Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • The Protector
    Az okés.
    A körömlakklemosó tényleg gáz?Nekem azt mondták h tökéletes tisztításra.

Nem tudok már mit csinálni ezzel a fos géppel.Pedig nem gyenge darab mégis ilyeneket produkál nekem.

CSakhogy mondjam.
    A Háznak van elől ventillátora,procin alap hűtés,videókártyán hatalmas xtra hűtés.a ház oldalán van egy cső ami pont ráilleszkedi a procira mikor felteszem az oldalát,nah ebbe a csőbe beszereltem egy ventillátort szívásra.Hátul is megy ki a hőmérséklet.De már tényleg ki van vele a tököm h így szarkodik és mennyi pénzt beletettem.

A kockulásról meg annyit h napi 1.5órát játszok vagy annyit sem.De ha azért a 1.5órát nem tudom kihasználni rendesen mert ujraindítja magát akkor istenem,hadd égjen ez a szar.Elég durván van felszerelésem,szünetmentes táp,nem is vagyok hülye belőle.De már nem tudok vele mit kezdeni.

Haverom a zt mondja h az a baj h padlószőnyegen van a gépház.De ez 3 évig nem okozott problémát.