Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hungaro
    routernek van külön ki osztott IP címe,ott lehet be állítani!

Nekem is van egy gép problémám már nem tudom mit kezdjek vele! Olyat csinált a gép, hogy alig akart be tölteni, volt olyan is, hogy nem is töltött be! SATA-s vinyó van bent, és direkt ahhoz töltöttem le XP-t amivel már pár SATA-s vinyót telepítettem, a hiba a következő, 2 partíció volt rajta, mind a 2-őt töröltem, és újra létre hoztam őket,( C és D partíció) a C-re rá akartam rakni az XP-t minden ok volt, aztán mikor már ott tartott, hogy 6perc és beállítások mentése ott meg állt, és 2órán keresztül csak ott állt, így hát restart, és újra akartam kezdeni, utána már formázni se engedte a vinyót, most be próbálkoztam a WIN7 ultimate-al, és fel telepíti újra indul és van a képernyő, hogy a "CD-romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot" itt nem nyomok semmit, és a következő kép fogad, valamilyen szöveg, hogy van egy fájl ami "áruló"(így sikerült le fordítani) és semmit sem tudok vele kezdeni, se az xp se a 7 nem megy rá, mit lehet csinálni vele?