondolkozom :|
  • pxxl
    lol 1-2 embernek mennyi felesleges ideje van
  • scs17
    Úgy néz ki sikerült, ma reggel már le volt törölve a fake adatlapom.
    Köszi a segítséget! :)
  • LoDMaSt
    gyorsan csinálj egyet. :)

Mást nem találtam erről a facebook faq-ban. Mert ugye amíg nincs, addig nem tudsz mire hivatkozni, hogy miért kamu a kamu profil.
  • scs17
    de nincs facebook profilom amire hivatkozhatnék :S (haverom vette észre)
  • LoDMaSt
    Personal Privacy Abuse

I need to report an impostor profile.

If someone has created an account to impersonate or imitate you, please go to the impostor profile and click "Report/block this person" at the bottom of the left column. Check the "Report this Person" box, choose "Fake Profile" as the reason, and add "Impersonating me or someone else" as the report type. Be sure to add a valid web address (URL) leading to the real profile so that we can review the information.
  • scs17
    Üdv!

Vki retek fake adatlapot csinált rólam facebookon (iwiw alapján), jelölgeti az ismerőseim és hülye üzenetekkel bombázza őket (szrencsére mindenki levágta h nem én vagyok).
    Van vmi e-mail cím amire tudok küldeni panaszlevelet facebooknak h töröljék a francba? (páran riport-ra rámentek de nem történt semmi)
    A választ előre is köszi!

• Blum
    VGA meghalt.
  • pxxl
    aham. vram hiba, vagy túlmelegszik.
  • NEOreg3
    ez videokártya probléma ha minden játék így néz ki?

• hungaro
    Nekem ma "aktiválta" magát, gondoltam szólok de akkor hiába...
  • pxxl
    kicsit le vagy maradva, kb fél évet :)
  • hungaro
    sziasztok! Előre figyelmeztetek mindenkit, akinek Windows 7-e van és nem eredeti, hogy le fog tölteni egy frissítést a gép, ha lehet akadályozzuk meg a frissítés le töltését mert az egy biztonsági fájl ami tudja ellenőrizni, hogy eredeti a windows vagy sem! Ha le töltötte és fel ismeri, hogy nem eredetei akkor ne próbálkozzatok semmivel sem, se aktivátorral se kóddal, újra kell telepíteni az egész gépet!
  • hungaro
    routernek van külön ki osztott IP címe,ott lehet be állítani!

Nekem is van egy gép problémám már nem tudom mit kezdjek vele! Olyat csinált a gép, hogy alig akart be tölteni, volt olyan is, hogy nem is töltött be! SATA-s vinyó van bent, és direkt ahhoz töltöttem le XP-t amivel már pár SATA-s vinyót telepítettem, a hiba a következő, 2 partíció volt rajta, mind a 2-őt töröltem, és újra létre hoztam őket,( C és D partíció) a C-re rá akartam rakni az XP-t minden ok volt, aztán mikor már ott tartott, hogy 6perc és beállítások mentése ott meg állt, és 2órán keresztül csak ott állt, így hát restart, és újra akartam kezdeni, utána már formázni se engedte a vinyót, most be próbálkoztam a WIN7 ultimate-al, és fel telepíti újra indul és van a képernyő, hogy a "CD-romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot" itt nem nyomok semmit, és a következő kép fogad, valamilyen szöveg, hogy van egy fájl ami "áruló"(így sikerült le fordítani) és semmit sem tudok vele kezdeni, se az xp se a 7 nem megy rá, mit lehet csinálni vele?
  • Viktorr
    Sziasztok!

SMC Barricade routerem van,jelszót szeretnék rá beállítani.
    Hol lehet ezt beállítani?
  • [HUN]FaTaL
    És mi a probléma ha 2 év gar van rá?
  • pxxl
  • akyyy
    megleltem a blokkot meg le is van petételve, fuck yeah.!!!! viszotn 2009 máűjus 23 van ráirva, FFFUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • The Protector
    AMD x2 5200+
  • kifli
    Hűtőpasztából mennyit tettél rá? a túl sokkal fordított hatást is elérhetsz. Esetleg egy procihűtőt cserélhetsz, hardverapro.hu-n vannak használtba jóáron. Esetleg biosba reset default (lehet elállítodott ventivezérlés vagy vcore)
    Milyen proci ez?
  • The Protector
    Az okés.
    A körömlakklemosó tényleg gáz?Nekem azt mondták h tökéletes tisztításra.

Nem tudok már mit csinálni ezzel a fos géppel.Pedig nem gyenge darab mégis ilyeneket produkál nekem.

CSakhogy mondjam.
    A Háznak van elől ventillátora,procin alap hűtés,videókártyán hatalmas xtra hűtés.a ház oldalán van egy cső ami pont ráilleszkedi a procira mikor felteszem az oldalát,nah ebbe a csőbe beszereltem egy ventillátort szívásra.Hátul is megy ki a hőmérséklet.De már tényleg ki van vele a tököm h így szarkodik és mennyi pénzt beletettem.

A kockulásról meg annyit h napi 1.5órát játszok vagy annyit sem.De ha azért a 1.5órát nem tudom kihasználni rendesen mert ujraindítja magát akkor istenem,hadd égjen ez a szar.Elég durván van felszerelésem,szünetmentes táp,nem is vagyok hülye belőle.De már nem tudok vele mit kezdeni.

Haverom a zt mondja h az a baj h padlószőnyegen van a gépház.De ez 3 évig nem okozott problémát.
  • pxxl
    asszem szériaszám alapján. nem emléxem rég raktam win7-et de am meg felesleges az ultimate. Home Premium bőven jó
  • zzeN
    Na fasza, köszi!;) Inkább fogom azt újrarakom az egész win7-et, így is van jó pár felesleges dolog. Most Home Premium-om van, de frissebbet nem nagyon találtam belőle(tán a tavalyi van felrakva). Ha leszednék egy frissebb ultimate-t, akkor lehetne választani h melyiket akarom felrakni?